Meni su pocele mucnine oko 4,5 tj trajale tj dana s povracanjem i poslje mi je samo muka bila al nisam povracala ko tih tj dana.. i ja sam bila pusac kutija dnevno obavezno i samo su mi se zgadile, al me i dalje privlace al nemam hrabrosti zapaliti,jer imam osjecaj da cu se navuci na njih a to je zadnje sta zelim...
Ja sam isto prestala pustiti saznavsi za trudnoci i iskoristiti cu ti da vise nikad ne pusim. Manich samo hrabro, vidim da te svasta muci, ali reci cu ti samo jedno. Novi zivot je najbolje sto covjek moze dati od sebe, nista krivo nisi napravila i time se vodi. Pazi na bebicu, a sve drugo ce se posložiti samo od sebe. Sretno 🍀
Svaki dan se iznenadim koliko podrske i lijepih rijeci dobijem od vas zenica koje zapravo i ne poznajem.. Kad bi barem i ljudi bliski meni znali uputit koju lijepu rijec.. Ma nije da me brine sta ce tko reci nego moji su tako cudne osobe koje valjda misle zato sto se ne zelim udati da cu valjda onda sama odgajati bebu ili da ce oni morat placat nesto za bebu.. Zato sam komentirala prije koji dan da vi koje radite ste sretnice..
Ja niti nemam nekakvih strasnih mucnina, do sada sve nesto momentalno, ali danas mi je bas sve nekako muka i kao da mi stoji u grlu 😪. Povracala jos nisam do sada... valjda ni necu, jao.
Kakvu salamu jedete? Meni je GIN.zabranila suhe salame, meke sireve i tak neke stvari...dimljen losos. I macke nisu dobre za trudnice, prenose nesto...
Sve bi nesto jela, a nis mi se ne jede 😫
Al ova krompir salata mi nesto zamirisala...ali tko ce je sad pravit??? 😫
To za persin nisam jos cula. Svasta
Svaki dan se iznenadim koliko podrske i lijepih rijeci dobijem od vas zenica koje zapravo i ne poznajem.. Kad bi barem i ljudi bliski meni znali uputit koju lijepu rijec.. Ma nije da me brine sta ce tko reci nego moji su tako cudne osobe koje valjda misle zato sto se ne zelim udati da cu valjda onda sama odgajati bebu ili da ce oni morat placat nesto za bebu.. Zato sam komentirala prije koji dan da vi koje radite ste sretnice..
Ojojj, znam kako ti je :D doduse, sad je drugacije, kako sam starija i udata, i nije da je konzerva, al ono...strogoca 😐
Jesi isplanirala kako ces mu rec? Pokazat slikicu 🥰? Sta mislis, kako ce reagirati?
Hej,evo i mene opet ja sam očito jedna od sretnih koja je povratila samo 2 puta u 12 tjedana .Ne znam za vas ali meni post bas i ne ide jutros poslije vađenja krvi otišla u McDonalds jesti 😂😂😂 .P.s. Danas sam zvala ginekologa i rekao da ne moram na rani kombinirani probir i mini anomaly scan s obzirom da sam bila na Nifty
Ojojj, znam kako ti je :D doduse, sad je drugacije, kako sam starija i udata, i nije da je konzerva, al ono…strogoca 😐
Jesi isplanirala kako ces mu rec? Pokazat slikicu 🥰? Sta mislis, kako ce reagirati?
Nisam previse kemijala. Poslje rucka cu im reci da imam novost i onda rec tati da ce postat djeda.. Kazem im jer tata zivi sa novom zenom i mojom bakom.. Tako da nije samo on taj kojem trebam reci .
Manich, bit ce to ok, kakva god da prva reakcija bude na kraju ce se bas svi veseliti bebici 🙂🙂🙂
Sto se tice salame, sireva i sirovih namirnica, rekao je i meni doktor da to ni u kojem slucaju ne smijem jesti. Moram priznati da mi je to bilo cudno posto me u prvoj trudnoci nitko na to nije upozorio..Tesko se tako necim zaraziti, ali ja ipak ne bih riskirala. U slucaju zaraze toksiplazmoza ce uzrokovati TESKA ostecenja kod djece, sljepocu, gluhocu da ne nabrajam dalje
A i listerija, ona u svakom tromjesecju uzrokuje spontani ili smrt djeteta u utrobi...
Ma da mislim da se to zaista rijetko dogadja, ali sto ako bas pojedem taj komad lososa.... 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji