Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    06. Srpanj 2019. 14:17

Manich

jel se meni cini ili ja zbilja nisko nosim tog mog bebaca? Kaze doktorica nisko ti je stomak ali podici ce se to sada a ja sveee cekaaaam da se krene dizati al jos nista.. Jel moguce da se do samog kraja i ne zaokruzi onako kao pravi veliki trudnicki stomak? Mislim nije meni tesko sa stomakom i nemam osjecaj kao da je nisko ne boli me kao ona dva dana sto sam mislila da ce izac van bebac koliko me pritiskalo… Nego samo stvarno malecki stomak za 6 mj imam ili mi se samo cini hahahha..

A nisi jos punih 6.mj, tak da stigne narasti i ne, nije ti mali za te tjedne. Meni raste iz dana u dan 😅 
    A to nisko nosenje nema veze sa spolom bebe, znam da bi ti deckica, ali moja kolegica nosi nisko i curicu 😋 

PatyDi
    06. Srpanj 2019. 14:19

Pikulica19

DijMar

DijMar

Pikulica19

Iwanchee 🥰 deckic se bas smjestio lijepo 💕
    Jel tko isao na 5D uzv?

Prvi put cujem! Kakav je taj? 😯

A evo procitala 😄

😂😂😂😂
    Kazu jos bolji od 4D, jos dok rodimo napravit ce hologram bebe 🤭😂

🤣🤣🤣 Svasta nesto ce izmislit dok iduci put budemo trudne 😆😆😆
    Ja jedva cekam pon da ga vidim na 4d, a potrefilo se u utorak obican kod moje gin 😃

• Pikulica19
    06. Srpanj 2019. 14:19

mare2905

Pikulica19

Iwanchee 🥰 deckic se bas smjestio lijepo 💕
    Jel tko isao na 5D uzv?

Ja skoro svaki uzv , ako mi se malisa namjesti lijepo, dobijem sliku 5D uzv-a 🤗

A lijepo 🥰 jesi u Zg? Jel preporucas nekoga? 

• ReginaP
    06. Srpanj 2019. 14:20

Manich, nije ti malen stomak :) vidit ces sada iz tjedna u tjedan kako raste i mijenja se. Ja sam se bas iznenadila kad sam gledala svoje slike. Tek u 9. mjesecu se beba pocne debljat pa navodno stomak onda najvise raste,a i nisu svi stomaci isti :)

• Pikulica19
    06. Srpanj 2019. 14:23

felicita28

Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂

Aaaaaaaa sretno, ma nisi ja sam se udala da se roditelji nisu niti upoznali a mi smo se na drugom kontinentu uzeli i onda su se oni sami upoznali, moji su otisli do njegovih 🤭😂

06. Srpanj 2019. 14:23

felicita28

Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂

Sretnoo 😘😘😘

06. Srpanj 2019. 14:29

Manich, podignut ce se trbuh ne sikiraj se s sad pocinje i rasti jer ce beba biti sve veca i veca samo se slikaj svaki tj pa ces vidit razliku ☺️

06. Srpanj 2019. 14:29

Hahaha pa ne mislim ni ja da je mali ali ono kad te susjede spopadaju pa di ti je stomaaak onda se zapitam zar se ne kuzi da sam trudna? Ma nista meni nije vazno vise ni dal je decko ni dal je cura samo da se ljepo razvija i da bude sve okej do kraja... Svi mi imamo zelje sto se tice spola i da bih vise voljela deckica bi ali ovo je moja mala dusa vesela i druzeljubljiva uvijek se javlja kad pricam s nekim i vazno mi je samo da je dobro a sve ostalo je nebitno.. 

• Kengurica
    06. Srpanj 2019. 15:23

Manich, a meni bas veliki izgleda tvoj trbuh i jos pravi trudnicki. Ono, nema tu dileme da si trudnica. Ja sam jucer bila u drustvu zene koja ima termin tjedan dana iza mene pa izgleda puno vise trudna. To je stvarno individualno. Ako imas instagram, samo baci #24weekspregnant i sokirat ces se koliko razlicito to moze biti. Ima trudnica koje u 20.tt imaju ravne trbuhe i onih koji tad izgledaju full trudno.
    Felicita sretno. Nasi se jos ne poznaju, a duze smo skupa od vas. Diga prica.

• renata.koscec
    06. Srpanj 2019. 15:25

Felicita sretno 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.