Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    11. Ožujak 2019. 07:08

Ooo jutroo zene, ja sam se probudila nakva nemirna. 
    Sanjala sam ruzno il nisam, nezz ni jaa. 
    Nezz kako docekati taj 12 tj. I da kazu da je sve ok. Bas sam nesto bezze, nezz odakle ovaj feeling zoro🙄

url=https://lilypie.com]

Julie
    11. Ožujak 2019. 08:38

Jutro svima, evo i mene...... gledam on line stranice Hm-a, S'Olivera i tako...... Jedva cekam kad cu poceti kupovati robicu i ostalo. 😍 Sve je tako slatko da poludis  😍😍😍😍

felicita28
    11. Ožujak 2019. 09:13

Jutro zenske :) danas je tako neki tmurni dan, pa su mozda zato i osjecaji takvi...
    Julie, ja jedva cekam spol saznat, a onda ne znam ko ce me zaustaviti kupovati robicu hahaha...sve je tako slatko i mini da pozelis sve uzeti odjedno.

• marta07
    11. Ožujak 2019. 10:10

Jutro cure,kod nas kiša pada pa sam sva🙄🙄😝😝
    I ja isto 😂😂šoping😂😂nemogu dočekati
     ako nosim curicu imam sve🙊🙊al ja svakako ću kupovati 😂😂 Seka je poslala kod mojih puna soba robe🤷🤷 tako da ako je dečko onda sve ispočetka,al ove neutralne bijele žute sive stvari ću koristiti svakako.
    Jedva čekam da saznam spol

luce35
    11. Ožujak 2019. 10:56

Ja ne razmisljam jos ni o spolu, ni robici, samo gledam kako izdrzat ovo mirovanje, dani mi predugi, vrijeme nikako proci 🙄

Ladybird2019
    11. Ožujak 2019. 11:27

Bok cure, evo mene nije bilo par dana, nisam bila bas fit, mucnine, vrat me bolio za poludot, gore sve u glavu... jel i vas nekad tako? Imala sam i prije problema, mozda je sada u trudnoci to izrazenije. Cudno spavam, i kad se probudim boli me vanjski dio uha na kojem sam spavala 🤨 

Drago mi je zbog sve vas koje ste bile na pregledu, glavno da sve ide kako treba, sve svojim putem :)

Manchi, drago mi je da su barem tvoji primili vijest kako treba, to je ipak najbitnije. Sto se partnera tice, ne opterecuj se previse, stavi sebe i bebu na prvo mjesto i to je to. I ja sam se opterecivala i borila za tipa skoro 10 godina, da bih na kraju shvatila da uopce nije za mene, totalni promasaj. Sta ces, zene...treba nam vremena, l bolje ikad nego nikad. Ako nije skroz uz tebe,bolje da ni nije, ne treba ti jos dodatno opterecenje...tebi treba sada podrska i ljubav. I nista manje...

Ja isto jos ne razmisljam o krpicama niti o kupovini, rekla mi babica kad dodjes u 24.tjedan, onda se mozes malo opustiti 🙈🧐 hahah tako da, eto...bit ce kako treba i kako mora biti.

• samy_lo
    11. Ožujak 2019. 12:40

Eto ispade da sam ja sebi dobro izracunala.Kao sto sam u prosloj trudnoci na zadnju mengu 14 dana pa dobila dan poroda,sad sam tako isto racunala i ispalo mi 22.9.2019,i tako mi danas i beba odgovara bas toj mjeri.12+1 sam po uzv
    Ali bitno je da je sve u redu :) 

Ladybird2019
    11. Ožujak 2019. 12:50

samy_lo

Eto ispade da sam ja sebi dobro izracunala.Kao sto sam u prosloj trudnoci na zadnju mengu 14 dana pa dobila dan poroda,sad sam tako isto racunala i ispalo mi 22.9.2019,i tako mi danas i beba odgovara bas toj mjeri.12+1 sam po uzv

Bas lijepo 😊 drago mi je da sve ok!! 🥰

Aurora, hvala Bogu da sam srela nekoga s istim problemom. Inace me svi cudno gledaju... 🙈

Hannica0 👧
    11. Ožujak 2019. 13:25

samy_lo

Hej rekla si mi uslikat i slikicu od prije ;) ja sve cekam

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    11. Ožujak 2019. 13:26

A luce35 ja ti mirujem od 15.1 već sam se navikla 😂😂uzas zivi. Ali dobro ja sam rekla sama sebi bolje ću i kod kuće mirovati nego u bolnici. Jer tek ono je smrt,al čovjek prezivi sve pa ce i to.
    Samy_lo preslatko😍 bitno je da je sve ok👶
    Zasto svi kazu blazeno stanje,mene ko da je tenk pregazio, zgaravica, mučnine muzu kukam ko kaka baba 😂😂
    Meni trenutno nije blazeno,sto je najgore nemogu sjediti 10min na stolici,wc i krevet, snage nemam nimalo.
    Dobro mozd me i je ova bolnica usporila,al nisam nikad takva bila uvijek sam bila turbo pa mi sad ovo malo neobično 😮🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.