Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2019. 21:41

Leona29

A ja krusku pojela pa me bas i na nju copilo 😡

Popi mineralne mozda ti pomogne, meni pomogne 

• irma123
    21. Lipanj 2019. 21:50

Evo tek toliko da se javim, cijeli sam dan na putu tako da nisam stigla citat ali sutra cu sve jer sam preumorna sad... ukratko situacija je kolko tolko bolja, ubiti nismo ni komunicirali danas ja sam putovala a on nemam pojma iskreno ni di je bio ni sta je radio ali vald cmo sutra imat priliku popricat ak se on smirio.. al nismo se danas nist svadali barem..

Julie
    21. Lipanj 2019. 22:00

Klozet selfie 😂 imam još jedno ogledalo u hodniku al ovdje je osvjetljenje ipak najbolje.....moj maleni 🐭 i ja 

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 22:25

Cure jesu vam u nekom tjednu kilogrami poveli brze nego dotad rasti?

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 22:25

*poceli

Julie
    21. Lipanj 2019. 22:28

Deja hvala 😍
    Kengurica pa evo ja sam na +11 već 6 tjedana negdje ne znam točno, u principu ne vazem se svaki dan pa zavisi od prehrane, ako jedem laganije dva, tri dana pritom mislim bez pekare i grickalica onda padne na +10..... ugl tu se vrtim i bojim se sad zadnjih tjedana da ne bi bila ko kit jer nisam bas mršavica ali planiram dovest tijelo u formu kad rodim

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 22:35

A neki kazu da se u zadnjem tromjesecju najvise dobije, al moje frendice su tad najmanje dobivale. Ja samdo cca 16tt dobila 2kg i onda u tjedan natukla kilu. Prvo sam razmisljala dobivam li dovoljno, sad si mislim, nece valjda ici po kg tjedno. Prehrambene navike stalno slicne.

luce35
    21. Lipanj 2019. 22:47

Ja sam sad na +2 kg 21 tjedan, u prvoj trudnoci sam u istom tjednu bila +4 a ukupno dobila tada +13. Isto je bila jesenska beba, bila sam puna vode i iz rodilista izisla s -14. 
    S razlikom sto sam sad u trudnocu usla 10 kg teza

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 22:49

A svi ste super. Pa ne bih voljela preko 15 dobiti, ali ako ce biti tako bit ce. Na pocetku stvarno nista nisam dugo dobivala, onda je naravno krenulo, pomalo, ali mi znaju neke zeni reci, tek sad ces buknuti pa me zanimalo jel se vama cini da ste u nekom trenutku ‘buknule’ ili to ide korak po korak. Mislim tako su mi i za mucninu govorili 16 teorija, al eto mene nije nijedna zahvatila. Ocito smo svaka od nas slučaj za sebe. Ja pak imam neke trece tegobe.

luce35
    21. Lipanj 2019. 22:51

Ako do sada niste skinule prstenje vrijeme je jer kad krenete oticati vise necete moci skinuti 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.