Meni je naskodila krompir salata,tako mi je ruzno pala na zeludac,uzas.
Meni za sada ne smeta nista od hrane, ali ima vremena, tek sam na pocetku 🤣.
Bilo bi dobro da napravimo popis sto se sve ne smije jesti,znam samo za salame, veliku ribu zbog zive, jagode, kivi, persin.
Jutroo,zasto se nesme jagode i kivi? Ja sam citala da je kivi dobar za probavu u trudnoci..
Jagode su cak preporucljive jesti u trudnoci jer imaju puno vitamina u sebi i folne kiseline...za kivi ne znam al ja ga pojedem tu i tamo
Meni za sada ne smeta nista od hrane, ali ima vremena, tek sam na pocetku 🤣.
Bilo bi dobro da napravimo popis sto se sve ne smije jesti,znam samo za salame, veliku ribu zbog zive, jagode, kivi, persin.
Zasto kiviiii ne? Covjeceeee ja sinoc pojela 3! Uhh sad mora guglat.
Jutro cure😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘saljem vam svima koliko vas ima puse
Dobro smo, nalaze sam dobila jutros u viziti doktor reko je nalazi su dobri sutra ultrazvuk, ne krvarim ništa sto je dobro pa bih mozda mogla kuć pred vikend. 😁😁😁😁Bar se nadam 😂😂😂
Jutro cure😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘saljem vam svima koliko vas ima puse
Dobro smo, nalaze sam dobila jutros u viziti doktor reko je nalazi su dobri sutra ultrazvuk, ne krvarim ništa sto je dobro pa bih mozda mogla kuć pred vikend. 😁😁😁😁Bar se nadam 😂😂😂
Bas mi je drago da je sve okej... Drzim fige da ides kuci ubrzo.. Ja od uzbudjenja naravno nisam mogla spavati a uzv tek u 11 pa sad neznam sta bi sama sa sobom.. Ps jutros mucineeee opasne.. Samo voda pomaze.. E curke htijela sam pitati je li koja upoznata sa pravima samohranih majki? Tipa na sta ima pravo mama i beba ako decko nezeli da bude u njihovom zivotu .? Ako koja zna nesto ili ima neka stranica da proucim saljite.. Hvalaaa..
Za kivi i jagode mi je u prvoj trudnoci rekla da ne jedem jer su jaki alergeni. Sad sam i ja zbunjena 🙄😏
Cure koje danas idu na pregled, sretno i javite :) marta, drago mi je radi tebe da je sve ok :) Moze pitanje za cure iz zagreba? Da li je koja isla vaditi krv ili krvnu grupu u Petrovu u Zavod za transuziju i ako da znate li treba se narucivati unaprijed ili samo doc? Ne mogu nigdje naci noviju informaciju na netu...
Marta bas lijepe vijesti, zelim vam brz povratak kucici 😊. Curke ja isto jedem kivi i za jagode sam citala da ih je pozeljno jesti pa sad ne znam 🤷 Manich nazalost ne znam nista o tome, ali mozda da se obrati centru za soc skrb, ne znam ni sama. Premda je za to sve prerano, ne stresiraj se oko svega. Vrijeme ce pokazati i odraditi svoje.
Sortiraj odgovore
Najstariji