Ja ujutro dok moji jos spavaju napravim bijelu kavu i gustam na terasi u cvrkutu ptica.
Cim se probude spustit cemo se na plazu rashladiti malo
Jutrooo 😊 opet se vi raspisale jucer popodne, pa sam imala sta za citati do sada 👌
Ja sam na +6 kg za sada, na trenutke me to zna nasekirati, ali si mislim ma briga me, skinut cu nakon poroda 😅 Krenula sam sa nekih 53, ali sam prva 3 mjeseca konstantno bila gladna i ocito je tijelu falilo kg. Tu sam natukla odmah 3kg.
Nego, bole li koju ledja ali onako po rebrima? Ja ne znam jel to od lezanja na bokovima, al mene to ubija.
Ja ujutro dok moji jos spavaju napravim bijelu kavu i gustam na terasi u cvrkutu ptica.
Cim se probude spustit cemo se na plazu rashladiti malo
Jooooj blago ti se, mi opet idemo u petak na more na 3 dana i jedva cekam 😍
Ugl jucer si spomenula prstenje pa sam skroz zaboravila napisati.....meni ti bas dosta naoticu i stopala i prsti jer vidim da prsten jedva skinem, ne nosim ga cesto u zadnje vrijeme bas zbog toga i zalosna sam jer ga volim nositi.....bas mi dragi kaze da ga ne nosim vise jer ako ga necu moci skinuti morst cu na rezanje a ne zelim da mi ga uniste
Meni za cudo prsti jos ne oticu al ja nenosim prsten jer mi se napravi krasta od prstena izgleda da mi smeta bijelo zlato 😔
Meni za cudo prsti jos ne oticu al ja nenosim prsten jer mi se napravi krasta od prstena izgleda da mi smeta bijelo zlato 😔
Vjerojatno si alergicna, ja sam eto skuzila po prstenu inace mi ruke ne izgledaju koma, ali zato nogeeeee.....balvani 🙈
Vjerojatno si alergicna, ja sam eto skuzila po prstenu inace mi ruke ne izgledaju koma, ali zato nogeeeee…..balvani 🙈
Najvjerojatnije al sad nemrem nis po tom pitanju do iduce udaje 😂😂😂 salim se.. Meni noge oticu kod sjedenja i 2h noge ako su mi spustene odmah mi se vene upale i boli za popi......
Julie busica je predivna... Moje cure su jucer pohvalile moj stomak jedna od prijateljica mi je cak mazila stomak hahahha i mali se ritao sunce mu njegovo.. Ljep osjecaj kad te netko drugi dira po stomaku.. Naravno trazila je dozvolu dal smije pipnuti.. Curke ja sam vam se danas probudila sa takvim grcevima u nogama i ruke otekle... I malac je ful nisko otisao nadam se da ce se podic uskoro jer je pritisak grozan..
Jutrooo 😊 opet se vi raspisale jucer popodne, pa sam imala sta za citati do sada 👌
Ja sam na +6 kg za sada, na trenutke me to zna nasekirati, ali si mislim ma briga me, skinut cu nakon poroda 😅 Krenula sam sa nekih 53, ali sam prva 3 mjeseca konstantno bila gladna i ocito je tijelu falilo kg. Tu sam natukla odmah 3kg.
Nego, bole li koju ledja ali onako po rebrima? Ja ne znam jel to od lezanja na bokovima, al mene to ubija.
Mene,upravo jutros sve boli. Leđa,kukovi,pogotovo lijevi. Mislim da mi je to sve od ovog "mirovanja" 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji