Samy_lo , ako sam shvatila ti si isla tad sa 6 tj i sad s 12 tj na pregled. Nista izmedju?
Isla sam 2 sedmice nakon toga sa 6 tj,i tad je srce kucalo :)

I meni se cini dugo od 6-12 tjedna nijedan pregled, ja sam bila doduse za 5+3 pa me narucila za 2 tjedna, i mislim da cemo sw zbog hematoma cesto vidjati.
Ako ne pijes nista ja bi isto otisla vidjeti otkud taj smedji iscjedak. Najcesce je sve ok al eto da budes 100% sigurna i mirna

Me_zge ja bih isto otisla prije srijede. Ja sam bila sa 6 tj. I srce je tuklo i ponovno me narucila u 12 tj. Jedino ako nesto osjetim da nije ok. Da se javim... Posto je umjetna opl. Receno mi je da se "nesupam" mnogo dolje, a kakva mi je psiha ja bi kupilq kuci UZV i gledala se.
Al drama se osjecam, nemam nikakvih simptoma, nuspojava, nicega, pa onda pokusavam ostati smirena i cekati taj 12tj...tolko th. Primam sve i da krene nes, ne mogu mi nista vise ni dati..
Moliiti se i vjerovati 🙏

url=https://lilypie.com]
Heej curke,
Da se prikljucim prosli tjedan saznala 7 tj trudnoce,kako se vi nosite sa umorom.Ovo mi je prva trudnoca i pri tome ne planirana.Pa sam trenutno pod stresom.Valjda ce me proci.
Me_zge nekome je normalno da ima smedji iscjedak ali iskreno ja bi na hitnu otišla,tak sam i ja i nakon pola sata prokrvarila al sam taman došla na hitnu kad mi se to desilo, iskreno iz iskustva ponesi stvari za bolnicu i odi na hitnu. Meni su rekli kad se tako sta desi ponesite uvijek spavćicu i papuče.
Laura dobro nam došla 😘😘😘
Lauea dobrodosla! Na stres iduce mjesece zaboravi i opusti se. Zelim ti urednu trudnocu i zdravog bebaca

Me_zge vjerojatno si vec otisla na pregled,ja ne bih cekala nego bih odma na kliniku ako me oni nece primiti na uzv,isla bih dalje

Pozzz cure, evo i mene sa pregleda danas, beba velika za 8 tjedana, sve super🤗🤗, narucena opet za 15 dana kad cu napraviti krvne pretrage i dobiti uputnicu za kombinirani...laknulo mi je, al isto sam svjesna da treba proci jos bar 4 tjedna da se mogu opustiti🥰
Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu.
Sto se tice smedeg iscjetka prestao je ima dva dana, trajalo je punih 15 dana, na duphastonu sam i dalje.

Hvala vam cure. Na kraju mi se javila moja doktorica i rekla da odem na hitnu, ali da bi sve trebalo biti u redu. Tako je i bilo, doktor pregledao (doduse jako brzo, svega pola minute pregled) i rekao da ne vidi nikakvo krvarenje i da je bebica dobro.
Dao mi je isto Duphastone, nije rekao od cega bi moglo biti, ali ok, budem sa svojom gin porazgovarala jos. I naravno mirovanje, tako da radim od doma nadalje.
Aurora87 na pocetku mi se plod ugnijezdio u lijevom rogu maternice, pa se pomaknuo srecom.
Novim curkama urednu trudnocu zelim i dobrodosle.

Hvala vam cure. Na kraju mi se javila moja doktorica i rekla da odem na hitnu, ali da bi sve trebalo biti u redu. Tako je i bilo, doktor pregledao (doduse jako brzo, svega pola minute pregled) i rekao da ne vidi nikakvo krvarenje i da je bebica dobro.
Dao mi je isto Duphastone, nije rekao od cega bi moglo biti, ali ok, budem sa svojom gin porazgovarala jos. I naravno mirovanje, tako da radim od doma nadalje.
Aurora87 na pocetku mi se plod ugnijezdio u lijevom rogu maternice, pa se pomaknuo srecom.
Novim curkama urednu trudnocu zelim i dobrodosle.
Super sad ces biti mirnija.
Ma joj,mislim da svaka zena trepi citavu trudnocu,a kada se porodi strepi citav zivot za svoje dijete

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji