Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    21. Lipanj 2019. 18:58

Deja1988

Ja cu torbu spremiti početkom 9mj i cekati🤪..nikad se ne zna🙈 Ja sam paanicar da necu stici sve na vrijeme 😂😂
    Ma bez brige, sve se mi bojimo kako cemo☺️ Ali uhodati cemo se s vremenom😊 Ja se isto za sad ne bojim poroda, zapravo jedva cekam da nam stigne mrvica🤗🤗🤗🤗

Ja cekam Aylu da krene 🤣🤣🤣🤣 kad ona krene onda znam da smo jako blizu 🙈🙈🙈🙈

21. Lipanj 2019. 19:10

Deja1988

Ja cu torbu spremiti početkom 9mj i cekati🤪..nikad se ne zna🙈 Ja sam paanicar da necu stici sve na vrijeme 😂😂
    Ma bez brige, sve se mi bojimo kako cemo☺️ Ali uhodati cemo se s vremenom😊 Ja se isto za sad ne bojim poroda, zapravo jedva cekam da nam stigne mrvica🤗🤗🤗🤗

Ja sam u pocetku govorila da hocu da mi je do 30 tj sve spremno kad ono nista nije 🙈 ma i ja mislim da hocu al strah je strah samo da je ona dobro, ja sam se bojala jer mi prvi put to sve bilo nesta neprirodno i naravno nisam to ocekivala a sad znam sta me ceka jos samo da se dogovorim sa svojim doktorom da mi bude na porodu jer je dusa od covjeka

21. Lipanj 2019. 19:13

Julie

Tako i ja, veselim se mjenjanju pelena, oblacenju svojeg malenog deckica, naravno danas opet kupila nesto robice ali za zimu jer nisam mogla odoljeti i tako, gledam te pelene i sva sam puna srece……nista me vise toliko ne interesira kao to malo bice i oprema za njega….a u nasu skupinu 🦉ce uskoro svi…..najbolje mi je kad cujem savjete poput sad spavaj do mile volje itd……reko ne spavam vec 6 mjeseci 🙈🙈

Da da bas to naspavaj se i kad me ujutro neko pita esi se naspavala mislim se kad 🤪🤪 ja koja sam spavala po 12h i tad sam govorila da nisam al sam makar spavala zato mi sada nema spavanja ko zna kada za koliko godina 😂😂😂

21. Lipanj 2019. 19:14

Julie

Deja1988

Ja cekam Aylu da krene 🤣🤣🤣🤣 kad ona krene onda znam da smo jako blizu 🙈🙈🙈🙈

Tad vec znate da se morate poceti pakovati za bolnicu 😊😊

Angelina
    21. Lipanj 2019. 19:22

Idemo mi polako prema kraju curke 🙂

luce35
    21. Lipanj 2019. 19:23

Ja sam tek na pola puta 😀

21. Lipanj 2019. 19:29

Al i ovo vrijeme leti skoro pa 7mj 😬😬 kao da sam juce ugledala +
    Luce taman ces se naslusati nasih iskustava 😊😊

luce35
    21. Lipanj 2019. 19:37

Skrecem s teme al danas sam isprobala sprej za brzo susenje laka za nokte, idealno za ljeto jer cesto lakiramo. Meni nakon 2 dana na plazi od sljunka ode lak na rubu noktiju na nogama a na rukama jos cesce jer stalno nesto perem. Ranije sam gelirala nokte pa bi 4 tjedna bila mirna al sad ne mogu sjedit u salonu 2 sata.
    I uzela sam regenerator u  spreju koji se ne ispire isto za plazu.

luce35
    21. Lipanj 2019. 19:39

ayla

Al i ovo vrijeme leti skoro pa 7mj 😬😬 kao da sam juce ugledala +
    Luce taman ces se naslusati nasih iskustava 😊😊

Nije mi prva beba pa si umisljam da svasta nesto znam a zapravo sam sve zaboravila jer je davno bilo  😂😂

• MonaL.
    21. Lipanj 2019. 19:40

Cure, evo ja išla po nalaze. Meni je konstantno urin pun leukocita,čak sa 3+ a urinokulture mi budu uredne 🙄cervikalni brisevi također uredni. Ima li tko takvog iskustva? Pijem čaj Encian od samog početka trudnoće po šalicu dnevno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.