Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    21. Lipanj 2019. 11:17

Pikulica19

Pikulica19

Vidim sve placemo sve u sesnaest 🤣🤣🤣
    Nedaj Boze da smo u grupaciji pa kad krene jedna i druga za njom i tako zacarani kruh i onda se krene jesna smijat pa dodje do one koja jos plale pa se i smije i plače… To ja cesto znam plakat i smijat se iz nepoznatih razloga 😂
    Primjetila sam da moja beba jako reagira na buku, jer onda bas bas bude preaktivna svak malo se mrda. Mislila sam na muziku da plese ali jucer u Catezu je tolika buka bila od onih vodenih slapova i ljudi da je svak malo bockala i okretala se…
    Kako bi voljela neke naocale da vidim kroz trbuh sta radi unutra u tim trenutcima… 🥰

Manich sretan ti Bday i sve najbolje ti zelim 🥰🎂🥂

*krug a ne kruh 🤦🏼‍♀️

Ne brigaj, svima nam je samo hrana napameti 😂
    Irma ja se nadam da ne pričaš o fizičkom zlostavljanju jer u tom slučaju se moraš momentalno maknuti od njega za dobro svojeg djeteta i sebe same.

• MonaL.
    21. Lipanj 2019. 11:24

Hvala na dobrodošlici cure 😊 Strah se iskreno tek sad pojavio ,valjda jer sam i dobila mirovanje pa sam stalno u kući,previše razmišljam,osluškujem bebu,pa ako se ne oglasi kad ja zamislim to onda je frka. Ma ludnica..valjda će bit lakše kad odmaknem od ovih za mene groznih tjedana. Ali svakako svejedno jedva čekam termin,previše je za mene svega, injekcija,lijekova,pregleda,zabrane kupanja,mirovanje 🤦

mc_zgb
    21. Lipanj 2019. 11:31

MonaL.

Hvala na dobrodošlici cure 😊 Strah se iskreno tek sad pojavio ,valjda jer sam i dobila mirovanje pa sam stalno u kući,previše razmišljam,osluškujem bebu,pa ako se ne oglasi kad ja zamislim to onda je frka. Ma ludnica..valjda će bit lakše kad odmaknem od ovih za mene groznih tjedana. Ali svakako svejedno jedva čekam termin,previše je za mene svega, injekcija,lijekova,pregleda,zabrane kupanja,mirovanje 🤦

Dobrodošla i nadam se da će sve biti u redu. Ovdje se nama uvijek možeš pojadati, stvarno su cure divne i potpora smo si, bez obzira što se ne znamo.  Samo pozitivne misli, odmah će i bebica biti vesela. 

luce35
    21. Lipanj 2019. 12:04

Cure moje jako mi je zao sto ste imale tako ruzna iskustva, to nitko ne zasluzuje a kamoli trudnica.
    Irma nisam uspjela shvatiti o cemu se tocno radi ali sto Aurora kaze cim susjedi pitaju nije bezazleno. Misli na sebe i dijete, spasavaj se na vrijeme. Bojim se da je tesko promjeniti i uozbiljiti nekoga kome ni trudnoca nije sveta. Sretno 😍

Leona29
    21. Lipanj 2019. 12:17

Irma, ja sam imala takvog bivseg, psihicko i fizicko nasilje, svega je tu bilo i otisla sam glavom bez obzira. Tako da, ako je vec tako kako kazes, dobro ti cure kazu da otidjes

Leona29
    21. Lipanj 2019. 12:18

Ja danas planiram kupanac, al se plasim kako cu plivat 🙈🙈😂😂

Julie
    21. Lipanj 2019. 12:50

Leona ja sam ti jučer vise plutala nego plivala 😂😂😂😂😂😂 pripremi se, bas je neobično sto onak nemres glumit dupina i sinkroniziranu plesačicu 🙈🙈🙈🙈🙈

Leona29
    21. Lipanj 2019. 12:58

Julie

Leona ja sam ti jučer vise plutala nego plivala 😂😂😂😂😂😂 pripremi se, bas je neobično sto onak nemres glumit dupina i sinkroniziranu plesačicu 🙈🙈🙈🙈🙈

Divota 😂😂😂😂😂

Leona29
    21. Lipanj 2019. 14:09

Ja prva necu sutjet o tome, jer sam stvarno prosla pakao.. Znaci i batine i psihicko zlostavljanje i trpila sam to jako dugo i na kraju pukla i otisla... Sta je najgore isti taj covjek sad ima curu, iako svi znaju kakav je i sta je meni radio pa vjerujem da to zna cak i ona, a za mene je ona luda totalno sta je s njime jer ce kad tad pobrat i ona cim ne bude kako on hoce... 

21. Lipanj 2019. 14:17

Julie

Jutreko svima ☀️
    Manich sretan ti rođendan 😘🎂 evo ja u Petrinjskoj posto mijenjam adresu sa svoje na adresu kod dragog. Konačno da i to napravim pogotovo radi bebe kad se rodi da ne budu dvije adrese. Ugl milion ljudi ali trudnice su odmah na redu tako da no sikiriki

Hvala draga... 😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.