Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2019. 19:32

Marta sretno,nadam se da ce sve biti u redu 😚😚

05. Ožujak 2019. 19:34

felicita28

Mart07, predlazem da odes na hitnu da ne cekas sutra popodne za svaki slucaj. Cureee, da se javim sad sam dosla s ultrazvuka, sve je u najboljem redu. Beba duga 3.8 cm, vide se ruke noge cak i oci i nos. Tak se lijepo namjestila da se sve vidjelo…srceko kuca ja sam presretna :) pitala sam je za trudnicku knjizicu, kaze da ona to sve zapisuje u kompjuter i meni daje nalaze a da trudnicke knjizice se daju kad ne zapisuju sve nalaze na komp, ko ce ga znat. Radila mi briseve, dobila sam uputnicu za probir u vinogradskoj, i vadenje krvne grupe budici da jos ns znam koja sam…znate li vi koja ste krva grupa?

Da ja sam ju vadila i muz isto 

Julie
    05. Ožujak 2019. 19:58

Marta sretno mila, nadam se da ce sve biti uredu. Jesi u Merkuru? Felicita ja sam ju vadila jos prije 3 godine kad sam imala spontani i negativni sam rh pa sam primila Rhogam, i u svakoj trudnoci ga se mora dati, zato je vazna krvna grupa od pocetka. 

• samy_lo
    05. Ožujak 2019. 19:58

Ja sam A+ znala sam i prije jer sam jednom darovala krv,ali posto nisam imala zapisano u knjizici sad sam opet morala vaditi.
    Marta but ce sve u redu aBd

felicita28
    05. Ožujak 2019. 20:10

Da da..sad cu ici i ja u petrovu vadit ovaj tjedan pa cemo vidjeti. Zarucnik je A+ al ja bome ne znam...al znam da ako si negativan da moras primiti inekciju tu...joj, tako mi je drago da je sve u redu danas proslo ne mogu vam opisati koji je kamen pao sa srca
    ...

05. Ožujak 2019. 20:12

marta07

Evo javljam se ostajem u bolnici na promatranju

Drzi se bit ce sve okej... Saljem punoo zagrljaja i pozitivnih misli.. ❤️

05. Ožujak 2019. 20:16

Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa.. 

05. Ožujak 2019. 20:18

felicita28

Mart07, predlazem da odes na hitnu da ne cekas sutra popodne za svaki slucaj. Cureee, da se javim sad sam dosla s ultrazvuka, sve je u najboljem redu. Beba duga 3.8 cm, vide se ruke noge cak i oci i nos. Tak se lijepo namjestila da se sve vidjelo…srceko kuca ja sam presretna :) pitala sam je za trudnicku knjizicu, kaze da ona to sve zapisuje u kompjuter i meni daje nalaze a da trudnicke knjizice se daju kad ne zapisuju sve nalaze na komp, ko ce ga znat. Radila mi briseve, dobila sam uputnicu za probir u vinogradskoj, i vadenje krvne grupe budici da jos ns znam koja sam…znate li vi koja ste krva grupa?

Hej draga felicita28
     Drago mi je sto je sve okej.. Jedva cekam cet da i ja vidim svoju tockicu hihi.. Nadam se da nije puno promasen termin pa da bi se vec moglo vidjeti srceko kako kuca... 

05. Ožujak 2019. 20:22

Manich

Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa..

Morat ce i ona vaditi krvni grupu ako si 0- ... ja i muz smo obadvoje 0+ 

• marta07
    05. Ožujak 2019. 20:22

Hvala curke 😍😍😍😍😍 pregledo me je doktor ni sam ne zna od čega i kako, sutra vadim nalaze. Pa ce vidjeti. Nisam u Merkuru ja sam kod svojih roditelja u Slavoniji tu mi je ginekolog pa sam došla tu na 2 mj pa cu onda na Merkur. Sad više ne krvarim al nek sam ja na sigurnom. Uglavnom ❤️ normalno kuca i plod se vidi i normalno razvija
    Hvala Drage moje javim vam se sutra kad sta saznam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.