Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2019. 23:08

Ja do 14 tj nisam dobila ni kile, sada sam na +10 svi mi kazu da je otislo u trbuh al ja vidim i po nogama tj bedrima da su deblje, bas me zanima koliko cu na kraju dobiti do +15 bi mi bilo ok al i ovo me sad sputava u puno stvari jedva hodam i pocela sam se uzasno znojiti cak i tabani koji nisu nikada

21. Lipanj 2019. 23:09

Kengurica

Luce tako ne i moj meni rekao, samo ja sam dosta mladja trudnoća, na zadnjem pregledu bila 15+3. Znaci ako bebica lijepo napreduje u biti ne treba brinuti oko kg.

Koliko sam ja sluzila ako nema tlaka i secera da je sve ok onda

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 23:11

Mene i ovaj mali trbuh zapuhuje stalno, a zasad mi je on najveci znak trudnice. Kao da mi cim popijem i pojedem ‘sjedne’ na pluca. Uopce ne mogu zamisliti ayla kako ti je u sad vec visokoj trudnoci po ovoj vrucini.

21. Lipanj 2019. 23:15

Nije mi toliko strasno ogranicena sam s kretnjama pa samo lezim, ventilator me hladi a i zera odspavam pa se bacim pod tus pa ajde ide nekako, al da moram po ovome zvizdanu ici van ja bi najvjerojatnije ukuvala

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 23:18

Ja danas odlucila malo setati jer se premalo krecem zbog vrucina, a na pocetku sam i mirovala, ali nije mi bas preugodna setnja. Ma po ovom vremenu ni da nisam trudna ne bi bilo.

Julie
    21. Lipanj 2019. 23:22

Aurora nisam bila mrsavica, inace imam sa stitnjacom problema pa mi tako sece do 10 kg i kilaza jer nisam nikad prije bila na terapiji nego li sad pred trudnocu i u trudnoci. Godinu prije trudnoce sam se sa 65 pocela penjat do 74 i sa tim krenula u trudnocu.....doduse da 65 kg si izgledam odlicno i to mi je cilj kad rodim 

• Pikulica19
    21. Lipanj 2019. 23:23

Bas imam sliku s kupanja i ajme majko moja noge ko balvane imam tek sam tad shvatila zapravo koliko mi je vode u noge otislo jer se ne vidim  na taj nacin da bi mi majka rekla da mi je to sve od vode i povuci ce se kad rodim. Ajme a di su jos vruci 7. i 8.mj i moja regularna 4 mj 🤦🏼‍♀️
    A s kg sam na Vi nikako da mi se unormalizira nekako na +7kg sam i zadnja sam 2tjedna dobila 2kg... 🙄
    Ne mogu dokuciti dali mi je to zbog prva tri mj. mirovanja i nekako sporijeg tempa i dalje ili je to "normano" u ovim mjesecima?

21. Lipanj 2019. 23:25

Kengurica

Ja danas odlucila malo setati jer se premalo krecem zbog vrucina, a na pocetku sam i mirovala, ali nije mi bas preugodna setnja. Ma po ovom vremenu ni da nisam trudna ne bi bilo.

Ja bi volila predvecer malo prosetati jer sam znala kad god je ljepo vrijeme otici prosetati, a sad ne zelim riskirati prije vremeni porod jer sad je najkriticinije vrijeme a i ne lezi mi se u bolnici lipse mi je probuditi se u svome krevetu i muza zaje da me sluzi malo 😂😂

21. Lipanj 2019. 23:28

Ja sam sa 75 ostala trudna a nema me 163 tako da sam i ja u plusu sa kilama al takve sam grade kad god sam mrsavila to je 10kg i dalje nejde a i nije da se nesta trudim 😂😂

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 23:54

Ayla, a sta ti se cetviks skratio ili nesto takvo? Nisam od pocetka citala temu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.