Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    05. Ožujak 2019. 15:51

Deja1988

Juliebravo za nalaz!😊😊
    Jooooj,mislim da je danas takav dan. Ja sam krepana,sve me boli kao da imam upalu misica,jedva se vucem😂😂😂 A nisam radila nista,malo prasinu,usisala,oprala 2 masine vesa i to je to…i do ducana otisla….ne mogu doci k sebi…a danas mi je malo mukica…jos nisam skuhala🙈 Dragi mi radi do navecer,pa odugovlacim😁😁
    samy_lo ajmeee koji lijepi trbuscic 😍😍 ja nemam takav,imam mali,ali to je od prije🙈😂😂😂

Hvala 😍😍😍😍 uf, ti si bome nadmašila sa prasinom i ususavanjem.  😂 Ja cu usisati zbog peseka, to redovito radimo, ali prasinu ne, pravim se da je nema. 😂😂😂😂

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 15:58

Aurora87

Juhu, znaci ispada da su mi i secer i tsh poviseni🤔🙄
    Ja sam danas taaaaaako gladna. Opet sam jela jer necu izdrzati do pola 4. I to sto sam jela mi je malo, a glupo mi jesti jos…

😂😂😂 sta jedete onda cure? 
    Kaze mama mojoj frendici HVALA BOGU DA SI RODILA I DA SAD JEDES NORMALNO, BILA SI MI VISE DOSADNA S TOM HRANOM 7X NA DAN 😂😂

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 15:59

Aurora87

Juhu, znaci ispada da su mi i secer i tsh poviseni🤔🙄
    Ja sam danas taaaaaako gladna. Opet sam jela jer necu izdrzati do pola 4. I to sto sam jela mi je malo, a glupo mi jesti jos…

😂😂😂 sta jedete onda cure? 
    Kaze mama mojoj frendici HVALA BOGU DA SI RODILA I DA SAD JEDES NORMALNO, BILA SI MI VISE DOSADNA S TIM OBROCIMA 7X NA DAN 😂😂

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 16:04

HarryPotter

Zenee pozdrav
    I ja cu se prikljuciti u ove nase jesenje bebe.
    7 tjedana tocno sutra, jos je ranooo.
    Ja se tako super osjeca, da nisam bila na uzv. I cula srceko, pital bih se jesa li.
    😂💗
    Sad cekanje do ulaska u 12 tj. Pa ponovno kod ginek. Jel vama to nesto predugo, kako me muz zeza, najbolje bi bilo da kupim jedan Uzv za doma, eto
    😂😂

Pozdrav Harry, dobrodosla 😁
    Lijepo da se tako dobro osjecas😁
    Znaci nisi imala nikakvih simptoma osim izostanak mjesecnice 😊?

• marta07
    05. Ožujak 2019. 16:11

Harry Potter dobro došla kod nas😍😍😍😍 sad nas je sve više 😍😍😍😍. Pregledi su ti manje više svaka4 tjedna, šta manje čačkaju to bolje😂😂 iskreno i bolje poslje kad budeš išla svaki drugi dan dosaditi će ti😂😂
    Super je sto se tako dobro osjećaš😘

• marta07
    05. Ožujak 2019. 16:14

Ja kažem da sam debela 😂😂😂😂😂😂

HarryPotter
    05. Ožujak 2019. 16:18

Ladybird2019

HarryPotter

Zenee pozdrav
    Ja se tako super osjeca, da nisam bila na uzv. I cula srceko, pital bih se jesa li.
    😂💗
    Sad cekanje do ulaska u 12 tj. Pa ponovno kod ginek. Jel vama to nesto predugo, kako me muz zeza, najbolje bi bilo da kupim jedan Uzv za doma, eto
    😂😂

Ojojj, presla sam s tem Ivf na ovu, sa happy stranicu. 
    34 g. U guzic i prva trudnoca, jos sam sva u strahu da izguram do 12 tj. I do tog pregleda. Iza sebe imam 5 biokemiskih trudnoca, pa u sve pusem... 
    ☺️

url=https://lilypie.com]

• marta07
    05. Ožujak 2019. 16:30

HarryPotter

Ladybird2019

HarryPotter

Zenee pozdrav
    😂💗
    😂😂

Ojojj, presla sam s tem Ivf na ovu, sa happy stranicu.
    34 g. U guzic i prva trudnoca, jos sam sva u strahu da izguram do 12 tj. I do tog pregleda. Iza sebe imam 5 biokemiskih trudnoca, pa u sve pusem…
    ☺️

Samo pozitivno, polako bez stresa, nemoj dizati ništa teško i uzivaj u stanjem u kojem si i bit će sve super😍😍
    Prošla sam to i znam sta je. I ja sam imala spontani u 10tj i na ivf išla na kraju. Prošla i sito i reseto u zivotu i evo sad sam u 7+4, samo pozitivno razmišljanje i bit ćeš super. 😍😍👶👶👶

• marta07
    05. Ožujak 2019. 16:55

Cure ja dobila neki smedji iscjedak ☹️☹️☹️ sta da radim? Na hitnu ili da čekam sutra doktora popodne mi radi

teresita
    05. Ožujak 2019. 17:17

Pozdrav Harry Potter, urednu i školsku trudnocu zelim, 
    @marta, polako se spremi i na hitnu, ako imas duphastone popij odmah 4 odjednom, a ako nemas dr ce ti sigurno prepisati, i samo bez panike, ja vec 10 dana imam iscjedak i sve je ok.javi kako je proslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.