Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    08. Ožujak 2019. 16:38

Ispricavam se na pravopisnim greskama al kad brzo pisem na poslu pa ne stignem provjeriti :)

felicita28
    08. Ožujak 2019. 16:40

Maša62

Stigao nalaz Nifty beba zdrava i curica je 😍😍♥️

Masa cestitam i tebi na tvojoj curki :)))

• marta07
    08. Ožujak 2019. 17:03

Aurora87

Samy, meni treba malo duze vremena da ista skuzim na tim uzv slikama pa ti se divim kako si uspjela skuziti i ti😊.
    Maša, cestitam! Neka je ziva, zdrava i vesela djevojcica❤! Saznala da je zensko na dan zena, prefora!🙂
    Marta sad bih ti bas i poslala komad torte…jos ju nisam slozila, ali kad ju zgotovim. Ti bi u ponedjeljak mogla kuci?
    Ja sam se sad najela pa mi se tesko pokrenuti…i salatu su mi uvalili da pravim….al dobro, mm ce priskociti u pomoc ako zakazem. Nesto me ta leđa jos uvijek bole, kao da imam sto godina…

Ja se nadam mozda i u  nedjelju,bila mi je maloprije sestra med.  koju poznam rekla mi je da moj doktor koji me vodi je dezuran u nedjelju pa će mozda me i u nedjelju pustiti,ali nije 100 posto sigurno , al u ponedjeljak sigurno da idem ako ne u nedjelju. A iskreno tako mi svejedno dal' u nedjelju il ponedjeljak. Znam da u nedjelju idem na pregled i ultrazvuk. 

• sreca
    08. Ožujak 2019. 17:21

Pozdrav svima :) 
    Evo i mene.. Danas smo 8+2, termin nam je 16.10. 
    Prva kontrola je bila 5+6, srceko je vec kucalo:) u utorak idem na drugu kontrolu,nadam se da je i dalje sve u redu.. Jos imam strah od prošlogodišnjeg spontanog 

Julie
    08. Ožujak 2019. 17:51

Sreca dobrodošla, i ja sam bas bojažljiva, ali kako trudnoća ide sve dalje ja sam sve opuštenija i opuštenija, želim ti urednu trudnoću 😊

08. Ožujak 2019. 18:18

sreca

Prva kontrola je bila 5+6, srceko je vec kucalo:) u utorak idem na drugu kontrolu,nadam se da je i dalje sve u redu.. Jos imam strah od prošlogodišnjeg spontanog

Dobro nam dosla,skolsku trudnocu i urednu ti zelim 😙

08. Ožujak 2019. 19:23

ayla

sreca

Dobro nam dosla,skolsku trudnocu i urednu ti zelim 😙

Dobrodosla... Urednu trudnocu zelim 😚  

08. Ožujak 2019. 19:27

Zenice ja sam vam dogovorila rucak sa tatom za vikend paaaa cu mu reci da ce postati djeda.. Uzbudjena sam jakoooo... Vidim same curice hihi eto mozda ja pokvarim prosjek pa bude deckic... 👣😘😍 Ljubi ga mama ima da bude frajer.. Vidjet cemo jos je dalek put do toga samo neka bude zdravo.. 

• sreca
    08. Ožujak 2019. 19:31

Hvala vam cure :) 
    Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?

Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 19:44

sreca

Hvala vam cure :)
    Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?

Mozes li postaviti svoju slikicu uzv 5+6. Meni je danas toliko i jos se nije vidjelo srce kako titra. Cini mi se ni plod. Samo zumanjcana 0.3cm. Bas sam u panici i strahu.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.