Bome sam se trgla malo ipak je beba u pitanju... Nadam se samo da cemo izgurati sada jos tih 6 tj.. Znam da nevole puno cackat dolje i priznajem nije mi cak ni taj uzv bio ugodan boljelo me pa se ne bunim sto ne idem cesto ali malo mi je cudno da sada 6 tjedana nistaaa.. Kako cemo znati dal je sve ok sa bebom ako cekamo tek 12 tjedan.. Uh sva sam zbunjena s obzirom da mi je prva trudnoca doktorica mi nista nije pricala.. Sve nekak na brzinu.. Razmisljala sam da se mozda narucim kod privatnika na uzv tamo u 9 ili 10 tjednu sta vi mislite??
Eh da zenice moje..
Aurora87 pa jutros me narucila, pregledala. Kao sve ok. Jos je rano. Da dodjem za 7 dana. I pitala me za simptome. Rekla sam da imam samo bolne grudi i cesto mokrenje. I kaze to je super. I dok sam dosla kuci malo se pipnem kad ono ispuhano. Nista ne boli. Uzas :/ a do sinoc su bile poprilicno nabrekle i bolne na dodir.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Alo zene sretan vam nas dan😍😍😘😘🤩🤩
Još sam u bolnici čekamo ponedjeljk nalaze da budu gotovi. Danas sam vadila krv i urin mjere mi proteine😝😝😝.
I da, kao da su mi se grudi ispuhale i nisu bolne. :/ ima li koja sto slicno da je prosla?
Nis to ne znaci ne brini, meni su u 7. Tjednu vec prestale biti bolne na dodir i nisu napete do dan danas a sve je u redu :) bole me jedino kad nosim grudnjak malo...i ja sam na pocetku curama postavljala isto pitanje i bila u panici ali je sve ok :) uzivaj u trudnoci. I da, sretan dan zena zenske, ja sam sva emotivna danas, placem ...isla sam vaditi rh faktor u petrovu i prolazim kroz grad, grad pun ruza svi setaju s ruzama a moj dragi je daleko na sjevernom moru negdje i oplakah danasnji dan danas...hormoni cine svoje :)
Sretan vam praznik :)
Ja sam bas lose,jutros sam pojela supicu,malo hljeba i jabuku i tako sam malaksala,vjerovatno jer nisam ni spavala mozda 2 sata,mali se stalno budio,kmezio,pa sam na izmaku snage
Sretan Vam dan žena, žene drage.
@manich, ja bi sigurno otisla na pregled za 3 tjedna, mislim da ja previse 6 tjedana,
@aurora da li je pregled bio detaljan mislim na nuhalni isl??
Dobro jutro curke…aurora to su super vijesti, sve napreduje kako treba hvala Bogu, sad si mirna neko vrijeme do drugog ultrazvuka :) danas je petak hbala Bogu, vikend nam dolazi, ja sam u radnom odnosu jos i puno mi znace ta dva dana sta ne radim. Nekako odbrojavam dane do porodiljnog :) cure koje rade, dokad ste mislile raditi?
Ja nekako planiram raditi do kraja, onih 45 dana prije i još vjerojatno iskorisitit godišnji do kraja. Ovo što sam u početku morala ostati doma sam izludila, još mi muž nije dao doslovno da išta radim Tako da mi je draže da sam zaokupljena poslom, ovako stalno mislim jel sve ok i u iščekivanju sam idućeg uzv-a, koji je tek za tjedan i pol
Sretan vam dan žena svima
Zenice ja sam danas prvi put povracala.. I bilo je groznoooo nemos stat kad je krenilo... I na nos mi je islo uhh jedva dosla do daha. Inace lose podnosim povracanje i sigurno cu biti kao zombi jer meni od naprezanja popucaju kapilare u ocima.. Bas sam se nadala da cu biti jedna od onih koja nema mucnine
Sortiraj odgovore
Najstariji