Jao sto ste se raspisale 😊
Masa dobro dosla,i Aurora i ja smo 11+6,ja sam danas bas umorna,spava mi se.Ja jedva cekam ponedjeljak i uzv 🙈
Curke jeste se raspisale 🤪🤪🤪🤪 da tsh Matijevic želi da je do 2 (ginekolog na Merkuru) a nova neka granica je 2.5 al eto neki se drže prijašnjih vrijednosti. Dobila sam upravo nalaz probira i hvala Bogu sve je u najboljem redu. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Juhu😍😍😍😍😍😍😍superr
Jao sto ste se raspisale 😊
Masa dobro dosla,i Aurora i ja smo 11+6,ja sam danas bas umorna,spava mi se.Ja jedva cekam ponedjeljak i uzv 🙈
Nisi jedina ja sam danas ko crknuta mačka katastrofa,vučem se po kući ko prebijena. Ko da sam kopala😂😂 očito je takav dan ili...😅😅😅
Ja sam danas ujutro otisla na feniranje i na nokte, pojela nesto na brzinu vani (fast food) dosla doma i izvela peseke i sad sam krepana. Oprat cu ves i idem krmiti malo 😂
Ja sam danas ujutro otisla na feniranje i na nokte, pojela nesto na brzinu vani (fast food) dosla doma i izvela peseke i sad sam krepana. Oprat cu ves i idem krmiti malo 😂
Samo daj😂😂😂😂😂😂 ti si makar nešto i napravila ja ništa 😂😂😂😂😂
Ja upravo pravim sjecu ili ti lijenu pitu 😅 ne znam kako se kod vas to zove,i onda cu da sudje operem i na slaganje vesa
Ajme pa kolko vi pisete, jedan dan ne provjerim forum i imam sto za citati 🙈
Znaci, imam 24g i dobila sam trudnicku knjizicu 😂
Moj gin. odrzava moju stitnjacu ispod 2 (sad mi je 1.4), ma da kaze da je tolerancija 2.5
Sto se tice uzv-a od jucer - sve je supeeer 😁😁 9 tjedana smo stari, 18mm veliki i srce kuca ko bubanj 🙂
I divim se vama koje razvlacite pite sada, ja sam jako umorna. Selim se za manje od mjesec dana i nemam pojma kako cu de spakirati.. samo bi spavala. Nadam de da ce ta pospanost proci..
Samo daj😂😂😂😂😂😂 ti si makar nešto i napravila ja ništa 😂😂😂😂😂
Ooooo budi bez brige da ima dana kad sam lijena guzica i do 1 popodne ni makac 😂😂😂😂😂
Zenee pozdrav
I ja cu se prikljuciti u ove nase jesenje bebe.
7 tjedana tocno sutra, jos je ranooo.
Ja se tako super osjeca, da nisam bila na uzv. I cula srceko, pital bih se jesa li.
😂💗
Sad cekanje do ulaska u 12 tj. Pa ponovno kod ginek. Jel vama to nesto predugo, kako me muz zeza, najbolje bi bilo da kupim jedan Uzv za doma, eto
😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji