Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    10. Ožujak 2019. 08:39

Mi idemo iduci ponedjeljak na uzv, tko ce docekati 😀. 

felicita28
    10. Ožujak 2019. 14:07

Ja se gustam na krafne vec cijeli tjedan i danas ih napokon radimo, vec sad mi cure sline :))) znaci nisam jedina koja masta o krafnama hehehe

10. Ožujak 2019. 15:15

Hej cure sto se tice decka neznam sta ce biti i dali ce osta shvatiti i necu ni znati dok se beba ne rodi.. Bila sam kod tate svi su dobro primili vjest sretni svi jedino sto su me spopali odma da moram praviti festu i da ga moram dovest da ga upoznaju... Rekla sam im da se ne zelim udati jer sto da im kazem da mi je decko supak i da nezna sta zeli od svog zivota!? Navalili su sa tom glupom festom a ja nisam sigurna ni kad ce supak doc i dali ce htjet da ih upozna.. Mislim da ce mi rec da nema sanse da ih upoznaje ako nemisli bit samnom .. Uz sve to sam saznala da mi tata ima nekih ozb problema sa zdravljem i da vise nesmije voziti auto jer smo danas skoro imali prometnu. Vjerujte mi da sw trudim misliti na bebu i da se ne sekiram ali koliko se ja trudim toliko kao da se problemi i lose stvari samo gomilaju oko mene. 

Julie
    10. Ožujak 2019. 16:47

Hej curke.....evo i mene, inace vikende ostavljam za drruzenje sa dragim, obitelji i prijateljima. Malo rostiljanja, malo odmaranja i spremni smo za ponedjeljak. 😊 Kako vi provodite vikende? Btw jutros kad sam se probudila osjetila sam neku nelagodu bol kod desnog jajnika koja je trajala par minuta. Proslo je i to je to. Nadam se da nije nista opasno ili da i upucivalo na nesto. 

• samy_lo
    10. Ožujak 2019. 17:23

Manich pa hej bitno je da je obitelj uz tebe.A decko,jednostavno mu reci da ima par dans da odluci sta ce da ti kaze da znas na cemu si.Ako ne zeli s tobom zivot prekrizis ga(iako je odmah tesko) i cao.Imas potporu od porodice i super

• marta07
    10. Ožujak 2019. 18:02

Pozdrav curke evo da vam se i ja danas javim,  jutros sam izasla iz bolnice. Hvala dragom Bogu, uzas zivi. Imam bakteriju u urinu sutra moram ići kog doktora da mi napise recept, omršavila 3kg u 6 dana. Zgaravica me ubija danas, ništa skoro nisam mogla jesti,sam s juhu🙄🙄
    Manich  super za tebe malo si nadošla kazem ti nedaj se zajebavati 😘
    S točkicom mojom sve je u redu neznaju od cega sam krvarila kad je sve super sto se tice trudnoće. 
    Kontrola za 10dana kod svog ginekologa. Pošto imam bakteriju moram svaki mjesec vaditi urin 🤨🤨🤨

10. Ožujak 2019. 19:02

Drago mi je da je kod svih sve okej... Kako vrijeme prolazi sve vise i vise razmisljam o mojoj bebici i tome kako je samo moja i da ju nedam nikome... Ne dozvoljavam ikome da mi kvari dan i veselim se sto ce proci i ovih 6 tjedana pa cu ponovno vidjeti svoju vec veliku bebicu.. 

felicita28
    10. Ožujak 2019. 20:16

Deja1988

Felicita28 Eto vidis, trudnicke zelje😅😅 Uf, mi smo ih smazali za cas😋😋😁
    Julie i ja povremeno imam bolove i probadanja u jajniku, za sad je sve bilo ok. Jedino ako bi ti to trajalo dugo i ne bi mogla izdržati, onda bi bilo alarmantno. Ovako je to sve normalno😊
    Manich eto vidis da je tata sretan, a festu cete raditi kad se beba rodi😁

Deja, pojela sam ih 5 odjednom hahaha, sad mi je zlo od krafni al ne zalim, bile su prefineeee 😂😂😂

10. Ožujak 2019. 22:18

Deja1988

Julie i ja povremeno imam bolove i probadanja u jajniku, za sad je sve bilo ok. Jedino ako bi ti to trajalo dugo i ne bi mogla izdržati, onda bi bilo alarmantno. Ovako je to sve normalno😊

Na festu su mislili povodom udaje a ne zbog bebe.. To je ono sto ce ih ubiti kad cuju da ce me debil ostaviti samu u svemu. Koliko god nekad bila jaka i odlucna i dalje me uzasno boli sve ovo. Jedna sam od onih koja misli kako se sve desava sa nekim razlogom ono da bog ima razlog zasto nekome podari bebu.. Ali eto zasto meni s njim ako on ocito nije osoba kakvom sam ga smatrala. Zasto nekome podariti zivot ako taj zivot nece biti potpun?! Nisam inace neki vjernik ali ovih dana postavljam puno takvih pitanja.. 

• samy_lo
    10. Ožujak 2019. 23:09

Manich

Deja1988

Na festu su mislili povodom udaje a ne zbog bebe.. To je ono sto ce ih ubiti kad cuju da ce me debil ostaviti samu u svemu. Koliko god nekad bila jaka i odlucna i dalje me uzasno boli sve ovo. Jedna sam od onih koja misli kako se sve desava sa nekim razlogom ono da bog ima razlog zasto nekome podari bebu.. Ali eto zasto meni s njim ako on ocito nije osoba kakvom sam ga smatrala. Zasto nekome podariti zivot ako taj zivot nece biti potpun?! Nisam inace neki vjernik ali ovih dana postavljam puno takvih pitanja..

Pa znas Manich,Bog ti nikada nece dati iskusenje koje ne mozes podnijeti.I ponekad ti da iskusenjs da bi se vratio vjeri i vidio da ti On samo moze pomoci.Moja vjera je Islam,iako nisam bas neka vjernica,drzim se vjere koliko mogu,nekada je to bilo puno bolje,ali sam zaglibila.I imala sam jako tesku situaciju 3 godine,i da nije bilo vjere skrenula bih s uma,jos sam bila trudna,i samo sam smiraj pronalazila obracajuci se svome Gospodaru.
    I opet kazem Bog ti nikada nece dati iskusenje koje ns mozes podnijeti.
    Ja ujutro imam uzv,ne znam kako cu zaspati,a ne znam ni kako cu rano ustati 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.