Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    21. Lipanj 2019. 16:51

Kengurica

Pa vidis uopce se ne bih slozila. Moze netko biti divna osoba i pazljiva, ali da npr potpuno nestane te neke seksualne privlacnosti i jednostavno odete svojim putem ili kako odrastate se ti mijenjas u jednom smjeru on u drugom i shvatite da imate neke razlicite interese i poglede. I dalje je on jedna prekrasna osoba, ali eto ne za mene i ne ja za njega. Zar prekidi dolaze samo iz svadja i zlostavljanja?
    Za Irmu nisam htjela nista lose reci, ali mozda da je mene trazio moj partner predbracni ugovor prosle godine, a nismo se vjencali, sad da on pozeli brak bez predbracnog bih mozda i ja iz inata rekla ne moze. Mozda je to samo afekt bio i neki inat. Zato kazem da se tesko upetljati, ne znamo okolnosti. A to da se on nema sta derati i vikati nema.

Ja sam se osvrnula na svoje veze, nije bilo zlostavljanja ali nesto te mora nagnati da odes, a sto se tice privlacnosti ona prva luda zaljubljenost i sve sto dolazi s njom nestaje, ali dodi puno dublji osjecaji koji te jos vise vezu za osobu i ne odes nego ides dalje s njom ruku pod ruku. Ne vjerujem u to da su ti bas sve ijedna veza zavrsile zato jer je nestalo seksualne privlacnosti.....

• Kengurica
    21. Lipanj 2019. 16:55

A mladost, ludost, nisi tako mudar kao kad si stariji pa ti moze i takvo nesto biti razlog za prekid. Nismo svi zreli u svim svojim vezama.

deewillow
    21. Lipanj 2019. 17:39

deewillow
    17:37 21. LIPANJ 2019.

Cure, molim vas pomoc. Ima li koja problema s alergijama jacim? Ja doslovno danas umirem od simptoma jedva disem i zacepljeno mi je sve. Rekli su mi u ljekarni da krajem 17.tj.T smijem piti antihistaminike, ali ja ne bih prije nego se savjetujem s dr. Pije li to neka od vas u trudnoci? Do prije ovog ranog proljeca nisam bila alergicar 😞

21. Lipanj 2019. 17:54

Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗

Julie
    21. Lipanj 2019. 18:28

Deewillow ja o tome ne znam bas nista i bojim se ista reci i najbolje kako Deja kaze  da pitas svojeg ginkologa da ne bi poslije bilo.....
    Ayla ja se nisam slikala i sad mi je malo zao 
    Mi iduci tjedan idemo kupiti ormar i dio namjestaja za sobicu i jedva cekam presloziti robicu u njega 🤩 ja imam vremena za oprati, to cu tamo iza 1.8. ali Ayla bome gazi prema finishu 🙈🙈🙈🙈

21. Lipanj 2019. 18:29

Deja1988

ayla

Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗

Ja nisam redovita u slikanju i sad mi je bas zao🙈 Ali bas vidim da mi je trbuh veliki☺️
    Ajme Ayla jesi spremila sve od stvari za bebu, torbu za bolnicu?

Nisam ni ja bila i sad mi je isto zao a bas sam mislila da hocu to al ljenost stat ispred ogledala i opaliti selfi pa kakav god da bio... Za bebu robica stoji u kesam da se opere i ostale  stvari sve razbacano kao da prasci prosli kroz sobu uzas 🙈 kako mi doktor preporucio lezanje slabo da ista radim al robicu znam da moram ocu necu iduci tj rjesiti.. Torba naravno nije spremna, pidame jesu i rucnici to mi popeglano ako svaki tren moram krenuti muz zna koji ulosci i gace  mi trebaju pa nek donese sve ako bude trebalo, a ostalo mi manje bitno, osim za izlazak za bebu i mene u cemu cemo kuci to naravno isto nije spremno ni kupljeno, niti odluceno u cemu ce 🙈🙈 sad tek vidim koja sam ljencina nista mi nije spremno, ja sve nekako mislim da cu ja osjetiti kad ja moram za bolnicu pa da cu se potruditi to sve pripremiti 😁😁😁

21. Lipanj 2019. 18:32

Julie

Deewillow ja o tome ne znam bas nista i bojim se ista reci i najbolje kako Deja kaze da pitas svojeg ginkologa da ne bi poslije bilo…..
    Mi iduci tjedan idemo kupiti ormar i dio namjestaja za sobicu i jedva cekam presloziti robicu u njega 🤩 ja imam vremena za oprati, to cu tamo iza 1.8. ali Ayla bome gazi prema finishu 🙈🙈🙈🙈

Gazim i to posteno i toliko me bilo strah kako cu roditi sam me uopce ne zanima tj nebojim se te boli jer van mora 🙈🙈 jedino me sad uhvati hocu li ja to znati s malom bebom posto nemam nikakvog iskustva nikad nisam malu bebu drzala u rukama tako da mi to sve novo 😣

Julie
    21. Lipanj 2019. 18:38

ayla

Julie

Deewillow ja o tome ne znam bas nista i bojim se ista reci i najbolje kako Deja kaze da pitas svojeg ginkologa da ne bi poslije bilo…..

Gazim i to posteno i toliko me bilo strah kako cu roditi sam me uopce ne zanima tj nebojim se te boli jer van mora 🙈🙈 jedino me sad uhvati hocu li ja to znati s malom bebom posto nemam nikakvog iskustva nikad nisam malu bebu drzala u rukama tako da mi to sve novo 😣

Ja sve cekam kad ces roditi da cujemo sve, al ozbiljno jer onda ide nas puno u par dana razlike tak da ni ne znamo ko ce kak po redu, mene je malo frka ali naravno vec mi je teze sad i jedva cekam da dode to malo ☀️ na svijet i da ga mogu grliti i ljubiti.....ne brini kako ces, znam da ces to napraviti uspjesno kao i svi mi.....to je nekako prirodno i dode samo od sebe.....jedva cekam kad cemo izmjenjivati poruke o hranjenju, kupanju, prvim zubicima itd...... ❤️

21. Lipanj 2019. 18:44

Julie

ayla

Julie

Ja sve cekam kad ces roditi da cujemo sve, al ozbiljno jer onda ide nas puno u par dana razlike tak da ni ne znamo ko ce kak po redu, mene je malo frka ali naravno vec mi je teze sad i jedva cekam da dode to malo ☀️ na svijet i da ga mogu grliti i ljubiti…..ne brini kako ces, znam da ces to napraviti uspjesno kao i svi mi…..to je nekako prirodno i dode samo od sebe…..jedva cekam kad cemo izmjenjivati poruke o hranjenju, kupanju, prvim zubicima itd…… ❤️

Tako i ja jedva cekam to mazenje s bebacom i da se napokon upoznamo, kad me god tuce i to ono fest govorim kako cu je istuci jedan dan (necu naravno al ono bole me.udarci pa tjesim samu sebe) 😂😂😂  naravno iskustvo cu podjeliti jer ga i ja volim cuti, pogotovo ona uvatlo boliti dosla u bolnicu i vec otvorena za roditi e to mi daje vjetar u leda 🤗  al ce biti neprospavanih noci, al ni sada nas par nije daleko od tih neprospavanih 🦉.. 

Julie
    21. Lipanj 2019. 18:56

Tako i ja, veselim se mjenjanju pelena, oblacenju svojeg malenog deckica, naravno danas opet kupila nesto robice ali za zimu jer nisam mogla odoljeti i tako, gledam te pelene i sva sam puna srece......nista me vise toliko ne interesira kao to malo bice i oprema za njega....a u nasu skupinu 🦉ce uskoro svi.....najbolje mi je kad cujem savjete poput sad spavaj do mile volje itd......reko ne spavam vec 6 mjeseci 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.