Curke evo i mene nakon što sam pročitala sve vaše postove, a bome ih ima
Mi smo u procesu seljenja i ludi smo lagano. Jučer mi je želudac bio rupa bez dna, što god bih pojela i dalje sam bila gladna. Živcirala sam samu sebe. Danas sam napokon sita!
Ja imam još odraditi briseve do idućeg uzv-a. Pitanjce svima - jeste počele već piti prenatal? Ja sam pitala svoju ginekologicu što bi trebala piti, rekla mi je samo folnu za sada.
Ja pijem prenatal,ali ja sam išla na umjetnu oplodnju i doktorica mi je savjetovala i prije i sada da pijem, ja ti nisam onda mjerodavna sto se tice toga. Ali ako ti je doktorica tako rekla poslušaj ju.
Marta07 I moja trudnoca je nakon 6.pokusaja potpomognute,pa pijem samo Folacin od tih preparata. Tako da,nema pravila,svaki doktor ima svoje misljenje. Mislim da se ni sa jednim,ni sa drugim ne moze pogrijesiti😊
To da, sve zavisi od doktora,ali smatram da doktor je u pravu,pa ja ih slusam. S vitaminima nemoze se nikad naskoditi tako da ako ti zeliš pi slobodno.
Meni moj doktor reko da on to nista nepreporucava,da nisu ni nase bake pile nikakve vitamine.. tako da sam ja na svoju ruku uzela prenetale i pijem ih.. a vitamini ti nemogu odmoci da ih pijes
Maša, dobrodosla!!💗💗💗
Ja cu raditi te testove, to sam odlucila i prije nego sto sam zatrudnjela 😂 moram ispuniti neke papire i odnijeti ginek.
Inace, imam i trudnicku knjizicu (bila je negdje tema), to su mi odmah dali na prvom pregledu i rekli da ne smijem nigdje bez nje, u slucaju da se ne daj Boze sta desi, znaju ljudi da sam trudna.
Iscjedak imam i ja, mlijecno zuckaste boje, ali to je normalno tijekom trudnoce.
Maša, dobrodosla!!💗💗💗
Ja cu raditi te testove, to sam odlucila i prije nego sto sam zatrudnjela 😂 moram ispuniti neke papire i odnijeti ginek.
Inace, imam i trudnicku knjizicu (bila je negdje tema), to su mi odmah dali na prvom pregledu i rekli da ne smijem nigdje bez nje, u slucaju da se ne daj Boze sta desi, znaju ljudi da sam trudna.
Iscjedak imam i ja, mlijecno zuckaste boje, ali to je normalno tijekom trudnoce.
Iskreno ja sam išla na Nifty čisto da ostatak trudnoće provedem u miru ,upravo se vratila s Vuk Vrhovca i štitnjača dobro ,a šećer granični 5.1 tako da hvala bogu ne moram na dijetu jer bi umrla od gladi.Jedino za 4 tjedna se moram pikati ☹️
Maša, dobrodosla!!💗💗💗
Iskreno ja sam išla na Nifty čisto da ostatak trudnoće provedem u miru ,upravo se vratila s Vuk Vrhovca i štitnjača dobro ,a šećer granični 5.1 tako da hvala bogu ne moram na dijetu jer bi umrla od gladi.Jedino za 4 tjedna se moram pikati ☹️
Sta šećer nije do 5.5?
Kak to sve zavisi od doktora bolnice... Meni je rekla moja doktorica do 2.5 štitnjača u trudnoći,evo ovdje u grupi od Julie saznam da na Merkuru štitnjača nesmije biti veća od 2. Tako i šećer kod doktorice moje do 5.5
Aj ti sad znaj
Živla grupa👶👶👶 gdje izmjenjujemo iskustva 😘😘😘😘😘
Curke jeste se raspisale 🤪🤪🤪🤪 da tsh Matijevic želi da je do 2 (ginekolog na Merkuru) a nova neka granica je 2.5 al eto neki se drže prijašnjih vrijednosti. Dobila sam upravo nalaz probira i hvala Bogu sve je u najboljem redu. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji