Maybe ja sam drugorotkinja pa sam jako kasno osjetila, posteljica mi je sprijeda tako da ne brini. Kad krene lupati nece stati 😍
MaybeBaby, ja sam ti prve pokrete primjetila tek krajem 21. tjedna i onda tjedan dana nista i onda sam pocela osjetit svakih 3 dana i tako je sve ucestalije postajalo i sada sve jace se osjeti kako se beba razvija tako da ako je na ultrazvuku sve ok nista ne brini :)
Manich, sretan rodjendan :)
DijMar to sve normalno tako sam se i ja jucer rastuzila, bilo mi je lose reko gladna pa reko zato, osla sam jesti meni i dalje lose i recem muzu da mi donese mineralnu da mi lose i on nije donio odma i kad je donio meni samo suze krenule i na kraju skuzim da mi secer pao.. Hormoni pucaju na sve strane suze krenu same od sebe 🙄
Pozdrav žene/cure
Evo ja sam još jedna ljetna trudnica,odnosno jesenska beba 😊 Trudna sam 22+1,druga je trudnoća u pitanju s tim da je prva bila prekinuta u 25 TT. Nakon te prve nisam mogla zanijeti točno 3 godine i evo dogodilo se opet. Bila sam super sve do ovih par zadnjih dana. Mislim na emocionalni dio ne na fizički,tu je sve ok Bogu hvala. Nisam dobro baš valjda kako se bližim tim svojim rizičnim tjednima. Nisam stigla pročitati sve vaše komentare i priče jer sam vas tek jučer pronašla. Nadam se da ćemo svi sretno doći do kraja 🤗
Pozdrav žene/cure
Evo ja sam još jedna ljetna trudnica,odnosno jesenska beba 😊 Trudna sam 22+1,druga je trudnoća u pitanju s tim da je prva bila prekinuta u 25 TT. Nakon te prve nisam mogla zanijeti točno 3 godine i evo dogodilo se opet. Bila sam super sve do ovih par zadnjih dana. Mislim na emocionalni dio ne na fizički,tu je sve ok Bogu hvala. Nisam dobro baš valjda kako se bližim tim svojim rizičnim tjednima. Nisam stigla pročitati sve vaše komentare i priče jer sam vas tek jučer pronašla. Nadam se da ćemo svi sretno doći do kraja 🤗
Dobrodosla 😊 moramo imati vjere da hocemo samo misli pozitivno 😘
Maybe i ja mislim da se ne trebas brinuti. Ja sam osjetila negdje oko 21-22tt. Sve je to normalno, ima vremena.
Manich sretan rodendan!
Irma draga.. iskreno se i ja nadam da to nesto ne prelazi u fizicke napade. Ja sam stava da je u trudnoci i majcinstvu jako vazno da trudnica/majka ima decka/zarucnika/supruga kao svoju podrsku, ali isto tako mislim i da osoba kakvu upravo ti opisujes ima totalni kontra efekt bez obzira sto ste vi zajedno. Razmisli kakav ce vam biti obiteljski zivot i hoce li vas odnos biti pogodan za djetetov razvoj. Na kraju krajeva zasluzujes biti sretna i vjeruj da ima jako puno dobrih i postenih muskaraca koji ce te prihvatiti i voljeti skupa sa djetetom. Nadam se da ces donijeti ispravnu odluku i da ce sve biti ok 🙂
Mona dobrodošla ☺️ Nažalost strah je nas najveći neprijatelj, ali treba misliti pozitivno. Bit će sve uredu, mi smo tu svaki dan i spremne smo ohrabriti, razvedriti i utješiti 😉
Vidim sve placemo sve u sesnaest 🤣🤣🤣
Nedaj Boze da smo u grupaciji pa kad krene jedna i druga za njom i tako zacarani kruh i onda se krene jesna smijat pa dodje do one koja jos plale pa se i smije i plače... To ja cesto znam plakat i smijat se iz nepoznatih razloga 😂
Primjetila sam da moja beba jako reagira na buku, jer onda bas bas bude preaktivna svak malo se mrda. Mislila sam na muziku da plese ali jucer u Catezu je tolika buka bila od onih vodenih slapova i ljudi da je svak malo bockala i okretala se...
Kako bi voljela neke naocale da vidim kroz trbuh sta radi unutra u tim trenutcima... 🥰
Manich sretan ti Bday i sve najbolje ti zelim 🥰🎂🥂
Vidim sve placemo sve u sesnaest 🤣🤣🤣
Nedaj Boze da smo u grupaciji pa kad krene jedna i druga za njom i tako zacarani kruh i onda se krene jesna smijat pa dodje do one koja jos plale pa se i smije i plače… To ja cesto znam plakat i smijat se iz nepoznatih razloga 😂
Primjetila sam da moja beba jako reagira na buku, jer onda bas bas bude preaktivna svak malo se mrda. Mislila sam na muziku da plese ali jucer u Catezu je tolika buka bila od onih vodenih slapova i ljudi da je svak malo bockala i okretala se…
Kako bi voljela neke naocale da vidim kroz trbuh sta radi unutra u tim trenutcima… 🥰
Manich sretan ti Bday i sve najbolje ti zelim 🥰🎂🥂
*krug a ne kruh 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji