Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sreca
    08. Ožujak 2019. 20:04

Hannica0

sreca

Hvala vam cure :)
    Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?

Mozes li postaviti svoju slikicu uzv 5+6. Meni je danas toliko i jos se nije vidjelo srce kako titra. Cini mi se ni plod. Samo zumanjcana 0.3cm. Bas sam u panici i strahu.

Budi bez brige, ovo je zaista prerano i ja sam bila iznenadena. Slikicu ti mogu u utorak staviti kad se vratim s pregleda. Ostavila je još kod sebe i treba mi izraditi knjižicu i nju se lijepe sve slike. Tako da sve dobivam pri sljedećem pregledu. Malo mi je bilo čudno ali nekoliko cura mi je reklo da su na drugom pregledu sve dobili. Inače nisam u Hr.

08. Ožujak 2019. 20:09

sreca

Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?

Ja se jos uvjek probudim na ledima i na ledima spavam najlipse,kukovi me bole od spavanja na boku  i jako mi je neudobno da razmisljam o trudnickom jastuku,mozda mi bude sta lakse na njemu.. 
    Cure imate li vi koja taj jastuk?

Julie
    08. Ožujak 2019. 20:31

ayla

sreca

Ja se jos uvjek probudim na ledima i na ledima spavam najlipse,kukovi me bole od spavanja na boku i jako mi je neudobno da razmisljam o trudnickom jastuku,mozda mi bude sta lakse na njemu..

Ja ga imam od pocetka i odlična je stvar, nikako nije pozeljno spavanje na ledima u drugom i trećem tromjesečju. 

teresita
    08. Ožujak 2019. 20:35

@hanica zaista nemas razloga za strah, mozda je bila kasnija ovulacija pa ce se plod viditi kasnije, nemoj se brinuti,svaka je zena za sebe.
    @ayla, jastuk je super stvar, ja ga imam jos od prve trudnoce i zaista pomaze u kasnijem stadiju trudnoce, no ti probaj vec sad😉😉
    Meni je uzasan dan danas, nista energije nemam, mucnine cijelodnevne, pospanost....uzas
    S obzirom na spontani u 11mjesecu prosle god i mene je strah, no guram iz dana u dan. Bas me trema hvata prije pregleda hocu li opet vidjeti prazan ekran kao prosli put kad je bio missed ab☹️, tako da cure koje prozivljavate usto znajte da niste same🤗🤗

08. Ožujak 2019. 20:35

Uh sto se tice ovog spavanja ja na ledjima nikad ne spavam... Ili na boku ili na stomaku.. Otkako sam trudna na stomaku mi smetaju siske jer su ogromne i jakoo bolne pa rijetko zaspim na stomaku.. Nekako sam se vec lagano privikla da lezim na boku cak mi vise pase ljevi sto je i pozeljno u trudnoci pa si mislim da imam srece sto se tice toga.. Ne opterecujem se s tim previse znam samo da sada dok jos nema pupe mogu kako hocu a kad pupa naraste e onda cemo se svadjat sa jastucima po krevetu. 

08. Ožujak 2019. 20:53

Julie

ayla

sreca

Ja se jos uvjek probudim na ledima i na ledima spavam najlipse,kukovi me bole od spavanja na boku i jako mi je neudobno da razmisljam o trudnickom jastuku,mozda mi bude sta lakse na njemu..

Ja ga imam od pocetka i odlična je stvar, nikako nije pozeljno spavanje na ledima u drugom i trećem tromjesečju.

Cula jesam da nije preporucljivo na ledima,ali i da ako se probudim na ledima da nije smak svijeta a ja sad tocno nezz,bas cu doktora pitat kad odem na kontrolu..

Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 21:09

Evo moja slikica od danas.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Julie
    08. Ožujak 2019. 21:18

ayla

Julie

ayla

sreca

Cula jesam da nije preporucljivo na ledima,ali i da ako se probudim na ledima da nije smak svijeta a ja sad tocno nezz,bas cu doktora pitat kad odem na kontrolu..

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/polozaj-spavanja-u-trudnoci-moze-ugroziti-bebu-8638 evo pa bacite pogled 

• samy_lo
    08. Ožujak 2019. 21:36

Hannica ja cu ti sutra uslikati svoju slicicu 6+5 gdje su bile samo pocetne naznake embriona,tek sa 8+2 culi smo srce :)

08. Ožujak 2019. 21:47

Julie

ayla

Julie

ayla

sreca

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/polozaj-spavanja-u-trudnoci-moze-ugroziti-bebu-8638 evo pa bacite pogled

Citala sam,to je za 3 tromjesjecje  a ja sam trenutno u drugome i ako se probudim na ledima ja se prebacim na lijevi bok i nije neki problem...ali hvala na informaciji  😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.