Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    05. Ožujak 2019. 12:55

mc_zgb

Curke evo i mene nakon što sam pročitala sve vaše postove, a bome ih ima
    Mi smo u procesu seljenja i ludi smo lagano. Jučer mi je želudac bio rupa bez dna, što god bih pojela i dalje sam bila gladna. Živcirala sam samu sebe. Danas sam napokon sita!
    Ja imam još odraditi briseve do idućeg uzv-a. Pitanjce svima - jeste počele već piti prenatal? Ja sam pitala svoju ginekologicu što bi trebala piti, rekla mi je samo folnu za sada.

Ja pijem prenatal,ali ja sam išla na umjetnu oplodnju i doktorica mi je savjetovala i prije i sada da pijem, ja ti nisam onda mjerodavna sto se tice toga. Ali ako ti je doktorica tako rekla poslušaj ju.

• marta07
    05. Ožujak 2019. 13:14

Deja1988

Marta07 I moja trudnoca je nakon 6.pokusaja potpomognute,pa pijem samo Folacin od tih preparata. Tako da,nema pravila,svaki doktor ima svoje misljenje. Mislim da se ni sa jednim,ni sa drugim ne moze pogrijesiti😊

To da, sve zavisi od doktora,ali smatram da doktor je u pravu,pa ja ih slusam. S vitaminima nemoze se nikad naskoditi tako da ako ti zeliš pi slobodno.

05. Ožujak 2019. 13:15

Meni moj doktor reko da on to nista nepreporucava,da nisu ni nase bake pile nikakve vitamine.. tako da sam ja na svoju ruku uzela prenetale i pijem ih.. a vitamini ti nemogu odmoci da ih pijes 

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 13:19

Maša, dobrodosla!!💗💗💗

Ja cu raditi te testove, to sam odlucila i prije nego sto sam zatrudnjela 😂 moram ispuniti neke papire i odnijeti ginek.

Inace, imam i trudnicku knjizicu (bila je negdje tema), to su mi odmah dali na prvom pregledu i rekli da ne smijem nigdje bez nje, u slucaju da se ne daj Boze sta desi, znaju ljudi da sam trudna.

Iscjedak imam i ja, mlijecno zuckaste boje, ali to je normalno tijekom trudnoce.

Maša62
    05. Ožujak 2019. 13:28

Ladybird2019

Maša, dobrodosla!!💗💗💗

Ja cu raditi te testove, to sam odlucila i prije nego sto sam zatrudnjela 😂 moram ispuniti neke papire i odnijeti ginek.

Inace, imam i trudnicku knjizicu (bila je negdje tema), to su mi odmah dali na prvom pregledu i rekli da ne smijem nigdje bez nje, u slucaju da se ne daj Boze sta desi, znaju ljudi da sam trudna.

Iscjedak imam i ja, mlijecno zuckaste boje, ali to je normalno tijekom trudnoce.

Iskreno ja sam išla na Nifty čisto da ostatak trudnoće provedem u miru ,upravo se vratila s Vuk Vrhovca i štitnjača dobro ,a šećer granični 5.1 tako da hvala bogu ne moram na dijetu jer bi umrla od gladi.Jedino za 4 tjedna se moram pikati ☹️

• marta07
    05. Ožujak 2019. 13:32

Maša62

Ladybird2019

Maša, dobrodosla!!💗💗💗

Iskreno ja sam išla na Nifty čisto da ostatak trudnoće provedem u miru ,upravo se vratila s Vuk Vrhovca i štitnjača dobro ,a šećer granični 5.1 tako da hvala bogu ne moram na dijetu jer bi umrla od gladi.Jedino za 4 tjedna se moram pikati ☹️

Sta šećer nije do 5.5?

Maša62
    05. Ožujak 2019. 13:37

5.1 je granični i još uvijek veli da nije dobar 

• marta07
    05. Ožujak 2019. 13:40

Kak to sve zavisi od doktora bolnice... Meni je rekla moja doktorica do 2.5 štitnjača u trudnoći,evo ovdje u grupi od Julie saznam da na Merkuru štitnjača nesmije biti veća od 2. Tako i šećer kod doktorice moje do 5.5
    Aj ti sad znaj
    Živla grupa👶👶👶 gdje izmjenjujemo iskustva 😘😘😘😘😘

Maša62
    05. Ožujak 2019. 13:48

Ja sam tsh regulirala sa Euthyroxom .Sad je ok

Julie
    05. Ožujak 2019. 14:14

Curke jeste se raspisale 🤪🤪🤪🤪 da tsh Matijevic želi da je do 2 (ginekolog na Merkuru) a nova neka granica je 2.5 al eto neki se drže prijašnjih vrijednosti. Dobila sam upravo nalaz probira i hvala Bogu sve je u najboljem redu. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.