Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    05. Ožujak 2019. 20:33

felicita28

Da da..sad cu ici i ja u petrovu vadit ovaj tjedan pa cemo vidjeti. Zarucnik je A+ al ja bome ne znam…al znam da ako si negativan da moras primiti inekciju tu…joj, tako mi je drago da je sve u redu danas proslo ne mogu vam opisati koji je kamen pao sa srca

😍😍😍😍 Znam, kakvo je olakšanje kad ides kuci i znas da je sve ok

Julie
    05. Ožujak 2019. 20:34

marta07

Hvala curke 😍😍😍😍😍 pregledo me je doktor ni sam ne zna od čega i kako, sutra vadim nalaze. Pa ce vidjeti. Nisam u Merkuru ja sam kod svojih roditelja u Slavoniji tu mi je ginekolog pa sam došla tu na 2 mj pa cu onda na Merkur. Sad više ne krvarim al nek sam ja na sigurnom. Uglavnom ❤️ normalno kuca i plod se vidi i normalno razvija
    Hvala Drage moje javim vam se sutra kad sta saznam

Bogu hvala 😘

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 20:44

marta07

Hvala curke 😍😍😍😍😍 pregledo me je doktor ni sam ne zna od čega i kako, sutra vadim nalaze. Pa ce vidjeti. Nisam u Merkuru ja sam kod svojih roditelja u Slavoniji tu mi je ginekolog pa sam došla tu na 2 mj pa cu onda na Merkur. Sad više ne krvarim al nek sam ja na sigurnom. Uglavnom ❤️ normalno kuca i plod se vidi i normalno razvija

Uhhh, koje olaksanje, hvala bogu!! Odmori malo sada u miru! 🍀💗😘

felicita28
    05. Ožujak 2019. 21:03

marta07

Super vijesti, svi smo uz tebe i bit ce sve ok ;) 

05. Ožujak 2019. 21:12

ayla

Manich

Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa..

Morat ce i ona vaditi krvni grupu ako si 0- … ja i muz smo obadvoje 0+

Blago meni..  Neznam kako cemo to izvest s obzirom da nikad nije tu.. 

05. Ožujak 2019. 21:29

Manich

ayla

Manich

Curke ja mislim da sam ja nula negativna.. Cula sam da se onda mora primiti nekakva inekcija al nisam previse upucena.. A sto se tice dragog nemam pojma koja je on krvna grupa..

Morat ce i ona vaditi krvni grupu ako si 0- … ja i muz smo obadvoje 0+

Blago meni.. Neznam kako cemo to izvest s obzirom da nikad nije tu..

Pa neka izvadi tamo di je u inozemstvu,a i kad bude dolazio nek izvadi do poroda stigne 😊

• marta07
    05. Ožujak 2019. 22:09

Hvala curke divne ste😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 cestitke svima koji su bili na ultrazvuk danas 😘😘😘 vidim da je sve super prošlo.
     Bio mi je doktor zazelio laku noć 😂😂 rekao mi samo pozitivno razmišljanje da nezna iskreno od čega i kako al bitno je da sam na vrijeme došla. I da će sutra se više znati kad nalaze povadim. Hvala curke divne ste 😍😍😍
    Dobro je pa sam tu imam vezu kod doktora i sve me sestre poznaju jer sam nekad radila u dućanu s odjećom i obućom pa su svi dolazili kod mene kupovat😂😂još se sestre čude di sam😂😂😂 mala se udala 🤣🤣
    E u ovoj muci moram se i smijati🤩🤩🤩

Julie
    05. Ožujak 2019. 22:34

marta07

Hvala curke divne ste😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 cestitke svima koji su bili na ultrazvuk danas 😘😘😘 vidim da je sve super prošlo.
    Bio mi je doktor zazelio laku noć 😂😂 rekao mi samo pozitivno razmišljanje da nezna iskreno od čega i kako al bitno je da sam na vrijeme došla. I da će sutra se više znati kad nalaze povadim. Hvala curke divne ste 😍😍😍
    Dobro je pa sam tu imam vezu kod doktora i sve me sestre poznaju jer sam nekad radila u dućanu s odjećom i obućom pa su svi dolazili kod mene kupovat😂😂još se sestre čude di sam😂😂😂 mala se udala 🤣🤣

Tako i treba biti, samo pozitivno. Javi sutra sto je. ... Laku noc svima 😊

• samy_lo
    05. Ožujak 2019. 23:05

marta07

Samo se smij,budi pozitivna i sve bude ok.
    Joj meni je uzv tek u ponedjeljak,svisnut cu do tad.Ali samo neka bude sve u redu.
    Moja poznanica kojoj je takodjer druga trudnoca je osjetila pokrete sa 12 sedmica,ali je mrsavica.
    Jedva cekam da i mi budemo javljale da nam se bebe javljaju :)

• marta07
    06. Ožujak 2019. 06:25

Dobro jutro cure😎😎😎 noćas spavanje 0 ,samo 2 sata ako sam i toliko 🙄 krevet još nekako al jastuk nikako😏😏😏 
    Jeste vi mogle spavati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.