Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂
Čestitke i sretno!!
Ima li tko od vas bh kontrakcije svaki dan? Mene su zadnjih 10 dana pocele muciti po noci i budilo me, ali nisam skuzila sto je jer me u isto vrijeme probadalo pri okretanju i bole me kosti trtice ili sto je to vec. Zadnjih 4 dana me hvataju vec 2-3 sata nakon budjenja i kroz dan se pocnu pojavljivati sve cesce i jace pogotovo navecer kad pokusavam spavat, a pijem po 400-600 mg magnezija dnevno o.O i naravmo sad sam isla citat na internetu i nasla neki clanak di pise ako imas viseod 4 puta u satu da to nije dobro i sad mi bas nije svejedno pa ako je netko u istim problemima da me utjesi :D
Koji spoj mg piješ? Ne apsorbiraju se svi jednako.
Oksid se loše apsorbira. Mene su isto mučile BH kontrakcije i zatvor a pila sam 500 mg magnezija dnwvno i uzela sam sad magnezij malat od Kala i sad mi je bolje.
Plus, mislim da je dobro rasporediti tokom dana doze, ako trenutno piješ sve odjednom.
Magnezij citrat uzimam dodatno 400mg, a u prenatalu 200mg pise samo magnezij. Uzmem prvo prenatale pa onda nakon 8 sati magnezij pred spavanje jer sam imala grceve u nogama uzasno jake.. probat cu jedino jos tih 400 podijelit u dvije doze
Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂
Sretno i dobar provod vam zelim :)
Hihi sretnoooo vam bilo.. A kako to sluzbeno upoznaju? Niste prije to obavili?
Hvala cure...Nasi su se starci posvadali preko telefona prije nego su se upoznali, radi nekakvih prica i traceva iz maloga mjesta ukratko da ne ulazim u detalje previse i onda smo ih odlucili ni ne upoznavati dok ne bude svadba...tako da ce biti veselo
Sretno! Niste jedini...
Koji magnezij preporučujete? Ja pijem mg direct neki od yasenke, mislim da je 200-tinjak miligrama i ne čini mi se nešto previše učinkovit, a i ružan mi je za piti, radije bih neke tablete..
Hihi sretnoooo vam bilo.. A kako to sluzbeno upoznaju? Niste prije to obavili?
Hvala cure…Nasi su se starci posvadali preko telefona prije nego su se upoznali, radi nekakvih prica i traceva iz maloga mjesta ukratko da ne ulazim u detalje previse i onda smo ih odlucili ni ne upoznavati dok ne bude svadba…tako da ce biti veselo
Ma sta vas briga.. Bitno da se vi volite i da ste skupa a roditelji a nemoraju se ni voljet.. Uzivajte danas.. Ja vam zelim punooooo sretnih godina ispunjenih ljubavlju srecom i punoo djecice.. ❤️🤗
jel se meni cini ili ja zbilja nisko nosim tog mog bebaca? Kaze doktorica nisko ti je stomak ali podici ce se to sada a ja sveee cekaaaam da se krene dizati al jos nista.. Jel moguce da se do samog kraja i ne zaokruzi onako kao pravi veliki trudnicki stomak? Mislim nije meni tesko sa stomakom i nemam osjecaj kao da je nisko ne boli me kao ona dva dana sto sam mislila da ce izac van bebac koliko me pritiskalo... Nego samo stvarno malecki stomak za 6 mj imam ili mi se samo cini hahahha..
Sretno i cestitam! 😘
Iwanchee 🥰 deckic se bas smjestio lijepo 💕
Jel tko isao na 5D uzv?
Prvi put cujem! Kakav je taj? 😯
A evo procitala 😄
😂😂😂😂
Kazu jos bolji od 4D, jos dok rodimo napravit ce hologram bebe 🤭😂
Sortiraj odgovore
Najstariji