Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    21. Lipanj 2019. 12:18

Ja danas planiram kupanac, al se plasim kako cu plivat 🙈🙈😂😂

Julie
    21. Lipanj 2019. 12:50

Leona ja sam ti jučer vise plutala nego plivala 😂😂😂😂😂😂 pripremi se, bas je neobično sto onak nemres glumit dupina i sinkroniziranu plesačicu 🙈🙈🙈🙈🙈

Leona29
    21. Lipanj 2019. 12:58

Julie

Leona ja sam ti jučer vise plutala nego plivala 😂😂😂😂😂😂 pripremi se, bas je neobično sto onak nemres glumit dupina i sinkroniziranu plesačicu 🙈🙈🙈🙈🙈

Divota 😂😂😂😂😂

Leona29
    21. Lipanj 2019. 14:09

Ja prva necu sutjet o tome, jer sam stvarno prosla pakao.. Znaci i batine i psihicko zlostavljanje i trpila sam to jako dugo i na kraju pukla i otisla... Sta je najgore isti taj covjek sad ima curu, iako svi znaju kakav je i sta je meni radio pa vjerujem da to zna cak i ona, a za mene je ona luda totalno sta je s njime jer ce kad tad pobrat i ona cim ne bude kako on hoce... 

21. Lipanj 2019. 14:17

Julie

Jutreko svima ☀️
    Manich sretan ti rođendan 😘🎂 evo ja u Petrinjskoj posto mijenjam adresu sa svoje na adresu kod dragog. Konačno da i to napravim pogotovo radi bebe kad se rodi da ne budu dvije adrese. Ugl milion ljudi ali trudnice su odmah na redu tako da no sikiriki

Hvala draga... 😍❤️

Julie
    21. Lipanj 2019. 14:17

Aurora apsolutno se slazem nisam psiholog, ali volim psihologiju i kriminalistiku. Slusala sam neka predavanja iz psihologije i citala neku strucnu literaturu, naravo iz svoje znatizelje, ne iz potrebe. Ljudima je ta tema (nasilje) tabu i o tome se nazalost ne prica, ljudi cak to sakrivaju od bliznjih a kamoli danjih osoba. Nikako da se podigne svijest o tome i da se konacno izglasa zakon koji ce se sukladno i provoditi. Inace moja zelja je da budem kriminalistica ali mama me odgovorila iz inih razloga, koje je argumentirala i ja sam se slozila da je u pravu. Nije onaj tip da ne pusta dijete da slijedi svoje snove, ovo je bilo vise dobronamjerno otvaranje oci kako bi ja to rekla, a ja mlada i naivna mislila kako cu popraviti citav svijet 😁
    Ugl majka nas je uvijek odgajala na nacin da smo otvorene i da ne tajimo nista svojem roditelju, da nikakav oblik nasilja nije prihvatljiv. Zao mi je svakog ko se nade u toj situaciji i jos najgore pati u tisini ☹️

21. Lipanj 2019. 14:21

Aurora87, od takvih stvari netreba bjezati, ja osobno to nisam dozivila pa ne zelim u to ulaziti, znam da si to nikada nebi dozvolila, jer mislim da to niko i ne zasluziva znam neke ljudi ko to trpe godinama al izgleda da si ne zele pomoci. 

21. Lipanj 2019. 14:24

Ali ljudi koji trpe nasilje nemogu to presutiti, jer su puni modrica a i ovaj svijet je pre mali da bi se u njemu sto sakrilo.. 

21. Lipanj 2019. 14:25

Hvala vam zenice na cestitkama.. Znam da nebi trebala biti tuzna ali eto vec sam dusu isplakala od jutra... Mama mi je bolesna ima jaku upalu bubrega i dvije noci sam ju slusala kako jauce i kako place od bolova nista nisam spavala i brinula se jer su u pocetku bolovi bili slicni srcanom udaru a ona je jako tvrdoglava i nije htijel na hitnu. Jutros sam ju natjerala kod doktora a ona jedva dosla sebi poslje vadjenja krvi i ja na kraju sama isla do centra kupit sta mi treba za rodjendan i sada sve to sama pravim a imam hrpu posla... Premorena sam i toliko mi je tesko da svako malo placem... I naravno da mi uz sve to nista i ne ide od ruke.. 

luce35
    21. Lipanj 2019. 14:31

Nikako nije sramota pricati ni priznati da si zrtva nasilja, zanimarimo dio drustva koji je do te mjere zatucan i smatra da se kucne stvari drze iza zatvorenih vrata.
    Srecom, nisam se nikad susrela s nasiljem al nadam se da bi bila dovoljno cvrsta da se oduprem. 
    Nece u Hr zlostavljaci jos duuuugo godina dobijati primjerene kazne kad su i ovi na vlasti totalno neosjetljivi.
    Mene sokirala izjava ministrice Murganic kad je onaj njen kolega navodno premlacivao zenu, rekla je u stilu pa to je njihova stvar. Sto onda ocekivati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI