Ovo nespavanje mi je koma😵
Ja si popijem svako jutro salicu ness-a… ☺️ (Iako je to vise bijela kava😂) Prije trudnoće sam pila 2x,a sad sam smanjila na 1x dnevno… Navika u kojoj gustam😊 Noge mi za sad ne oticu, ali prsti kako koji dan, tako da sam poskidala nakit za svaki slučaj…
Ja se uzasno znojim po noci, to malo kaj odspavam, probudim se svaaa znojna, ali poprilicno(jastuk, plahta, spavacica)
Ja preko ljeta nemogu uopce spavati sa spavacicom a preko zime samo majica i toj to
Yi curke! Uh kad nisam tu netom prije spavanja i odmah nakon budjenja, imam sta za citat 😁
Sinoc smo se dragi i ja izveli na veceru, posto on danas odlazi za Nizozemsku i ako bude sve okej planira ostat do mog poroda, ali bit ce nam okej, meni uskoro dolazi malo seka na more pa onda ja idem kod mame i proci ce 😊
Tko o cemu vi o kilama 😂 Mi smo za sad na +7, plan je sve skupa ne preci 14-15, po mogucnosti i manje...ali zadnja 2 tj stojim na istome, pretpostavljam da zato jer je moj zadnji posteni obrok oko 16, pa idem cuvat klinca, za to vrijeme jedem neko voce, a kad se vratim doma oko 20,30 mi se ne jede nis pa opet voce...
Kavu ne pijem, nekad me uhvati bijela, a sad po ljeti ledena uz sladac mmmm evo i malac lupa, kaze da mu se svidja to 🤣🤣🤣
Kod nas danas oblacno i pocinje kisica...
Ja jos nisam jako pocela oticati, vidim malo po obuci ako sam duze na nogama, ali kad se probudim mene toliko stopala bole kao da sam 20 sati u stiklama bila.. taman dok se naviknem na jednu stvar dodje nesto novo 😂 a kad smo kod kg, ja sam do 20 tjedna dobila samo 1 kg, a sad sam na +7,5 kg, ali sve mi u stomaku za sad
Pozz zanima me sad 30.6 mi istice ugovor 12mjeseci Sam kod istog poslodavca a termin mi je 12.8 2019 kolika ce mi bit porodiljna naknada.?hvala
Manich sad kad si već spomenula diranje buduće ja to ne volim, volim samo dok ja diram ili dragi. Ne znam zašto ali tako je 🙈 evo ja došla sa pesekima iz šetnje. Puno mi to znaci sto idem s njima jer da ih nema mislim da se ne bi ni pomakla iz kuce
Jutro, cure! Probudio me grč u nozi i nakon jaukanja više nisam zaspala. Pijem redovno magnezij, ali eto, zalomi se opet pokoji grč. Sparina je strašna...ili možda ja nemam više toleranciju na te stvari. Uživajte u danu i samo laganini.
Manich vidim ti si vec odlucila da je beba decko😁😁
Hahahahah da ja sam bezobrazna kako kaze moja legica jucer kad smo bili u shopingu i ja samo kod robice za deckice i samo takve stvari sam gledala rekla mi je da me htijela papucom istuc...sta da radim imam takav neki filing da je decko nadam se da me ne vara osjecaj ali i ako se prevarim bit ce vazno samo da je bebica okej. Ali iskreno da bih vise voljela da je deckic bi... Vidjet cemo mozda saznam uskoro stvarno kad gledam onu listu svi vec znate cak i one koje su poslje mene po terminu..
Kad smo kod oticanja i grceva mene jutros valjda sve to spopalo.. Ruke otekle i grcevi me u nogama jos drze groznoooo mi je danas i osjecam se kao da me tenk pogazio sve me boli i spava mi se jakoooo.. Evo samo lezim a mama pravi kolac bolje joj je vec pa se ustala da mi pomogne al ja sam danas koma. Zato je bebac aktivan cim legnem on se pocne micati.. Kao da se igra u stomaku bas mi je slatko to.. Eeeeh i da vam se pohvalim dobila sam kilu i pol hhahhahah sad sam na +2,5 kg od pocetka trudnoce.. Ja sve gledam kako je to zbilja malo nadam se samo da beba koristi moje zalihe i da joj ne fali nista s obzirom da zbilja malo kila dobijam a jedem stvarno stalno.
Kad smo kod oticanja i grceva mene jutros valjda sve to spopalo.. Ruke otekle i grcevi me u nogama jos drze groznoooo mi je danas i osjecam se kao da me tenk pogazio sve me boli i spava mi se jakoooo.. Evo samo lezim a mama pravi kolac bolje joj je vec pa se ustala da mi pomogne al ja sam danas koma. Zato je bebac aktivan cim legnem on se pocne micati.. Kao da se igra u stomaku bas mi je slatko to.. Eeeeh i da vam se pohvalim dobila sam kilu i pol hhahhahah sad sam na +2,5 kg od pocetka trudnoce.. Ja sve gledam kako je to zbilja malo nadam se samo da beba koristi moje zalihe i da joj ne fali nista s obzirom da zbilja malo kila dobijam a jedem stvarno stalno.
Ja sam na +2kg a termin 24.10 . To je sve ok,realno beba mi je teška samo oko 450gr sada. Dobilo se taman što se trebalo dobit 😉
Ja sam na +2kg a termin 24.10 . To je sve ok,realno beba mi je teška samo oko 450gr sada. Dobilo se taman što se trebalo dobit 😉
Mene bas zanima hoce mi doktorica reci na uzv kolika je beba i bas me zanima koliko grama ima.. Ma jooj bit cu dosadna ovaj put na uzv sveee cu je pitati.. Jedva cekam vidjeti bebaca sada je vec velikiii pa ce se ljepo vidjeti i na 3D ako bude upalila da vidimo..
Sortiraj odgovore
Najstariji