Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 13:11

Aurora87

Hannica0

Aurora87 pa jutros me narucila, pregledala. Kao sve ok. Jos je rano. Da dodjem za 7 dana. I pitala me za simptome. Rekla sam da imam samo bolne grudi i cesto mokrenje. I kaze to je super. I dok sam dosla kuci malo se pipnem kad ono ispuhano. Nista ne boli. Uzas :/ a do sinoc su bile poprilicno nabrekle i bolne na dodir.

Ma vjeruj mi da od straha i brige nekad cak umislimo da nema simptoma…barem sam ja skuzila da se to meni događa. Kad sam pokusavala ostati trudna, umisljala sam da ih imam. Usmjerila ti je paznju na simptome jer te pitala pa si onda vise ne znas ni sama odrediti imas li ih ili ne. Znam da sam se ja ispipala kao sto me mm jos nije sveukupno u ovo vrijeme koliko smo zajedno😆. Probaj ne razmisljati o tome. Ako je rekla da je to ok, onda sigurno i je. Evo ja sad na ovom uzv uopce nisam sama htjela ispitivati koje su tocno mjere cega i kolike su da ne bih dosla u napast da guglam. Ako mi je rekao da su ok, vjerujem mu. Lakse je tako opustiti se i uzivati. Volim sve znati, ali neznanje je ponekad blazeno😁

Nadam se da je tako.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

HarryPotter
    08. Ožujak 2019. 13:27

Zene nek nam je sretan svima ovaj dan, kao i svaki naredi. 🌷☺️
    Ja sam super, setnja, kava, rucak vanka na suncu.
    Ne brini zbog simptoma ja nemam ni jedan, i bila sam na pregledu sa 6 tj. I isto me narucila da dodjem kada udjem u 12 tj. Jedino ako nesto bude vandredno da se javim... Ja se nadam i molim, da bebac raste, kad se ovako dobro osjecam, mora i njemu biti ok  
    🙏😊

url=https://lilypie.com]

• samy_lo
    08. Ožujak 2019. 13:47

Aurora je li to 3D,kako se dobro vidi covjece.
    Da li ja vidim dobro ili ima ispupcenje medju nogama,da nije deckic? 
    Vidjet cemo sta ce ti reci nasljedecim pregledima,da vidim hocu li biti u pravu.
    Ja sam saznala proslu trudnocu za spol u 12 sedmici i par dana kasnije cu pokusati naci nalaze pa ti kazem tacno koliko sam bila.

Maša62
    08. Ožujak 2019. 15:22

Stigao nalaz Nifty beba zdrava i curica je 😍😍♥️

08. Ožujak 2019. 15:28

Aurora bebaaa je preslatkaaa.. Nemogu vjerovati da se u 12 tjednu tako ljepo vidi bebaaa.. Bas pravi mali covjek.. Ja vam drzim figu da je curica jer ju i ja zelim sebi.. 

felicita28
    08. Ožujak 2019. 15:37

Auroraaa, malo cudo tvoje :) da bas se lijepo vid na 3D...meni samo 2D iako bi volila tsj 3d D pa cak mozda i 4D ali to mozda privatno odemo pa uslikamo :)

• marta07
    08. Ožujak 2019. 15:42

Aurora😍😍😍 slika 😍😍😍
    Mašo62 super 😍 cestitke na curi
    Aurora87 polako stigneš napraviti još 2 torte😂u krajnjem slučaju ima u dućanu i slastičarna s kolačima ako ne uspije 😂
    Posalji meni komad torte ipak sam ja na bolničkoj hrani😂😂

• samy_lo
    08. Ožujak 2019. 15:43

Aurora87

Samy, ili imas oko sokolovo ili si bila gin u proslom zivotu😆. Dakle, rekao mi je gin da bi mogao biti deckic jer vidi nesto među nogama ali i da je previse rano da bi to bilo stvarno tocno. Da, to je 3d, radi mi 3 i 2d. Mm bi zelio da je pogrijesio, on bi bas curicu…mislim, da mogu birati i ja bi, ali neka samo bude zivo i zdravo, nebitno kojeg spola. Ako bude musko, barem cu nastojati odgojiti jednog gospodina i kavalira, takvi izumiru pa eto da i ja dam doprinos svijetu😆. Neka ima manire na tatu❤. Moja zelja za curicom proizlazi jer se bojim da necu znati s deckicem, navikla sam na curice u privatnom zivotu i nekako se s njima bolje slazem. A opet u poslovnom, puno mi je lakse s deckima nego curkama.

Nemam oko sokolovo,a daleko sam od ginekologa,ali eto sama vidis.
    I ja sam mislila tako,a sada razmisljam ako budr djevojcica hocu li ja znati sa njom,jer moj sin mi se uvukao pod kozu 🙈
    Cak sam danas u ostavi neku odjecu prelagala i naisla na njegovu odjecu od prvih par mjeseci,i kontam ako bude decko nista mi gotovo ne treba,mozda par stvari za pocetak da su nove,ako bude djevojcica opet mogu sve bodice iskoristiti ako nista drugo 😊 pa vidjet cemo.Stvarno mi je nevazno,voljela bi djevojcicu iz razloga jer ne mislim imati vise djece,pa da imam oba spola,ali sta god da je dobro doslo :)

08. Ožujak 2019. 16:07

Maša62

Stigao nalaz Nifty beba zdrava i curica je 😍😍♥️

Cestitam ti na curki 😍😘

Julie
    08. Ožujak 2019. 16:20

Curke sretan vam Dan žena. Evo i mene, otišla sa dragim i kumom na ćevape, piće i uživala u danu. Vidim danas puno vedrija atmosfera. Masa čestitam na curici, nekako sve koje su do sad saznale u principu nose curice, di su ti dečkići?  😂😂😂😂  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.