Sta je ovo nigdje nikoga?
Ja sam danas po uzv 12+3,a po zm 13 sedmica,i mogu vam reci da su se mucnine smanjile,malo me uhvati muka kad sam gladna ili kad se bas prenajdem,ali podnosljivo je za razliku od prije :)
Sta je ovo nigdje nikoga?
Ja sam danas po uzv 12+3,a po zm 13 sedmica,i mogu vam reci da su se mucnine smanjile,malo me uhvati muka kad sam gladna ili kad se bas prenajdem,ali podnosljivo je za razliku od prije :)
Vikend je biti ce da cure odmaraju ili su otisle kuda na ovako lijep dan 😊 ja jedva cekam za dva tj otici na kontrolu da vidim svoju mrvicu 😊😊
Curke meni danas opet lagano iscjedak malo rozo malo smeckasti... Bas me to ljuti.. Danas su nam saznali prijatelji tj njegovi prijatelji i toliko su odusevljeni.. Svadjaju se tko ce sta kupiti.. A dragi mi se javi i kaze oni su tako sretni ja kazem pa da beba je ljepa vjest... I on meni kaze da se osjeca kao govno sto je bezobrazan prema meni kaze da oni to znaju ubili bi ga.. Hahahha proradila griznja savjest i malo boli to kad vidi kako se svi vesele a on sere... Neka ga sve ce mu doc naknadno pa ce nas jos moliti da budem skupa... A ja sam se opustila neka sve ide svojim tokom... Beba je moja i ja cu napraviti sve za nju a njega ako ce nas cinit tuznim ne trebamo.
Curke meni danas opet lagano iscjedak malo rozo malo smeckasti… Bas me to ljuti.. Danas su nam saznali prijatelji tj njegovi prijatelji i toliko su odusevljeni.. Svadjaju se tko ce sta kupiti.. A dragi mi se javi i kaze oni su tako sretni ja kazem pa da beba je ljepa vjest… I on meni kaze da se osjeca kao govno sto je bezobrazan prema meni kaze da oni to znaju ubili bi ga.. Hahahha proradila griznja savjest i malo boli to kad vidi kako se svi vesele a on sere… Neka ga sve ce mu doc naknadno pa ce nas jos moliti da budem skupa… A ja sam se opustila neka sve ide svojim tokom… Beba je moja i ja cu napraviti sve za nju a njega ako ce nas cinit tuznim ne trebamo.
Bravo Manich,ti budi sretna i uzivaj u trudnoci a on kao sta vidis pocinje shvacati svoje greske.. 😊😙
Ja sam taman iz setnje, dok nas nije kisa uhvatila ☺️
Kupila neke namirnice za rucka, neku cu juhicu od gljiva i malo snicli 🐷
Jos razmisljam hocu li moci izdrzati do 12 tj. I tek tada kod ginekologa, s obzirom da smo sada u 7 a bili smo prije 9 dana. 🙄
url=https://lilypie.com]
Manich jel pijes duphaston?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam bila na uzv sa 8+2,a sada idem sa 12+5 tj.u ponedjeljak :)
Sutra visinske pripreme 😄
Moguce je da ce mi raditi olet vaginalni uzv obzirom da mi treba mjeriti ja mislim nuhalni,jedva cekam da vidim kako napredujemo,i da vidim da li mjere uzv prate mjere zm ili cemo i dalje biti manji za 4 dana.
Muza vodim sa sobom.Proslu trudnocu je svaki pregled bio tu,ali sada nije mogao jer bi ostajao sa sinom,eh sada cemo ga ostaviti sa mojom mamom.
Kako je to ljepo kad muzevi zele ici da vide bebu... Kad sudjeluju...
Kako je to ljepo kad muzevi zele ici da vide bebu… Kad sudjeluju…
Nemoj da se sikiras,sve ce se promjeniti na bolje.
Moj zivot od samog pocetka nikad nije bio bajan.U svakom zitu ima kukolja.
Jedino sto smijem i mogu reci da mi je moj sin jedina svjetla tacka i da sam na nogama zbog njega.
Da mi on vedri i oblaci.Svi ostali su nebitni vjeruj.
Nikad ne mogu reci da mi je u zivotu potaman kad nije ni u jednom trenutku.Kazem da mi bude dijete zdravo i da ja budem zdrava zbog njega,i sve cu nekako predeverati.
Sortiraj odgovore
Najstariji