Ispricavam se na pravopisnim greskama al kad brzo pisem na poslu pa ne stignem provjeriti :)
Stigao nalaz Nifty beba zdrava i curica je 😍😍♥️
Masa cestitam i tebi na tvojoj curki :)))
Samy, meni treba malo duze vremena da ista skuzim na tim uzv slikama pa ti se divim kako si uspjela skuziti i ti😊.
Maša, cestitam! Neka je ziva, zdrava i vesela djevojcica❤! Saznala da je zensko na dan zena, prefora!🙂
Marta sad bih ti bas i poslala komad torte…jos ju nisam slozila, ali kad ju zgotovim. Ti bi u ponedjeljak mogla kuci?
Ja sam se sad najela pa mi se tesko pokrenuti…i salatu su mi uvalili da pravim….al dobro, mm ce priskociti u pomoc ako zakazem. Nesto me ta leđa jos uvijek bole, kao da imam sto godina…
Ja se nadam mozda i u nedjelju,bila mi je maloprije sestra med. koju poznam rekla mi je da moj doktor koji me vodi je dezuran u nedjelju pa će mozda me i u nedjelju pustiti,ali nije 100 posto sigurno , al u ponedjeljak sigurno da idem ako ne u nedjelju. A iskreno tako mi svejedno dal' u nedjelju il ponedjeljak. Znam da u nedjelju idem na pregled i ultrazvuk.
Pozdrav svima :)
Evo i mene.. Danas smo 8+2, termin nam je 16.10.
Prva kontrola je bila 5+6, srceko je vec kucalo:) u utorak idem na drugu kontrolu,nadam se da je i dalje sve u redu.. Jos imam strah od prošlogodišnjeg spontanog
Sreca dobrodošla, i ja sam bas bojažljiva, ali kako trudnoća ide sve dalje ja sam sve opuštenija i opuštenija, želim ti urednu trudnoću 😊
Prva kontrola je bila 5+6, srceko je vec kucalo:) u utorak idem na drugu kontrolu,nadam se da je i dalje sve u redu.. Jos imam strah od prošlogodišnjeg spontanog
Dobro nam dosla,skolsku trudnocu i urednu ti zelim 😙
Dobro nam dosla,skolsku trudnocu i urednu ti zelim 😙
Dobrodosla... Urednu trudnocu zelim 😚
Zenice ja sam vam dogovorila rucak sa tatom za vikend paaaa cu mu reci da ce postati djeda.. Uzbudjena sam jakoooo... Vidim same curice hihi eto mozda ja pokvarim prosjek pa bude deckic... 👣😘😍 Ljubi ga mama ima da bude frajer.. Vidjet cemo jos je dalek put do toga samo neka bude zdravo..
Hvala vam cure :)
Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?
Hvala vam cure :)
Čitala sam da ste već pisali o spavanju. Ponekad se znam probuditi na leđima, ali sam mislila da je u ovom ranom stadiju još dozvoljeno, da ne smeta. Što vi kažete,kad ste vi prestale spavati na leđima?
Mozes li postaviti svoju slikicu uzv 5+6. Meni je danas toliko i jos se nije vidjelo srce kako titra. Cini mi se ni plod. Samo zumanjcana 0.3cm. Bas sam u panici i strahu.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji