Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗
Ja se evo slikam svaka 2tjedna... Krenulo je 10tt, 12tt, 14tt, 16tt, 18tt i sad u utorak ce biti opet fotoshoting 20tt 🤭 vecinom su to iste poze i onda stavim na sliku koji je tj. trudnoce i koliko kila imam taj dan.
Ja prek noci nekad vidim kako naraste pa mi je bilo bas drago sto sam krenula kad vidim stare slikice, a jako je zanimljivo kad na kraju napravim kratki video 🥰💕
tu smo skoro sve na pola puta i kad krene prva brzo ce i nama uz vase dogodovstine proci... Jedva cekam da krene.... Weeeee 🥰💕❤️
Al i ovo vrijeme leti skoro pa 7mj 😬😬 kao da sam juce ugledala +
Luce taman ces se naslusati nasih iskustava 😊😊
Nije mi prva beba pa si umisljam da svasta nesto znam a zapravo sam sve zaboravila jer je davno bilo 😂😂
Ma nema veze sta je bilo davno, brzo ces se prisjetiti kako se bude blizilo😊
Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗
Ja se evo slikam svaka 2tjedna… Krenulo je 10tt, 12tt, 14tt, 16tt, 18tt i sad u utorak ce biti opet fotoshoting 20tt 🤭 vecinom su to iste poze i onda stavim na sliku koji je tj. trudnoce i koliko kila imam taj dan.
Ja prek noci nekad vidim kako naraste pa mi je bilo bas drago sto sam krenula kad vidim stare slikice, a jako je zanimljivo kad na kraju napravim kratki video 🥰💕
tu smo skoro sve na pola puta i kad krene prva brzo ce i nama uz vase dogodovstine proci… Jedva cekam da krene…. Weeeee 🥰💕❤️
Ja sam prvo mislila da hocu pa ono neda mi se a sad bi svaki dan slikala 😂😂😂 jer nekad bas i imam osjecaj da preko noci naraste
Daaaaa i ja slikam negdje od 9 tt 😆, ali zadnjih mj dana je razlika bas ocita 😅
Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..
Kod mene ista situacija, uvijek visak leukocita, a urinokultura sterilna....moja gin ne kaze nis pa se ni ja ne zabrijanjavam. Evo sad u pon opet nosim u lab, jer za svaku kontrolu radim nove nalaze. Puno pijem, puno mokrim...ne znam...
Meni se od 29 do 31 bas vidi razlika inace je bilo razlike al neprimjetna 🤗
Meni se pocela vidjeti od oko 24 tj na dalje, ali svaka 2 tj jer kad sam svaki tj onda se ne vidi toliko...i redovito saljem mami, a tata jucer komentira da sad imamo iste trbuhe, da, kaze mama, samo sto ga ona za par mj nece imati vise, a tvoj ce ostati 😂
Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..
Kod mene ista situacija, uvijek visak leukocita, a urinokultura sterilna….moja gin ne kaze nis pa se ni ja ne zabrijanjavam. Evo sad u pon opet nosim u lab, jer za svaku kontrolu radim nove nalaze. Puno pijem, puno mokrim…ne znam…
Čudno,da..ja sam u pon kod ginekologa. Baš ću vidit šta sad kaže..
Hej zenice.. Jos jednom hvala svima na cestitkama. Eto prezivjela sam ispekla 4 ture kupus kiflica napravila jedan kolac za danasnje drustvo a sutra cu napraviti drugi kolac... Sutra samo kolac i salatu napraviti ali sutra cu imati pomoc pa ce biti lakse. Sad idem konacno lec i mazit stomak.. Beban se javlja cijeli dan vesel je sunce mamino..
Meni se pocela vidjeti od oko 24 tj na dalje, ali svaka 2 tj jer kad sam svaki tj onda se ne vidi toliko…i redovito saljem mami, a tata jucer komentira da sad imamo iste trbuhe, da, kaze mama, samo sto ga ona za par mj nece imati vise, a tvoj ce ostati 😂
Hahahha,moj brat kad me vidi kaze kako sam se udebljala i naravno majka mu govori da cu ja roditi i smrsaviti a on ce i dalje ostati trudan 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji