Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    07. Ožujak 2019. 09:30

Marta,drago mi je da ide sve na bolje :)
    Ja znam da jagode i kivi ne bi trebalo davati djeci prije navrsene 1. godine zivota,a ja sam i u prvoj trudnoci jela puno jagoda,a znam da i sve trudnice ih jedva cekaju.
    Ja jedva cekam paprike,paradajz,krastavce,lubenicu i dinju :)

07. Ožujak 2019. 09:47

Marta divne vjesti neka ste obadvoje dobro,brz oporavak zelim..😘 
    Manich nemoj se uzrujavati budi sretna zbog bebaca..😙

luce35
    07. Ožujak 2019. 09:55

Manich 
    http://pravo.roda.hr/prava-roditelja-i-djece/roditeljska-prava/prava-samohranih-roditelja.html

luce35
    07. Ožujak 2019. 09:56

Mozda da jos puno ne razmisljas o tome, sada se opusti, uzivaj u trudnoci, a kad beba stigne lako ces se podrobnije raspitati i dobiti potrebne informacije o svojim pravima

baby1
    07. Ožujak 2019. 09:57

MARTA  super vijestii! Nek je bebica dobro, to je najbitnije! Ja sam danas 14+1 i svaki skoro dan ppvracan i ujutro i navecer, iscrpilo me totalno! Ne znam kad ce vise prestati, jer ako jos potraje poludit cu! Mucnina mi je stalno, i nista mi ne pomaze! Ima li koja slicna iskustva?😓

• marta07
    07. Ožujak 2019. 10:16

felicita28

Cure koje danas idu na pregled, sretno i javite :) marta, drago mi je radi tebe da je sve ok :) Moze pitanje za cure iz zagreba? Da li je koja isla vaditi krv ili krvnu grupu u Petrovu u Zavod za transuziju i ako da znate li treba se narucivati unaprijed ili samo doc? Ne mogu nigdje naci noviju informaciju na netu…

Ja išla u Petrovu na transfuziju ja sam samo došla prije 8 velika je gužva ali imaš poseban odjeljak gdje ti se stavljaju uputnice za trudnice pa prije dodješ na red

Julie
    07. Ožujak 2019. 10:22

Sami lo  ja ti sve to vec jedem, generalni volim voce tako da brstim sve pred sobom, naravno pazim na secer ali svaki dan jedem neko voce i jos bi dodala ananas, bas mi pase. Baby kad ovakvo citam da je nekom zlo kao tebi ja sam onda prava sretnica, meni ne bas svaku večer, ali barem pola tjedna bude muka, ali ne povraćam 🙏🏼 vjerujem da ti je vise dosta ali uskoro bi svakako trebalo prestati, vec si dobrano zgazila u trudnocu. 
    Aurora jos uvijek nemam neku zelju jesti odredenu namirnicu, ali gadi mi se sir i to ne kao namaz nego tipa gaude, cheedara i takvi. Jako mi je bilo zlo od bolognesa pa eto ni njega vise ne jedem. Zato krastavci s vrhnjem uh 😂 udavila bi se u njima. 😂😂😂😂

Julie
    07. Ožujak 2019. 10:24

marta07

felicita28

Cure koje danas idu na pregled, sretno i javite :) marta, drago mi je radi tebe da je sve ok :) Moze pitanje za cure iz zagreba? Da li je koja isla vaditi krv ili krvnu grupu u Petrovu u Zavod za transuziju i ako da znate li treba se narucivati unaprijed ili samo doc? Ne mogu nigdje naci noviju informaciju na netu…

Ja išla u Petrovu na transfuziju ja sam samo došla prije 8 velika je gužva ali imaš poseban odjeljak gdje ti se stavljaju uputnice za trudnice pa prije dodješ na red

Ne moras se narucivati, imas jedan upitnik odmah na ulazu kojeg ispunis i imas dvije kutije, jedna je za trudnice i druga za ostale, u trudnicku stavis svoju uputnicu i zdravstvenu, ja nisam dugo cekala. Tipa moza 20 min s tim da sam dosla nesto prije 9 ako se ne varam. 

07. Ožujak 2019. 11:31

Deja1988

Jutroooo😊 Marta07 supeeer, nek je bebica dobro🤗🤗😍
    Manich sretnooo, javi kako je proslo😊 A za ovo ne znam.. Pise sigurno nesto na internetu… Ali zasto pitas to, pa nije valjda do toga doslo☹️

Ma ja imam supka od decka eto sto da vam vise kazem... 

07. Ožujak 2019. 11:31

luce35

Manich
    http://pravo.roda.hr/prava-roditelja-i-djece/roditeljska-prava/prava-samohranih-roditelja.html

Hvalaaaa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.