Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2019. 09:16

Bome sam se trgla malo ipak je beba u pitanju... Nadam se samo da cemo izgurati sada jos tih 6 tj.. Znam da nevole puno cackat dolje i priznajem nije mi cak ni taj uzv bio ugodan boljelo me pa se ne bunim sto ne idem cesto ali malo mi je cudno da sada 6 tjedana nistaaa.. Kako cemo znati dal je sve ok sa bebom ako cekamo tek 12 tjedan.. Uh sva sam zbunjena s obzirom da mi je prva trudnoca doktorica mi nista nije pricala.. Sve nekak na brzinu.. Razmisljala sam da se mozda narucim kod privatnika na uzv tamo u 9 ili 10 tjednu sta vi mislite?? 

08. Ožujak 2019. 09:18

Eh da zenice moje.. 

Sretan vam nas dan.. Iako je nama mamama svaki dan sretan..
    Sretan vam nas dan.. Iako je nama mamama svaki dan sretan..
    Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 09:43

Aurora87 pa jutros me narucila, pregledala. Kao sve ok. Jos je rano. Da dodjem za 7 dana. I pitala me za simptome. Rekla sam da imam samo bolne grudi  i cesto mokrenje. I kaze to je super. I dok sam dosla kuci malo se pipnem kad ono ispuhano. Nista ne boli. Uzas :/ a do sinoc su bile poprilicno nabrekle i bolne na dodir.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    08. Ožujak 2019. 09:50

Alo zene sretan vam nas dan😍😍😘😘🤩🤩
    Još sam u bolnici čekamo ponedjeljk nalaze da budu gotovi. Danas sam vadila krv i urin mjere mi proteine😝😝😝. 

felicita28
    08. Ožujak 2019. 09:53

Hannica0

I da, kao da su mi se grudi ispuhale i nisu bolne. :/ ima li koja sto slicno da je prosla?

Nis to ne znaci ne brini, meni su u 7. Tjednu vec prestale biti bolne na dodir i nisu napete do dan danas a sve je u redu :) bole me jedino kad nosim grudnjak malo...i ja sam na pocetku curama postavljala isto pitanje i bila u panici ali je sve ok :) uzivaj u trudnoci. I da, sretan dan zena zenske, ja sam sva emotivna danas, placem ...isla sam vaditi rh faktor u petrovu i prolazim kroz grad, grad pun ruza svi setaju s ruzama a moj dragi je daleko na sjevernom moru negdje i oplakah danasnji dan danas...hormoni cine svoje :)

• samy_lo
    08. Ožujak 2019. 10:07

Sretan vam praznik :)
    Ja sam bas lose,jutros sam pojela supicu,malo hljeba i jabuku i tako sam malaksala,vjerovatno jer nisam ni spavala mozda 2 sata,mali se stalno budio,kmezio,pa sam na izmaku snage

08. Ožujak 2019. 10:25

Neka vam je sretan 😙😙

teresita
    08. Ožujak 2019. 10:39

Sretan Vam dan žena, žene drage.
    @manich, ja bi sigurno otisla na pregled za 3 tjedna, mislim da ja previse 6 tjedana, 
    @aurora da li je pregled bio detaljan mislim na nuhalni isl??

mc_zgb
    08. Ožujak 2019. 10:52

felicita28

Dobro jutro curke…aurora to su super vijesti, sve napreduje kako treba hvala Bogu, sad si mirna neko vrijeme do drugog ultrazvuka :) danas je petak hbala Bogu, vikend nam dolazi, ja sam u radnom odnosu jos i puno mi znace ta dva dana sta ne radim. Nekako odbrojavam dane do porodiljnog :) cure koje rade, dokad ste mislile raditi?

Ja nekako planiram raditi do kraja, onih 45 dana prije i još vjerojatno iskorisitit godišnji do kraja. Ovo što sam u početku morala ostati doma sam izludila, još mi muž nije dao doslovno da išta radim  Tako da mi je draže da sam zaokupljena poslom, ovako stalno mislim jel sve ok i u iščekivanju sam idućeg uzv-a, koji je tek za tjedan i pol 
    Sretan vam dan žena svima 

08. Ožujak 2019. 11:26

Zenice ja sam danas prvi put povracala.. I bilo je groznoooo nemos stat kad je krenilo... I na nos mi je islo uhh jedva dosla do daha. Inace lose podnosim povracanje i sigurno cu biti kao zombi jer meni od naprezanja popucaju kapilare u ocima.. Bas sam se nadala da cu biti jedna od onih koja nema mucnine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.