Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    05. Ožujak 2019. 08:42

Jel koja mama mozda išla na nifty test?  I dal' će koja ići

Julie
    05. Ožujak 2019. 09:00

marta07

Jel koja mama mozda išla na nifty test? I dal' će koja ići

Ja sam radila probir i cekam nalaz jer imaju samo jednu osobu koja to radi na Merkuru a ona je na bolovanju ovaj tjedan. Ukoliko mozda ne bude ok u tom slučaju cu raditi Nifty. Mislim da ga je Ayla radila. 

05. Ožujak 2019. 09:01

Jutro curke,da se malo i ja ukljucim,nisam se nikako naspavala..u pol 4 sam se probudila i do 5 me koljeno bolilo, pocinjem se osjecati ko kakva baba sve me nesta boli u zadnje vrijeme.. uzass
    Marta nezz esam ti rekla al ja sam ga radila..
    I ovo s babskim pricama ja isto dobila pristice di ih nikad nisam imala,na kraju se uspostavilo da je curica.. i jos kad sam majke pitala sta misli el curica il deckic rekla je curica,reko po cemu ti to ona da je imala iste simptome s menon tako da je mozda povezano.. ☺

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:04

Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:07

ayla

Jutro curke,da se malo i ja ukljucim,nisam se nikako naspavala..u pol 4 sam se probudila i do 5 me koljeno bolilo, pocinjem se osjecati ko kakva baba sve me nesta boli u zadnje vrijeme.. uzass
    I ovo s babskim pricama ja isto dobila pristice di ih nikad nisam imala,na kraju se uspostavilo da je curica.. i jos kad sam majke pitala sta misli el curica il deckic rekla je curica,reko po cemu ti to ona da je imala iste simptome s menon tako da je mozda povezano.. ☺

Ayla gdje si radila? U kojem tjednu? I koliko si platila?

05. Ožujak 2019. 09:21

marta07

Kako si to radila, izvadila krv i to je to. U kojem tjednu si to radila i kakva uputnica ti treba jel znaš mozda. Jel te to s Merkura doktor slao ili tvoj ginekolog

Ja sam to isla privatno raditi uputnice ti nema,to radi onaj ko ima u obitelji neku  bolest,ja je nemam al sam prvu trudnocu morala prekinuti u 18 tj.. od 11 tj se to more raditi ja sam otisa svome ginekologu i pitala ga koliko sam po uzv tjedana da nebi bzvz isla i vadla krv a jos nema dosta tj.. i za tj dana stignu nalazi 

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:22

Kad se rade svi ti testovi?

05. Ožujak 2019. 09:23

marta07

ayla

Ayla gdje si radila? U kojem tjednu? I koliko si platila?

U zadru.. sa 11 tj.. 4600 al cijene ti znaju varirati svatko drugacije 

• marta07
    05. Ožujak 2019. 09:24

ayla

marta07

Ja sam to isla privatno raditi uputnice ti nema,to radi onaj ko ima u obitelji neku bolest,ja je nemam al sam prvu trudnocu morala prekinuti u 18 tj.. od 11 tj se to more raditi ja sam otisa svome ginekologu i pitala ga koliko sam po uzv tjedana da nebi bzvz isla i vadla krv a jos nema dosta tj.. i za tj dana stignu nalazi

Aaa tako sam i mislila,i to je oko 4000 jel. Išla bi i ja sam moram proučiti di da idem

05. Ožujak 2019. 09:24

marta07

Kad se rade svi ti testovi?

Nekuzim,kako mislis kad se rade? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.