Maša62 dobro došla😘😘😘kod nas
Kod nas godine nisu bitne 😘bitno je da mi budemo ljepe i debele😹😹😹
Zivio govornik 😂🙈 Masa dobrodosla 😊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Maša, dobrodosla!😊
Curke, vezano uz onaj iscjedak…do sad ga nisam imala. Sad gledam malo aplikaciju i pise da u ovom tjednu beba pocinje vjezbati disanje inhalirajuci amnionsku tekucinu i da mogu ocekivati zbog toga zgaravicu i pojavu vaginalnog iscjetka…🙂. Kako fora!❤
Ja cekam kad nas bebice pocnu ritati.. . 😍😍
Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog
Ne znam jel ovo meni bilo upuceno, ugl da, dole u podrumu ti je laboratorij i tamo izvade krv. Moj ginekolog me je pitao jel bi to radila i ja sam rekla da da. Pitaju svakog al to nije obavezno i ne mora ici ako ne zelis
O boze pa kak nebi išla, manje više svi idu. Pogotovo u mojim godinama 😹😹😹
Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog
Ne znam jel ovo meni bilo upuceno, ugl da, dole u podrumu ti je laboratorij i tamo izvade krv. Moj ginekolog me je pitao jel bi to radila i ja sam rekla da da. Pitaju svakog al to nije obavezno i ne mora ici ako ne zelis
O boze pa kak nebi išla, manje više svi idu. Pogotovo u mojim godinama 😹😹😹
Pa idu Al samo kazem, ugl ja sam ti vadila krv na 11+1
Pozdrav svima , evo još jedne trudnice 11+6 .Termin je 19.09. Prva trudnoća hvala Bogu bez mučnina zasad.Prosli tjedan sam radila Nifty i trenutno u iščekivanju rezultata ,Imam visok šećer 5.5 i štitnjača mi Nije bas naj… Danas idem i po te nalaze .Jos imam ovaj tjedan za krvnu grupu pretragu i RH i anomaly scan u Petrovoj .P.s.mislim da sam najstarija trudnica u grupi 36 godina 😂
Dobrodosla Masa!! Zelim ti skolsku trudnocu, i da ti sve bude u redu! Ja sam isto radila nifty i hvala Bogu sve je super! Mi smo blizu po terminima, meni je 05.09., i isto mi je prva trudnoca, imam 28 g!
Maša, dobrodosla!😊
Curke, vezano uz onaj iscjedak…do sad ga nisam imala. Sad gledam malo aplikaciju i pise da u ovom tjednu beba pocinje vjezbati disanje inhalirajuci amnionsku tekucinu i da mogu ocekivati zbog toga zgaravicu i pojavu vaginalnog iscjetka…🙂. Kako fora!❤
Meni se isto pojavio bijeli iscjedak, i vec sam sve guglala da vidim sto dalje.. nema mirisa, samo ostavi onako neki trag bjeljkasti..
Pozdrav Mašo, cestitam na trudnoci i od srca zelim urednu do kraja. Hvala sto si me svrgnula sa trona najstarije trudnice 🤪.
Curke evo i mene nakon što sam pročitala sve vaše postove, a bome ih ima
Mi smo u procesu seljenja i ludi smo lagano. Jučer mi je želudac bio rupa bez dna, što god bih pojela i dalje sam bila gladna. Živcirala sam samu sebe. Danas sam napokon sita!
Ja imam još odraditi briseve do idućeg uzv-a. Pitanjce svima - jeste počele već piti prenatal? Ja sam pitala svoju ginekologicu što bi trebala piti, rekla mi je samo folnu za sada.
Sortiraj odgovore
Najstariji