Nove zenice dobro dosle i zelim vam ljepu trudnocu.. Da se pohvalim da kod mene nema vise krvarenja i sto je najbolje ne sjecam se sta mi je rekla doktorica da pijem dok ne stane ili da nastavim piti?! Kako vi koje ste na duphastonu? Malo me nesto strecne tu i tamo dolje ali nije strasno. I danas mi je dan cudan od jutra mucnine ali i glad u isto vrijeme i evo posljepodne i predvece mi padne tlak toliko da mi se vrti u glavi.. Izgleda da cu morat napomenuti doktorici to na sljedecem pregledu.. Mislim nije to strasno samo kad mi se zavrti nije mi bas svejedno.
Harry dobrodosla uredni trudnocu ti zelim..😚
Manich ja sam imala nizak tlak duze vrijeme i pitala doktora zasto meni njegova sestra nemiri tlak da mi je nizak,on veli da nije vrijeme 😂😂 i reko mi da treba piti 4l vode dnevno da bi tlak bio normalan,nebrojim koliko pijem al 4l nepijem sigurno al pijem vise neg prije i tlak mi je sada u redu nemam vise vrtoglavica..
Cure ja dobila neki smedji iscjedak ☹️☹️☹️ sta da radim? Na hitnu ili da čekam sutra doktora popodne mi radi
Sad sam se probudila, odi na hitnu, nemoj cekati i javi se obavezno....nadam se da ce sve biti ok 🙏🏼
Harry dobrodosla uredni trudnocu ti zelim..😚
Manich ja sam imala nizak tlak duze vrijeme i pitala doktora zasto meni njegova sestra nemiri tlak da mi je nizak,on veli da nije vrijeme 😂😂 i reko mi da treba piti 4l vode dnevno da bi tlak bio normalan,nebrojim koliko pijem al 4l nepijem sigurno al pijem vise neg prije i tlak mi je sada u redu nemam vise vrtoglavica..
Hvala ti.. Znaci samo povećati tekucinu.. Vidis to mi je jedna od cudnih stvari inace sam prije trudnoce pila puno vode dnevno jednostavno sam navikla a sada otkako sam trudna jedva se natjeram da popijem.
Ove nase bebe nas cine zaboravnima..
Ma nista,sta znam rado cu pomoci 😊 ma ja nisam ni prije trudnoce bas puno pila vode,uvjek sam pila neki sok pogotovo onaj za razredivanje il kad bi bila zedna jedva se natiraj popti nesta.. a sada moram radi bebe vise vode nego soka.. ☺
Marta odmah na hitnu za svaki slucaj,ja se nadam da si vec tamo i da je sve ok.
Manich i meni je rekla doktorica na prvom pregledu da imam nizak pritisak i rekla puno tecnosti da pijem.Ja sam jedno vrijeme cim ustanem napravim sebi supicu koja je malo slanija i to mi je bilo kao infuzija.I uvijek bi kraj sebe casu ili flasicu vode.
Evo maloprije sam jela i popila kiselo mlijeko i toliko mi je pritisak opao da sam mogla samo leci i zaspati.Za mene vise nema kiselog mlijeka do daljnjeg 😕
Evo javljam se ostajem u bolnici na promatranju
Sretno Marta!!!! 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Mart07, predlazem da odes na hitnu da ne cekas sutra popodne za svaki slucaj. Cureee, da se javim sad sam dosla s ultrazvuka, sve je u najboljem redu. Beba duga 3.8 cm, vide se ruke noge cak i oci i nos. Tak se lijepo namjestila da se sve vidjelo...srceko kuca ja sam presretna :) pitala sam je za trudnicku knjizicu, kaze da ona to sve zapisuje u kompjuter i meni daje nalaze a da trudnicke knjizice se daju kad ne zapisuju sve nalaze na komp, ko ce ga znat. Radila mi briseve, dobila sam uputnicu za probir u vinogradskoj, i vadenje krvne grupe budici da jos ns znam koja sam...znate li vi koja ste krva grupa?
Sortiraj odgovore
Najstariji