Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2019. 20:18

DijMar

ayla

Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗

Daaaaa i ja slikam negdje od 9 tt 😆, ali zadnjih mj dana je razlika bas ocita 😅

Meni se od 29 do 31 bas vidi razlika inace je bilo razlike al neprimjetna 🤗

PatyDi
    21. Lipanj 2019. 20:39

ayla

DijMar

ayla

Da promjenim malo temu, dali se vi slikate svaki tj il dva, ja se slikam kad se sijetim i prije 2 tj sam se slikala i dns da usporedim i vidim koja razlika, bebac bome rastee 😍😍 jedva cekam pon uzv da vidim koliko je teska 🤗🤗🤗

Meni se pocela vidjeti od oko 24 tj na dalje, ali svaka 2 tj jer kad sam svaki tj onda se ne vidi toliko...i redovito saljem mami, a tata jucer komentira da sad imamo iste trbuhe, da, kaze mama, samo sto ga ona za par mj nece imati vise, a tvoj ce ostati 😂

• MonaL.
    21. Lipanj 2019. 20:48

DijMar

MonaL.

Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..

Kod mene ista situacija, uvijek visak leukocita, a urinokultura sterilna….moja gin ne kaze nis pa se ni ja ne zabrijanjavam. Evo sad u pon opet nosim u lab, jer za svaku kontrolu radim nove nalaze. Puno pijem, puno mokrim…ne znam…

Čudno,da..ja sam u pon kod ginekologa. Baš ću vidit šta sad kaže..

21. Lipanj 2019. 20:51

Hej zenice.. Jos jednom hvala svima na cestitkama. Eto prezivjela sam ispekla 4 ture kupus kiflica napravila jedan kolac za danasnje drustvo a sutra cu napraviti drugi kolac... Sutra samo kolac i salatu napraviti ali sutra cu imati pomoc pa ce biti lakse. Sad idem konacno lec i mazit stomak.. Beban se javlja cijeli dan vesel je sunce mamino.. 

21. Lipanj 2019. 20:52

DijMar

ayla

DijMar

ayla

Meni se pocela vidjeti od oko 24 tj na dalje, ali svaka 2 tj jer kad sam svaki tj onda se ne vidi toliko…i redovito saljem mami, a tata jucer komentira da sad imamo iste trbuhe, da, kaze mama, samo sto ga ona za par mj nece imati vise, a tvoj ce ostati 😂

Hahahha,moj brat kad me vidi kaze kako sam se udebljala i naravno majka mu govori da cu ja roditi i smrsaviti a on ce i dalje ostati trudan 😂😂😂

Leona29
    21. Lipanj 2019. 20:58

Moj dragi se deblja skupa sa mnom, pa sam mu isto rekla da ce moj trbuh otic a njegov ostat 😂😂 bome moj sad iz dana u dan sve veci.. I ja slikam svaka 2 tjedna... A ovih dana me bas zgaravica pocela loviti 😣

Angelina
    21. Lipanj 2019. 21:14

MonaL.

Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..

Ma dok ti je urinokultura uredna ovo nije zabrinjavajuce. Leukociti bi ti trebali biti poviseni i u krvi pa logicno da ce biti i u urinu sto je sasvim normalno za trudnocu.
    A ako i mislis da bi mogla biti upala pa zelis djelovati protiv nje, jedna salica nece pomoci. To je caj od brusnice?
    Kad bi kombinirala recimo 1L caja od brusnice i uz to jos oko 2L vode mogla bi ocekivati neki ucinak, samo jako jako puno nezasladene tekucine. Ne mislim da se nataces s tim svaki dan nego povremeno. A ovo sto popijes po salicu dnevno ok, ali kod upale tesko da ce pomoci.

21. Lipanj 2019. 21:19

Leona29

Moj dragi se deblja skupa sa mnom, pa sam mu isto rekla da ce moj trbuh otic a njegov ostat 😂😂 bome moj sad iz dana u dan sve veci.. I ja slikam svaka 2 tjedna… A ovih dana me bas zgaravica pocela loviti 😣

Ja sam na pocetku imala zgaravice uzasne fujj,a sad ponekad pitanje sta pojedem al izbjegavam kasnu veceru do 8h veceram poslje kakva vocka ako me uhvati glad

Leona29
    21. Lipanj 2019. 21:29

A ja krusku pojela pa me bas i na nju copilo 😡

21. Lipanj 2019. 21:34

Jooj curee moram se pohvaliti 
    danas smo se prvi put kupali,sunčali i ronili u dvoje 😂 osjecaj je predivan !
    i kaad sam dosla doma osjetila sam da se miče ! ko ribica mala 
    Moj mali morski bebač 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.