Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    07. Ožujak 2019. 21:01

Julie

marta07

felicita28

Cure koje danas idu na pregled, sretno i javite :) marta, drago mi je radi tebe da je sve ok :) Moze pitanje za cure iz zagreba? Da li je koja isla vaditi krv ili krvnu grupu u Petrovu u Zavod za transuziju i ako da znate li treba se narucivati unaprijed ili samo doc? Ne mogu nigdje naci noviju informaciju na netu…

Ja išla u Petrovu na transfuziju ja sam samo došla prije 8 velika je gužva ali imaš poseban odjeljak gdje ti se stavljaju uputnice za trudnice pa prije dodješ na red

Ne moras se narucivati, imas jedan upitnik odmah na ulazu kojeg ispunis i imas dvije kutije, jedna je za trudnice i druga za ostale, u trudnicku stavis svoju uputnicu i zdravstvenu, ja nisam dugo cekala. Tipa moza 20 min s tim da sam dosla nesto prije 9 ako se ne varam.

Hvala curke na informacijama :) idemo i to sutra rijesiti :) nesto ste mi zatihnule...Manich, samo razmisljaj pozitivno i naravno razumno :) tvoje srce i ti najbolje znate sto i kako morate napraviti...na kraju sve ispadne bas onako kako treba biti...

Julie
    07. Ožujak 2019. 21:27

Evo mene, ja se čitavo popodne spremala za večerašnju utakmicu , pogledala je i sad mogu dalje 🏆🤩💪🏼

07. Ožujak 2019. 21:51

Jedno 3 puta sam procitala sve i sva 3 puta oplakala.... Hormoni 😊 danas sam se vec naplakala za naredne 3 godine. Cak sam smogla hrabrosti i rekla i njemu "dragom" sto mislim i osjecam i koliko sam povredjena zbog njegovih glupih stavova. Dala sam mu ultimatum i odlucila da cu sve napraviti za bebu i nije me briga tko ce sto reci. Znam samo da je obecao da nam nece nista faliti sto se tice financija i da ne mislim da sam sama u svemu i da ce on doc sebi.. E sad dosao ili ne dosao sebi vise se necu zamarati s tim. Sto se tice familije bojim se da ce tesko biti podrska bez nabijanja onog jesmo ti rekli jer su znali da on nije za mene a ja nisam slusala ja sam mu vjerovala i zbog toga me jedino strah da ce me oni ubijat u pojam.. A bebu ce voljeti sigurna sam.. Ne plasi me to ipak je to moja beba.. Zelim vam se svima zahvaliti na ovolikoj podrsci i lijepim rijecima. Konacno sam uspjela nabacit osmjeh na lice jer znam da tamo negdje postoje zenice kao sto ste vi koje uljevate nadu ovakvim ludacama kao sto sam ja.. Najradje bih vas sve upoznala i ispekla vam najfinije kolace... ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘

• samy_lo
    07. Ožujak 2019. 22:38

Manich

Jedno 3 puta sam procitala sve i sva 3 puta oplakala…. Hormoni 😊 danas sam se vec naplakala za naredne 3 godine. Cak sam smogla hrabrosti i rekla i njemu "dragom" sto mislim i osjecam i koliko sam povredjena zbog njegovih glupih stavova. Dala sam mu ultimatum i odlucila da cu sve napraviti za bebu i nije me briga tko ce sto reci. Znam samo da je obecao da nam nece nista faliti sto se tice financija i da ne mislim da sam sama u svemu i da ce on doc sebi.. E sad dosao ili ne dosao sebi vise se necu zamarati s tim. Sto se tice familije bojim se da ce tesko biti podrska bez nabijanja onog jesmo ti rekli jer su znali da on nije za mene a ja nisam slusala ja sam mu vjerovala i zbog toga me jedino strah da ce me oni ubijat u pojam.. A bebu ce voljeti sigurna sam.. Ne plasi me to ipak je to moja beba.. Zelim vam se svima zahvaliti na ovolikoj podrsci i lijepim rijecima. Konacno sam uspjela nabacit osmjeh na lice jer znam da tamo negdje postoje zenice kao sto ste vi koje uljevate nadu ovakvim ludacama kao sto sam ja.. Najradje bih vas sve upoznala i ispekla vam najfinije kolace… ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘

Pusti nabijanja drugih,imam ih i ja sa raznih strana u raznim stvarima,kao npr.trebala sam naci posao,ali ja se zelim posvetiti djeci.
    Hej bitno je da je svjestan da cete dobiti dijete i da ce ucestvovati na bilo koji nacin,pa makar i financijski,ako nista beba ce imati sve,a ti ces joj se moci posvetiti bez da mislis kako ces joj priustiti nesto.Kada se rodi svi ce je zavoliti.
    A vjerujem da ce i decko promjeniti misljenje.
    Ako on vani radi,ionako ce manje vremena provoditi sa bebom i jaki ce je pozeljeti,vidjet ces.Uostalom ti si ta koja je najvaznija bebi.I sve ce doci na svoje.

07. Ožujak 2019. 22:52

Samy_lo u pravu si... Valjda ce doci sve na svoje.. A na kraju imam dovoljno godina da necu dozvoliti da mi itko soli pamet pogotovo ako imam financijsku pomoc od njega.. To je ono sto ce moji valjda prvo pomisliti kako ce oni morati placati nesto za bebu.. 

felicita28
    08. Ožujak 2019. 07:39

Dobro jutro curke...aurora to su super vijesti, sve napreduje kako treba hvala Bogu, sad si mirna neko vrijeme do drugog ultrazvuka :) danas je petak hbala Bogu, vikend nam dolazi, ja sam u radnom odnosu jos i puno mi znace ta dva dana sta ne radim. Nekako odbrojavam dane do porodiljnog :) cure koje rade, dokad ste mislile raditi?

Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 07:40

Bila sam danas na uzv kako me i narucila. 5+6 i vidi se samo zumanjcana vrecica 0.33cm. :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Julie
    08. Ožujak 2019. 07:50

Dobro jutro svima, evo ja od 5 budna, nikako zaspat, sad mi se tek pocelo. 🙄 Aurora ti i ja smo tu, dan, dva razlike 😊😊😊😊 ja idem u 15. tjednu opet na uzv i jedva cekam, vidim bebica je odlično 😍 ja ne radim zbog mioma, na komplikacijama sam od pocetka ali znam sto znaci vikend. 

Maša62
    08. Ožujak 2019. 08:14

Jutro svima ,Manich jaka si možeš ti to .Mislim da time što će ti pomoći financijski već puno znaci i da će doći k sebi i sudjelovati puno vise .Misli pozitivno i biti će sve ok .Ja sam već luda danas je već 8 dan od Niftya i nema još rezultata ...

Hannica0 👧
    08. Ožujak 2019. 09:15

I da, kao da su mi se grudi ispuhale i nisu bolne. :/ ima li koja sto slicno da je prosla?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.