Maša62 dobro došla😘😘😘kod nas
Kod nas godine nisu bitne 😘bitno je da mi budemo ljepe i debele😹😹😹
Zivio govornik 😂🙈 Masa dobrodosla 😊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Maša, dobrodosla!😊
Curke, vezano uz onaj iscjedak…do sad ga nisam imala. Sad gledam malo aplikaciju i pise da u ovom tjednu beba pocinje vjezbati disanje inhalirajuci amnionsku tekucinu i da mogu ocekivati zbog toga zgaravicu i pojavu vaginalnog iscjetka…🙂. Kako fora!❤
Ja cekam kad nas bebice pocnu ritati.. . 😍😍

Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog
Ne znam jel ovo meni bilo upuceno, ugl da, dole u podrumu ti je laboratorij i tamo izvade krv. Moj ginekolog me je pitao jel bi to radila i ja sam rekla da da. Pitaju svakog al to nije obavezno i ne mora ici ako ne zelis
O boze pa kak nebi išla, manje više svi idu. Pogotovo u mojim godinama 😹😹😹
Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog
Ne znam jel ovo meni bilo upuceno, ugl da, dole u podrumu ti je laboratorij i tamo izvade krv. Moj ginekolog me je pitao jel bi to radila i ja sam rekla da da. Pitaju svakog al to nije obavezno i ne mora ici ako ne zelis
O boze pa kak nebi išla, manje više svi idu. Pogotovo u mojim godinama 😹😹😹
Pa idu Al samo kazem, ugl ja sam ti vadila krv na 11+1

Pozdrav svima , evo još jedne trudnice 11+6 .Termin je 19.09. Prva trudnoća hvala Bogu bez mučnina zasad.Prosli tjedan sam radila Nifty i trenutno u iščekivanju rezultata ,Imam visok šećer 5.5 i štitnjača mi Nije bas naj… Danas idem i po te nalaze .Jos imam ovaj tjedan za krvnu grupu pretragu i RH i anomaly scan u Petrovoj .P.s.mislim da sam najstarija trudnica u grupi 36 godina 😂
Dobrodosla Masa!! Zelim ti skolsku trudnocu, i da ti sve bude u redu! Ja sam isto radila nifty i hvala Bogu sve je super! Mi smo blizu po terminima, meni je 05.09., i isto mi je prva trudnoca, imam 28 g!
Maša, dobrodosla!😊
Curke, vezano uz onaj iscjedak…do sad ga nisam imala. Sad gledam malo aplikaciju i pise da u ovom tjednu beba pocinje vjezbati disanje inhalirajuci amnionsku tekucinu i da mogu ocekivati zbog toga zgaravicu i pojavu vaginalnog iscjetka…🙂. Kako fora!❤
Meni se isto pojavio bijeli iscjedak, i vec sam sve guglala da vidim sto dalje.. nema mirisa, samo ostavi onako neki trag bjeljkasti..
Pozdrav Mašo, cestitam na trudnoci i od srca zelim urednu do kraja. Hvala sto si me svrgnula sa trona najstarije trudnice 🤪.

Curke evo i mene nakon što sam pročitala sve vaše postove, a bome ih ima
Mi smo u procesu seljenja i ludi smo lagano. Jučer mi je želudac bio rupa bez dna, što god bih pojela i dalje sam bila gladna. Živcirala sam samu sebe. Danas sam napokon sita!
Ja imam još odraditi briseve do idućeg uzv-a. Pitanjce svima - jeste počele već piti prenatal? Ja sam pitala svoju ginekologicu što bi trebala piti, rekla mi je samo folnu za sada.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji