Al i ovo vrijeme leti skoro pa 7mj 😬😬 kao da sam juce ugledala +
Luce taman ces se naslusati nasih iskustava 😊😊
Skrecem s teme al danas sam isprobala sprej za brzo susenje laka za nokte, idealno za ljeto jer cesto lakiramo. Meni nakon 2 dana na plazi od sljunka ode lak na rubu noktiju na nogama a na rukama jos cesce jer stalno nesto perem. Ranije sam gelirala nokte pa bi 4 tjedna bila mirna al sad ne mogu sjedit u salonu 2 sata.
I uzela sam regenerator u spreju koji se ne ispire isto za plazu.
Nije mi prva beba pa si umisljam da svasta nesto znam a zapravo sam sve zaboravila jer je davno bilo 😂😂
Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..
Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗
Ja se evo slikam svaka 2tjedna... Krenulo je 10tt, 12tt, 14tt, 16tt, 18tt i sad u utorak ce biti opet fotoshoting 20tt 🤭 vecinom su to iste poze i onda stavim na sliku koji je tj. trudnoce i koliko kila imam taj dan.
Ja prek noci nekad vidim kako naraste pa mi je bilo bas drago sto sam krenula kad vidim stare slikice, a jako je zanimljivo kad na kraju napravim kratki video 🥰💕
tu smo skoro sve na pola puta i kad krene prva brzo ce i nama uz vase dogodovstine proci... Jedva cekam da krene.... Weeeee 🥰💕❤️
Nije mi prva beba pa si umisljam da svasta nesto znam a zapravo sam sve zaboravila jer je davno bilo 😂😂
Ma nema veze sta je bilo davno, brzo ces se prisjetiti kako se bude blizilo😊
Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗
Ja se evo slikam svaka 2tjedna… Krenulo je 10tt, 12tt, 14tt, 16tt, 18tt i sad u utorak ce biti opet fotoshoting 20tt 🤭 vecinom su to iste poze i onda stavim na sliku koji je tj. trudnoce i koliko kila imam taj dan.
Ja prek noci nekad vidim kako naraste pa mi je bilo bas drago sto sam krenula kad vidim stare slikice, a jako je zanimljivo kad na kraju napravim kratki video 🥰💕
tu smo skoro sve na pola puta i kad krene prva brzo ce i nama uz vase dogodovstine proci… Jedva cekam da krene…. Weeeee 🥰💕❤️
Ja sam prvo mislila da hocu pa ono neda mi se a sad bi svaki dan slikala 😂😂😂 jer nekad bas i imam osjecaj da preko noci naraste
Daaaaa i ja slikam negdje od 9 tt 😆, ali zadnjih mj dana je razlika bas ocita 😅
Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..
Kod mene ista situacija, uvijek visak leukocita, a urinokultura sterilna....moja gin ne kaze nis pa se ni ja ne zabrijanjavam. Evo sad u pon opet nosim u lab, jer za svaku kontrolu radim nove nalaze. Puno pijem, puno mokrim...ne znam...
Sortiraj odgovore
Najstariji