Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    11. Ožujak 2019. 13:42

Joj ja zaboravila,eto tu je gestacijski mjehur odgovarao 6+5

mc_zgb
    11. Ožujak 2019. 13:54

Curke, znam da ste već pisale, al sam malo u panici. Evo i meni se danas pojavio smeđi iscjedak i čak mislim da sam osjetila kad mi je to bilo, jer mi se podosta zavrtilo i nekako mi je loše bilo tih nekih 10-tak minuta. Ne znam baš kaj da radim. Moja doktorica radi tek u srijedu popodne, ne znam da li da čekam do tada ili da odem ranije nekamo. 

mc_zgb
    11. Ožujak 2019. 13:55

I da, cijeli dan kao da me jajnik lagano bolucka, onako kao i kod menge, ali lagano, nije neizdrživo.

11. Ožujak 2019. 14:23

mc_zgb

I da, cijeli dan kao da me jajnik lagano bolucka, onako kao i kod menge, ali lagano, nije neizdrživo.

Draga mislim da je to sve normalno jer i meni se od prosle nedjelje pojavljuje iscjedak pa nestane i probadanje u jajnicima isto tako probode pa prodje i tako svaki drugi dan.. Vec sam se navikla rekla sam sama sebi da je to nekako normalno i da ne panicarim jer si samo skodim. Ali mozda radi sebe da se smiris mozes ipak otici na hitnu vjerovatno ces dobiti duphaston za piti i mirovanje... Barem sam ja tako... 

mc_zgb
    11. Ožujak 2019. 14:27

Manich

mc_zgb

Draga mislim da je to sve normalno jer i meni se od prosle nedjelje pojavljuje iscjedak pa nestane i probadanje u jajnicima isto tako probode pa prodje i tako svaki drugi dan.. Vec sam se navikla rekla sam sama sebi da je to nekako normalno i da ne panicarim jer si samo skodim. Ali mozda radi sebe da se smiris mozes ipak otici na hitnu vjerovatno ces dobiti duphaston za piti i mirovanje… Barem sam ja tako…

A da, tako si nekako mislim, nadam se da je sve ok, ali neda vrag mira. Zvala sam doktoricu, čekam da se javi povratno, nadam se da bude, čisto da mi ona kaže što bi trebala. S obzirom na probleme koje sam imala u početku, malo sam više zabrinutija. 

11. Ožujak 2019. 14:32

mc_zgb

Manich

mc_zgb

Draga mislim da je to sve normalno jer i meni se od prosle nedjelje pojavljuje iscjedak pa nestane i probadanje u jajnicima isto tako probode pa prodje i tako svaki drugi dan.. Vec sam se navikla rekla sam sama sebi da je to nekako normalno i da ne panicarim jer si samo skodim. Ali mozda radi sebe da se smiris mozes ipak otici na hitnu vjerovatno ces dobiti duphaston za piti i mirovanje… Barem sam ja tako…

A da, tako si nekako mislim, nadam se da je sve ok, ali neda vrag mira. Zvala sam doktoricu, čekam da se javi povratno, nadam se da bude, čisto da mi ona kaže što bi trebala. S obzirom na probleme koje sam imala u početku, malo sam više zabrinutija.

Najbolje ti je sa doktoricom vidjeti. Jos ako si imala problema prije svakako bi bilo dobro barem pitati za savjet. Ja cu kod moje morati u cetvrtak po novu dozu duphastona mozda mi konacno da i uputnice za sve ostalo sto trebam barem da znam di cu i sta cu. Moram joj spomenut i mace pa ce vjerovatno i zbog toga trebati pretrage. Ali barem da se nesto pocne desavati jer cu izluditi.. Krizam dane ko u zatvoru jer nikako da prodje tih 6 tjedana da opet vidim bebu i dal je sve okej.. 

Hannica0 👧
    11. Ožujak 2019. 14:35

samy_lo

Joj ja zaboravila,eto tu je gestacijski mjehur odgovarao 6+5

Hvala. Nadam se da ce i kod mene sve biti u redu. :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    11. Ožujak 2019. 14:36

Samy_lo , ako sam shvatila ti si isla tad sa 6 tj i sad s 12 tj na pregled. Nista izmedju?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• sreca
    11. Ožujak 2019. 14:36

Bok cure, kod mene isto skroz čudan osjećaj,bezvoljan. Snage također nemam ni za sjedenje, moram se odmah spustiti. Skroz bez energije što je inače moja totalna suprotnost. Apetita nemam do popodneva ili tek predvečer pojedem nesto konkretnije. Onda mi je od gladi mučno al kad pogledam hranu još mi je vise zlo. Jedva čekam taj 12tj da se ipak malo psihički opustimo i da možemo reći svojima,a i nadam se da ću se početi osjećati bolje u drugom tromjesečju.

mc_zgb
    11. Ožujak 2019. 14:41

Manich

mc_zgb

Manich

mc_zgb

Najbolje ti je sa doktoricom vidjeti. Jos ako si imala problema prije svakako bi bilo dobro barem pitati za savjet. Ja cu kod moje morati u cetvrtak po novu dozu duphastona mozda mi konacno da i uputnice za sve ostalo sto trebam barem da znam di cu i sta cu. Moram joj spomenut i mace pa ce vjerovatno i zbog toga trebati pretrage. Ali barem da se nesto pocne desavati jer cu izluditi.. Krizam dane ko u zatvoru jer nikako da prodje tih 6 tjedana da opet vidim bebu i dal je sve okej..

Znam ovo s križanjem dana, i meni je tako  Meni je rekla doć u 10. tjednu, što mi je idući tjedan i isto tako sam na rubu, jer hoću vidjeti jel sve ok s bebačem. A od nalaza, ja sam za sada samo urin i krv vadila, s time da mi nije željezo rađeno, što mi je čudno, pa ću ju pitati i za to. To sam radila u 7. tjednu sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.