Moj dragi se deblja skupa sa mnom, pa sam mu isto rekla da ce moj trbuh otic a njegov ostat 😂😂 bome moj sad iz dana u dan sve veci.. I ja slikam svaka 2 tjedna... A ovih dana me bas zgaravica pocela loviti 😣
Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..
Ma dok ti je urinokultura uredna ovo nije zabrinjavajuce. Leukociti bi ti trebali biti poviseni i u krvi pa logicno da ce biti i u urinu sto je sasvim normalno za trudnocu.
A ako i mislis da bi mogla biti upala pa zelis djelovati protiv nje, jedna salica nece pomoci. To je caj od brusnice?
Kad bi kombinirala recimo 1L caja od brusnice i uz to jos oko 2L vode mogla bi ocekivati neki ucinak, samo jako jako puno nezasladene tekucine. Ne mislim da se nataces s tim svaki dan nego povremeno. A ovo sto popijes po salicu dnevno ok, ali kod upale tesko da ce pomoci.
Moj dragi se deblja skupa sa mnom, pa sam mu isto rekla da ce moj trbuh otic a njegov ostat 😂😂 bome moj sad iz dana u dan sve veci.. I ja slikam svaka 2 tjedna… A ovih dana me bas zgaravica pocela loviti 😣
Ja sam na pocetku imala zgaravice uzasne fujj,a sad ponekad pitanje sta pojedem al izbjegavam kasnu veceru do 8h veceram poslje kakva vocka ako me uhvati glad
Jooj curee moram se pohvaliti
danas smo se prvi put kupali,sunčali i ronili u dvoje 😂 osjecaj je predivan !
i kaad sam dosla doma osjetila sam da se miče ! ko ribica mala
Moj mali morski bebač 💙
A ja krusku pojela pa me bas i na nju copilo 😡
Popi mineralne mozda ti pomogne, meni pomogne
Evo tek toliko da se javim, cijeli sam dan na putu tako da nisam stigla citat ali sutra cu sve jer sam preumorna sad... ukratko situacija je kolko tolko bolja, ubiti nismo ni komunicirali danas ja sam putovala a on nemam pojma iskreno ni di je bio ni sta je radio ali vald cmo sutra imat priliku popricat ak se on smirio.. al nismo se danas nist svadali barem..
Klozet selfie 😂 imam još jedno ogledalo u hodniku al ovdje je osvjetljenje ipak najbolje.....moj maleni 🐭 i ja
Cure jesu vam u nekom tjednu kilogrami poveli brze nego dotad rasti?
Sortiraj odgovore
Najstariji