Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    11. Ožujak 2019. 14:48

Hannica0

Samy_lo , ako sam shvatila ti si isla tad sa 6 tj i sad s 12 tj na pregled. Nista izmedju?

Isla sam 2 sedmice nakon toga sa 6 tj,i tad je srce kucalo :)

luce35
    11. Ožujak 2019. 15:16

I meni se cini dugo od 6-12 tjedna nijedan pregled, ja sam bila doduse za 5+3 pa me narucila za 2 tjedna, i mislim da cemo sw zbog hematoma cesto vidjati. 
    Ako ne pijes nista ja bi isto otisla vidjeti otkud taj smedji iscjedak. Najcesce je sve ok al eto da budes 100% sigurna i mirna

HarryPotter
    11. Ožujak 2019. 15:26

Me_zge ja bih isto otisla prije srijede. Ja sam bila sa 6 tj. I srce je tuklo i ponovno me narucila u 12 tj. Jedino ako nesto osjetim da nije ok. Da se javim... Posto je umjetna opl. Receno mi je da se "nesupam" mnogo dolje, a kakva mi je psiha ja bi kupilq kuci UZV i gledala se.
    Al drama se osjecam, nemam nikakvih simptoma, nuspojava, nicega, pa onda pokusavam ostati smirena i cekati taj 12tj...tolko th. Primam sve i da krene nes, ne mogu mi nista vise ni dati.. 
    Moliiti se i vjerovati 🙏

url=https://lilypie.com]

• lauea
    11. Ožujak 2019. 15:43

Heej curke, 
    Da se prikljucim  prosli tjedan saznala 7 tj trudnoce,kako se vi nosite sa umorom.Ovo mi je prva trudnoca i pri tome ne planirana.Pa sam trenutno pod stresom.Valjda ce me proci.

• marta07
    11. Ožujak 2019. 15:49

Me_zge nekome je normalno da ima smedji iscjedak ali iskreno ja bi na hitnu otišla,tak sam i ja i nakon pola sata prokrvarila al sam taman došla na hitnu kad mi se to desilo, iskreno iz iskustva ponesi stvari za bolnicu i odi na hitnu. Meni su rekli kad se tako sta desi ponesite uvijek spavćicu i papuče.
    Laura dobro nam došla 😘😘😘

luce35
    11. Ožujak 2019. 16:52

Lauea dobrodosla! Na stres iduce mjesece zaboravi i opusti se. Zelim ti urednu trudnocu i zdravog bebaca

• samy_lo
    11. Ožujak 2019. 17:04

Me_zge vjerojatno si vec otisla na pregled,ja ne bih cekala nego bih odma na kliniku ako me oni nece primiti na uzv,isla bih dalje

teresita
    11. Ožujak 2019. 18:14

Pozzz cure, evo i mene sa pregleda danas, beba velika za 8 tjedana, sve super🤗🤗, narucena opet za 15 dana kad cu napraviti krvne pretrage i dobiti uputnicu za kombinirani...laknulo mi je, al isto sam svjesna da treba proci jos bar 4 tjedna da se mogu opustiti🥰
    Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu.
    Sto se tice smedeg iscjetka prestao je ima dva dana, trajalo je punih 15 dana, na duphastonu sam i dalje.

mc_zgb
    11. Ožujak 2019. 18:29

Hvala vam cure. Na kraju mi se javila moja doktorica i rekla da odem na hitnu, ali da bi sve trebalo biti u redu. Tako je i bilo, doktor pregledao (doduse jako brzo, svega pola minute pregled) i rekao da ne vidi nikakvo krvarenje i da je bebica dobro. 
    Dao mi je isto Duphastone, nije rekao od cega bi moglo biti, ali ok, budem sa svojom gin porazgovarala jos. I naravno mirovanje, tako da radim od doma nadalje.
    Aurora87 na pocetku mi se plod ugnijezdio u lijevom rogu maternice, pa se pomaknuo srecom. 

Novim curkama urednu trudnocu zelim i dobrodosle. 

• samy_lo
    11. Ožujak 2019. 18:50

mc_zgb

Hvala vam cure. Na kraju mi se javila moja doktorica i rekla da odem na hitnu, ali da bi sve trebalo biti u redu. Tako je i bilo, doktor pregledao (doduse jako brzo, svega pola minute pregled) i rekao da ne vidi nikakvo krvarenje i da je bebica dobro.
    Dao mi je isto Duphastone, nije rekao od cega bi moglo biti, ali ok, budem sa svojom gin porazgovarala jos. I naravno mirovanje, tako da radim od doma nadalje.
    Aurora87 na pocetku mi se plod ugnijezdio u lijevom rogu maternice, pa se pomaknuo srecom.

Novim curkama urednu trudnocu zelim i dobrodosle.

Super sad ces biti mirnija.
    Ma joj,mislim da svaka zena trepi citavu trudnocu,a kada se porodi strepi citav zivot za svoje dijete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.