Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fritula
    06. Srpanj 2019. 13:35

felicita28

Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂

Čestitke i sretno!!

• ReginaP
    06. Srpanj 2019. 13:41

fritula

ReginaP

Ima li tko od vas bh kontrakcije svaki dan? Mene su zadnjih 10 dana pocele muciti po noci i budilo me, ali nisam skuzila sto je jer me u isto vrijeme probadalo pri okretanju i bole me kosti trtice ili sto je to vec. Zadnjih 4 dana me hvataju vec 2-3 sata nakon budjenja i kroz dan se pocnu pojavljivati sve cesce i jace pogotovo navecer kad pokusavam spavat, a pijem po 400-600 mg magnezija dnevno o.O i naravmo sad sam isla citat na internetu i nasla neki clanak di pise ako imas viseod 4 puta u satu da to nije dobro i sad mi bas nije svejedno pa ako je netko u istim problemima da me utjesi :D

Koji spoj mg piješ? Ne apsorbiraju se svi jednako.
    Oksid se loše apsorbira. Mene su isto mučile BH kontrakcije i zatvor a pila sam 500 mg magnezija dnwvno i uzela sam sad magnezij malat od Kala i sad mi je bolje.
    Plus, mislim da je dobro rasporediti tokom dana doze, ako trenutno piješ sve odjednom.

Magnezij citrat uzimam dodatno 400mg, a u prenatalu 200mg pise samo magnezij. Uzmem prvo prenatale pa onda nakon 8 sati magnezij pred spavanje jer sam imala grceve u nogama uzasno jake.. probat cu jedino jos tih 400 podijelit u dvije doze

• ReginaP
    06. Srpanj 2019. 13:42

felicita28

Pozdrav cure, pozelite mi srecu. Danas se udajemo kod maticara…mi, roditelji i kumovi samo, privatno i diskretno. Mislim da smo mi jedini kojima se starci danas prvi puta nakon 6 godina sluzbeno upoznaju 😂😂😂

Sretno i dobar provod vam zelim :)

felicita28
    06. Srpanj 2019. 13:44

Manich

felicita28

Hihi sretnoooo vam bilo.. A kako to sluzbeno upoznaju? Niste prije to obavili?

Hvala cure...Nasi su se starci posvadali preko telefona prije nego su se upoznali, radi nekakvih prica i traceva iz maloga mjesta ukratko da ne ulazim u detalje previse i onda smo ih odlucili ni ne upoznavati dok ne bude svadba...tako da ce biti veselo 

LollyBB
    06. Srpanj 2019. 13:49

felicita28

Sretno! Niste jedini... 

• Mamika99
    06. Srpanj 2019. 13:52

Koji magnezij preporučujete? Ja pijem mg direct neki od yasenke, mislim da je 200-tinjak miligrama i ne čini mi se nešto previše učinkovit, a i ružan mi je za piti, radije bih neke tablete..

06. Srpanj 2019. 13:57

felicita28

Manich

felicita28

Hihi sretnoooo vam bilo.. A kako to sluzbeno upoznaju? Niste prije to obavili?

Hvala cure…Nasi su se starci posvadali preko telefona prije nego su se upoznali, radi nekakvih prica i traceva iz maloga mjesta ukratko da ne ulazim u detalje previse i onda smo ih odlucili ni ne upoznavati dok ne bude svadba…tako da ce biti veselo

Ma sta vas briga.. Bitno da se vi volite i da ste skupa a roditelji a nemoraju se ni voljet.. Uzivajte danas.. Ja vam zelim punooooo sretnih godina ispunjenih ljubavlju srecom i punoo djecice.. ❤️🤗

06. Srpanj 2019. 14:01
    Moram podjelit s vama moj stomak..
    Moram podjelit s vama moj stomak..

jel se meni cini ili ja zbilja nisko nosim tog mog bebaca? Kaze doktorica nisko ti je stomak ali podici ce se to sada a ja sveee cekaaaam da se krene dizati al jos nista.. Jel moguce da se do samog kraja i ne zaokruzi onako kao pravi veliki trudnicki stomak? Mislim nije meni tesko sa stomakom i nemam osjecaj kao da je nisko ne boli me kao ona dva dana sto sam mislila da ce izac van bebac koliko me pritiskalo... Nego samo stvarno malecki stomak za 6 mj imam ili mi se samo cini hahahha.. 

PatyDi
    06. Srpanj 2019. 14:12

felicita28

Sretno i cestitam! 😘

• Pikulica19
    06. Srpanj 2019. 14:15

DijMar

DijMar

Pikulica19

Iwanchee 🥰 deckic se bas smjestio lijepo 💕
    Jel tko isao na 5D uzv?

Prvi put cujem! Kakav je taj? 😯

A evo procitala 😄

😂😂😂😂
    Kazu jos bolji od 4D, jos dok rodimo napravit ce hologram bebe 🤭😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.