Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    06. Ožujak 2019. 13:14

Ja sam kupila pastrmku🐟
    A obozavam krompir salatu s lila lukom, balzamikpm, masli. Uljem, soli i malo papra, stavim i suhog persina malo. Cini mi se da sam citala da korjen persina ne valja. Al tolko mi se neda zamarati i citati, mislim da je umjerenost u svemu dovoljna.

url=https://lilypie.com]

Julie
    06. Ožujak 2019. 13:24

Ja za persin nemam pojma, može i bez njega. 

Julie
    06. Ožujak 2019. 13:28

Sad sam isla malo istrazi ti, ugl persin nije dobar tako da ga necu staviti. Manich hvala na upozorenju

felicita28
    06. Ožujak 2019. 14:11

Da, nisam ni ja znala za persin. Vidite kak jesna drugu upozoravamo, bas lijepo. Ja ne znam, ali meni se na pomisao piletine dize zeludac. Mislila sam da umisljam pa sam si za rucak na posao napravila salatu s piletinom ali sad mi je tako zlo i povraca mi se od tog rucka da je to uzas...vidjela sam da je jos nekom tako s piletinom...joj kad ce prestat te mucnine, umorna sam vise

HarryPotter
    06. Ožujak 2019. 14:29

Zene kad su vama pocele neke mucnine, mirisi, zelje(ako ovo postoji), ja bas nista ne osjecam, niti mi smeta ista, pa nez jel treba to da me brine il veseli?
    😂🙄

url=https://lilypie.com]

felicita28
    06. Ožujak 2019. 14:34

Nek te to veseli hehehe...meni su jako kasno pocele,negdje u 8. Tjednu tek...cijeli dan, svaki dan ali bez povracanja. Ali u biti nema pravila, muka mi je u svako doba dana

Julie
    06. Ožujak 2019. 14:36

Pa meni su u pocetku, tamo 7, 8 i 9. tjedan bas jako smetali mirisi, pritom mislim na mirise na koje sam navikla tipa parfeme, gel za tusirnje od dragog, a koristi uvijek jedan te isti, muka mi je od salame jos uvijek, jucer me ubilo navečer jer sam pojela sendvic. Inace ja koristim drazeje protiv mucnina zovu se Rene i dodu oko 35 kn, ugl pocuclas i bude ok. Jucer prvi put da mi nije pomogla. Evo danas me cice vise ne bole tako ali me boli donji dio leda vec nekoliko dana. Povracala nisam niti jednom na svu srecu i to je u principu to. 

06. Ožujak 2019. 14:39

Julie

Sad sam isla malo istrazi ti, ugl persin nije dobar tako da ga necu staviti. Manich hvala na upozorenju

Nema na cemu ... Vjerovatno od malo nebi bilo nista ali cemu riskirati kad se bez njega moze.. Ja ga inace volim samo iz juhe ali sada ga ne jedem.. I usput od jutra citam o toj vasoj ribi i pogodite sta pravim za kasni rucak jer smo jutros skitali po os malo.. Sad vec jakoo gladna.. Saljem svima pozz uzivajte u rucku. Ps osjecam se super osim sto sam jutros otvorila frizider i pobjegla od njega.. Vec danima nemogu doruckovati.. Kile odose dolje vec sam 3 izgubila otkad sam trudna.. 😊

06. Ožujak 2019. 14:48

Julie

Pa meni su u pocetku, tamo 7, 8 i 9. tjedan bas jako smetali mirisi, pritom mislim na mirise na koje sam navikla tipa parfeme, gel za tusirnje od dragog, a koristi uvijek jedan te isti, muka mi je od salame jos uvijek, jucer me ubilo navečer jer sam pojela sendvic. Inace ja koristim drazeje protiv mucnina zovu se Rene i dodu oko 35 kn, ugl pocuclas i bude ok. Jucer prvi put da mi nije pomogla. Evo danas me cice vise ne bole tako ali me boli donji dio leda vec nekoliko dana. Povracala nisam niti jednom na svu srecu i to je u principu to.

Hahahha susojecam za salamu i mene sama pomisao na nju tjera povracat tako da kad otvaram friz zacepim nos jer prvo nju nanjusim.  Meni vam je njuh strasan postao. Sve osjetim punoo jace.. I curke nisam vam rekla da sam inace pusacica ali cim sam saznala za bebu sam prestala i toliko je lako bilo da se cudim sama sebi..dodje mi nekada da zapalim valjda iz navike i onda zapalim onu malu slim cigaru povucem dim i zeludac opet gore hahaha tako da definitivno prestat pusit je najlakse kad si trudan. Sada mi dim ne smeta kad netko zapali ali odjeca kad smrdi na dim e to nemogu podnjet odma zeludac u grlo...ugl curke ja sam vam odlucila mom tati reci za bebu znate onaj moj tata konzerva ima da ga slogiram hahahaha.. Sutra poslje uzv cu mu se javiti da idem do njega za vikend uz neku finu klopu da mu kazem vjest.. 

felicita28
    06. Ožujak 2019. 14:59

Ajde sretno manich :) vjerujem da ce to dobro prihvatiti...sto se tice pusenja, ja sam bila aktivni pusac 13 godina i sad sam u trudnoci stala...jednostavno mi se gadi i toliko sam postala osjetljiva na miris cigare da bjezim od ljudi koji puse u mojoj blizini...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.