Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    06. Srpanj 2019. 22:28

Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.

LollyBB
    06. Srpanj 2019. 22:41

Ja koristim isti magnezij kao Luce, ok je. A nosim nisko te su zadnja dva dana lupanja i pritisci poprilično neugodni. Pleše po mjehuru.

06. Srpanj 2019. 22:45

MonaL.

Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.

Ma oni udaraju di stignu, i moja tuce nisko po jajnicima mi kopa kad sam pitala dr jel nisko kaze da nije pa ja onda nezz, al to je uglavnom sve normalno.. Najbolje pratiti stanje plodne vode cuj se s svojim doktorom pa da drzi pod kontrolom. 

iwanchee
    07. Srpanj 2019. 00:17

Kengurica

Iwanchee koja dobra slika UZV. 

Daa,decko mamin pozira bas.🙈❤

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 01:09

MonaL da, moras pratiti tu vodu, ali voda se obnavlja i zelim ti da do sljedeceg puta bude kako treba. 

Marinaa, osim sto se ne debljas jesi bas aktivan vjezbac? Tako mi izgledas. Ja se ne debljam nis posebno, al se vidi da ne treniram nista nego sjedim puno. 
    Mene vec pocela zezati ledja u 21.tt pa sam ljuta na sebe da sam zapostavila vjezbanje zadnjih godina, a nisam se udostojila ni na neke trudnicke vjezbe ici. Kako ce me tek boljeti ledja sad kako ce trbuh rasti.

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 01:11

Manich i meni neobicno vidjeti da je ova zena trudna 20tt, a samo misice ima cisto zato sto ne znam nikoga tko je bas tako dugo imao ravan trbuh, ali znam da toga ima i prefora mi je to kako smo svi razliciti.

• irma123
    07. Srpanj 2019. 02:33

Ima li kog budnog?🦉

• ReginaP
    07. Srpanj 2019. 05:35

Divan pocetak nedjelje.. krenem prije sat vremena na wc i poplavljena mi kupaonica pa sam do sad vodu izvlačila 🥴 i sad naravno ne mogu vise zaspati, a svekar mi došao i spava u dnevnoj i ne mogu si kavu napravit.. valjda će dan biti bolji 😁

Julie
    07. Srpanj 2019. 07:06

Jutro ☀️

07. Srpanj 2019. 07:54

Jutro curke 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.