Mart07, predlazem da odes na hitnu da ne cekas sutra popodne za svaki slucaj. Cureee, da se javim sad sam dosla s ultrazvuka, sve je u najboljem redu. Beba duga 3.8 cm, vide se ruke noge cak i oci i nos. Tak se lijepo namjestila da se sve vidjelo…srceko kuca ja sam presretna :) pitala sam je za trudnicku knjizicu, kaze da ona to sve zapisuje u kompjuter i meni daje nalaze a da trudnicke knjizice se daju kad ne zapisuju sve nalaze na komp, ko ce ga znat. Radila mi briseve, dobila sam uputnicu za probir u vinogradskoj, i vadenje krvne grupe budici da jos ns znam koja sam…znate li vi koja ste krva grupa?
Da ja sam ju vadila i muz isto
Marta sretno mila, nadam se da ce sve biti uredu. Jesi u Merkuru? Felicita ja sam ju vadila jos prije 3 godine kad sam imala spontani i negativni sam rh pa sam primila Rhogam, i u svakoj trudnoci ga se mora dati, zato je vazna krvna grupa od pocetka.
Ja sam A+ znala sam i prije jer sam jednom darovala krv,ali posto nisam imala zapisano u knjizici sad sam opet morala vaditi.
Marta but ce sve u redu aBd
Da da..sad cu ici i ja u petrovu vadit ovaj tjedan pa cemo vidjeti. Zarucnik je A+ al ja bome ne znam...al znam da ako si negativan da moras primiti inekciju tu...joj, tako mi je drago da je sve u redu danas proslo ne mogu vam opisati koji je kamen pao sa srca
...
Evo javljam se ostajem u bolnici na promatranju
Drzi se bit ce sve okej... Saljem punoo zagrljaja i pozitivnih misli.. ❤️
Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa..
Mart07, predlazem da odes na hitnu da ne cekas sutra popodne za svaki slucaj. Cureee, da se javim sad sam dosla s ultrazvuka, sve je u najboljem redu. Beba duga 3.8 cm, vide se ruke noge cak i oci i nos. Tak se lijepo namjestila da se sve vidjelo…srceko kuca ja sam presretna :) pitala sam je za trudnicku knjizicu, kaze da ona to sve zapisuje u kompjuter i meni daje nalaze a da trudnicke knjizice se daju kad ne zapisuju sve nalaze na komp, ko ce ga znat. Radila mi briseve, dobila sam uputnicu za probir u vinogradskoj, i vadenje krvne grupe budici da jos ns znam koja sam…znate li vi koja ste krva grupa?
Hej draga felicita28
Drago mi je sto je sve okej.. Jedva cekam cet da i ja vidim svoju tockicu hihi.. Nadam se da nije puno promasen termin pa da bi se vec moglo vidjeti srceko kako kuca...
Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa..
Morat ce i ona vaditi krvni grupu ako si 0- ... ja i muz smo obadvoje 0+
Hvala curke 😍😍😍😍😍 pregledo me je doktor ni sam ne zna od čega i kako, sutra vadim nalaze. Pa ce vidjeti. Nisam u Merkuru ja sam kod svojih roditelja u Slavoniji tu mi je ginekolog pa sam došla tu na 2 mj pa cu onda na Merkur. Sad više ne krvarim al nek sam ja na sigurnom. Uglavnom ❤️ normalno kuca i plod se vidi i normalno razvija
Hvala Drage moje javim vam se sutra kad sta saznam
Sortiraj odgovore
Najstariji