Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    06. Ožujak 2019. 06:40

Ja sam u svom krevetu pa nocas lose spavala, bole ledja kako god se okrenem, a kamoli da sam u tudjem krevetu. 
    Drzim fige da pretrage prodju ok i odes brzo doma 😀

Julie
    06. Ožujak 2019. 07:56

Jutro svima, vojnički budna od 6 🤪 al navikla sam već, srećom pa sam doma i mogu odrijemati kad god osjetim potrebu. Sad ću se spremiti pa u dućan po neku ribicu, ne jedemo danas meso pa će biti krumpir salata i fina ribica. Ne znam zašto al hvata me euforija na pomisao krumpir salate 🤩🤪😂 šta vi finog kuhate danas? Ja sam sva nekako u hrani od kad sam oci otvorila  🙈🙉

HarryPotter
    06. Ožujak 2019. 08:07

Martao nek si dobro, javi svakako danasnje rezultate.
    Ja sam budna zbog silne terapije, aspirina, fragmina, ultrogestana ko kakav penzic. 
    😂
    Al dobro, ne zalim se.. Tako se dobro osjecam, spavam, i silno iscekujem svoj 12 tjedan. Da odahnem i da sve bude ok. 
    Nezz oce mene masiti ijedan simptom trudnoce, ocito da oce 
    😂

url=https://lilypie.com]

iva8
    06. Ožujak 2019. 09:53

Julie, ja cu isto po neku ribicu i uz to vjerojatno salata i malo ulja. Inace bi krumpir sa blitvom ili keljom na leso, ali ne mpgu krumpir vidit uopce.. a da ne pricam o mesu, cim ga namirisem mi je zlo.
    I nisi jedina, ja vec tjednima samo o hrani razmisljam..
    Jedino mi fali jutarnja kavica, ali ne mogu je piti.. mirise mi, ali mi ne sjeda na zeludac. Zato jaki crni caj sa malo mlijeka ❤

luce35
    06. Ožujak 2019. 11:10

Ja danas bas umorna, bole me ledja od lezanja a tek sam pocela s mirovanjem. Molim Boga da se do iduceg pregleda hematom povuce da mogu bar malo prosetati 

• marta07
    06. Ožujak 2019. 11:35

Autora87 sinoć sam imala pregled i ultrazvuk, izvadili mi krv, jutros isto 2epruete krvi i urina, i to je to 
    Sinoć poslje pregleda sam imala smedji iscjedak jel mi je nabio ruku uf sve me danas boli od toga,a sad sam ok niti iscjedak niti krvarenja ništa. Cekam nalaze. 
    Lezim i pijem vodu.
    Doručak je bio🙄🙄🙄 popila sam čaj i pojela svoju bananu
    Nitko mi ništa nije rekao od doktora,ja sumnjam pošto sam imala nekoliko malih cista da je jedna pukla s kapilarom  zato je došlo do smedjeg iscjedka i svjeze krvi.
    Neznam jer se i doktor čudi hematoma kao nema odakle krvarenje, otvorena nisam, kuca srce beba raste,od kontrole u četvrtak je narasla nesto malo.
    Ajde babe moje nemojte kukat vidite kak je lijep dan, 😎😎😎saljemo vam puse 😘😘😘😘😘

• samy_lo
    06. Ožujak 2019. 12:23

Julie kako spremas krompir salatu? Mogla bih i ja skoknuti do trgovine po neku ribu i napraviti salatu,ionako nemam ideje sta spremati :(

Julie
    06. Ožujak 2019. 12:46

Deja1988

Pozdrav mamice! 🤗 Marta07 - bude sve dobro😊
    Meni je danas bas muka opet. Nista mi se ne jede, a pomisao na ribu🤢 Jucer sam imala i vrtoglavice navecer, ali proslo je😁 Uopce ne znam sta cu jesti danas 😭 Cak sam bananu pojela😁
    Ja krumpir salatu radim na klasican nacin-skuham cijeli krumpir, pustim da se malo ohladi, izrezem na ploske, stavim crvenog luka dosta i zaccinim(papar, pp sol, ulje, ocat)

Evo i mene...... I ja isto tako radim ali umjesto octa stavljam limunov sok i znam stavit malo svjezeg persina. 

06. Ožujak 2019. 12:58

Julie

Deja1988

Pozdrav mamice! 🤗 Marta07 - bude sve dobro😊
    Meni je danas bas muka opet. Nista mi se ne jede, a pomisao na ribu🤢 Jucer sam imala i vrtoglavice navecer, ali proslo je😁 Uopce ne znam sta cu jesti danas 😭 Cak sam bananu pojela😁
    Ja krumpir salatu radim na klasican nacin-skuham cijeli krumpir, pustim da se malo ohladi, izrezem na ploske, stavim crvenog luka dosta i zaccinim(papar, pp sol, ulje, ocat)

Evo i mene…… I ja isto tako radim ali umjesto octa stavljam limunov sok i znam stavit malo svjezeg persina.

Nije li persin zabranjen u trudnoci  Navodno izaziva kontrakcije.. 

• Lady33
    06. Ožujak 2019. 13:00
    Curke ja sam 4+4 danas
    Curke ja sam 4+4 danas

curke ja sam 4+4 danas ..
    Bila sam jucer na pregledu na 4+3 da bih dobila terapiju zbog proslog spontanog sad koristim utrogestan jednu ujtro i jednu navecer.
    Jel ovo uredu za ovu sedmicu da je gestacijski 0,34 cm. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.