Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2019. 09:29

marta07

ayla

marta07

Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog

Ja sam to isla privatno raditi uputnice ti nema,to radi onaj ko ima u obitelji neku bolest,ja je nemam al sam prvu trudnocu morala prekinuti u 18 tj.. od 11 tj se to more raditi ja sam otisa svome ginekologu i pitala ga koliko sam po uzv tjedana da nebi bzvz isla i vadla krv a jos nema dosta tj.. i za tj dana stignu nalazi

Aaa tako sam i mislila,i to je oko 4000 jel. Išla bi i ja sam moram proučiti di da idem

A da jer je harmony oko 3600,3800 i ima ginekologa koji odma i uzv prave pa i to naplate pa ti je preko 4,ja sam uzela nifty plus taj je najskuplji 

05. Ožujak 2019. 09:30

ayla

marta07

ayla

marta07

Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog

Ja sam to isla privatno raditi uputnice ti nema,to radi onaj ko ima u obitelji neku bolest,ja je nemam al sam prvu trudnocu morala prekinuti u 18 tj.. od 11 tj se to more raditi ja sam otisa svome ginekologu i pitala ga koliko sam po uzv tjedana da nebi bzvz isla i vadla krv a jos nema dosta tj.. i za tj dana stignu nalazi

Aaa tako sam i mislila,i to je oko 4000 jel. Išla bi i ja sam moram proučiti di da idem

A da jer je harmony oko 3600,3800 i ima ginekologa koji odma i uzv prave pa i to naplate pa ti je preko 4,ja sam uzela nifty plus taj je najskuplji i vise toga jos ima  valja

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:30

ayla

marta07

Kad se rade svi ti testovi?

Nekuzim,kako mislis kad se rade?

U kojem tjednu sam mislila? Kad se rade? od 11 tj do kada

Maša62
    05. Ožujak 2019. 09:35

Pozdrav svima , evo još jedne trudnice 11+6 .Termin je 19.09. Prva trudnoća hvala Bogu bez mučnina zasad.Prosli tjedan sam radila Nifty i trenutno u iščekivanju rezultata ,Imam visok šećer 5.5  i štitnjača mi Nije bas naj... Danas idem i po te nalaze .Jos imam ovaj tjedan za krvnu grupu pretragu i RH i anomaly scan u Petrovoj .P.s.mislim da sam najstarija trudnica u grupi 36 godina 😂

05. Ožujak 2019. 09:35

od 10 do nezz kada to ti najbolje viditi na googlu il pitat ginekologa...

05. Ožujak 2019. 09:38

Maša62

Pozdrav svima , evo još jedne trudnice 11+6 .Termin je 19.09. Prva trudnoća hvala Bogu bez mučnina zasad.Prosli tjedan sam radila Nifty i trenutno u iščekivanju rezultata ,Imam visok šećer 5.5 i štitnjača mi Nije bas naj… Danas idem i po te nalaze .Jos imam ovaj tjedan za krvnu grupu pretragu i RH i anomaly scan u Petrovoj .P.s.mislim da sam najstarija trudnica u grupi 36 godina 😂

Dobrodosla masa urednu trudnocu ti zelim 😊

Maša62
    05. Ožujak 2019. 09:47

Imam jedno pitanje jel bio tko u Petrovoj na anomaly scanu?Vidim po forumima da uglavnom idu privatno na anomaly pa nisam vise pametna .

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:47

Maša62 dobro došla😘😘😘kod nas
    Kod nas godine nisu bitne 😘bitno je da mi budemo ljepe i debele😹😹😹

Julie
    05. Ožujak 2019. 10:05

marta07

Maša62 dobro došla😘😘😘kod nas
    Kod nas godine nisu bitne 😘bitno je da mi budemo ljepe i debele😹😹😹

Zivio govornik  😂🙈 Masa dobrodosla 😊

Julie
    05. Ožujak 2019. 10:09

marta07

Ne znam jel ovo meni bilo upuceno, ugl da, dole u podrumu ti je laboratorij i tamo izvade krv. Moj ginekolog me je pitao jel bi to radila i ja sam rekla da da. Pitaju svakog al to nije obavezno i ne mora ici ako ne zelis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.