Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    04. Ožujak 2019. 21:33

Ladybird2019

Deja1988

Totalno🙈😂😂😂 Jooooj,bebe nase😍😍
    Super mi je sad par dana,nema mucnina. Ali taman kad se pohvalim ,budem kaznjena od jutra do mraka😂😂😂😂 Primjetila sam bas da se jako smanjuju mucnine…jedino jos idem cesce na wc. A grudi nista,nista narasle😩😭😭😭😭😭 Tome sam se najvise veselila😂😂😂 Jedino bradavice osjetljive,i svrbe dosta,nemam pojma😁

Hahaha, sisama sam se i ja veselila, a kako ce se to odvijati, 😂 vidjet cemo, za sada ne mogu jos nista rec 😂😂.
    A kako ide te babske price oko curice i djecaka? Meni se trenutno bas nista ne jede, i ako da, vise slano nesto. Sto mi je cudno. I voce volim.
    Marta kada imas rok?

Rok za cega?

04. Ožujak 2019. 22:38

Hvala svima.... Sad sam se ukljucila pa dok sam procitala.. Blago vama koje ste zaposlene pa se ne morate brinuti.. Ja nista od posla i sad sam u brigama malo sto se tice svega. Poprilicno sam sama u svemu ovome jer dragi(koji mi trenutno nimalo nije drag jer me naljutio) radi vani i zbiljaaa je rijetko ovdje i sad ni sam nezna sto bi jer je plan bio kupit kucu pa uselit a njemu je beba sad sve zakomplicirala.. Cudan je.. Mislim u soku vise od mene.. Nadamo se beba i ja da ce doc sebi malo.. Inace ce dobit 3 jecmenca na oku hahahahhaha... Eh curke sto se tice lubenica ja vam dam moje ja jadna nemogu hodat kako spada koliko bole koliko su ogromne i da i mene svrbeeee stalno.. I sto se tice lica ja sam inace imala cisto lice osim pred mengu a sada je jos cisce .. Ipak se nadam da to ne znaci da ce biti decko.. Nekako se nadamo curici.. Ali na kraju sto god bilo bitno da je zdravooo... 

• samy_lo
    04. Ožujak 2019. 22:43

Ladybird eto na slicici ti pise 5w5d vjerojatno je to velicina po uzv pa zbog toga se srce nije culo,i za tu dob je normalno,ja sam bila 6+5(ako se ne varam) pa mi se srce nije culo,ali sa 8+2 jeste.
    Deja,tako je meni u prvoj trudnoci,jos moje dvije prijateljice trudne,kod njih grudi nabujale,a moje apsolutno nista..Poslije sam procitala da ako se nosi djecak jako malo grudi se povecaju,pa sam to tome pripisala hahha,njih dvije su rodile djevojcice.
    Evo par dana kod mene brada puna pristica,svaki dan novi nadjem.Hajd vidjet cemo je li istina sto se prica.
    Kosa mu se uzasno masti,ja umorna ko da kopam svaki dan.Sa sinom stvarno nije bilo tako,nikada nisam legla da odspavam.Nikakvih mucnina nisam imala.Uzivala do zadnjeg dana.Jedino piletinu nisam mogla jesti.Odbijala me mirisom.

Ladybird2019
    05. Ožujak 2019. 05:27

samy_lo

Ladybird eto na slicici ti pise 5w5d vjerojatno je to velicina po uzv pa zbog toga se srce nije culo,i za tu dob je normalno,ja sam bila 6+5(ako se ne varam) pa mi se srce nije culo,ali sa 8+2 jeste.
    Deja,tako je meni u prvoj trudnoci,jos moje dvije prijateljice trudne,kod njih grudi nabujale,a moje apsolutno nista..Poslije sam procitala da ako se nosi djecak jako malo grudi se povecaju,pa sam to tome pripisala hahha,njih dvije su rodile djevojcice.
    Evo par dana kod mene brada puna pristica,svaki dan novi nadjem.Hajd vidjet cemo je li istina sto se prica.
    Kosa mu se uzasno masti,ja umorna ko da kopam svaki dan.Sa sinom stvarno nije bilo tako,nikada nisam legla da odspavam.Nikakvih mucnina nisam imala.Uzivala do zadnjeg dana.Jedino piletinu nisam mogla jesti.Odbijala me mirisom.

Pa sad mi bas nekako nije jasno! Imam aplikaciju za sve te stvari vec neko vrijeme i tamo mi pise da sam tada bila trudna (22.2.) 6+6, zadnja mjesecnica 13.1. Zasto mi kod ginekologinjice sad na ultrazvuku pise 5+5 😐🧐?

Marta rok za rođenje bebice 😊

• marta07
    05. Ožujak 2019. 06:31

Ladybird2019

samy_lo

Pa sad mi bas nekako nije jasno! Imam aplikaciju za sve te stvari vec neko vrijeme i tamo mi pise da sam tada bila trudna (22.2.) 6+6, zadnja mjesecnica 13.1. Zasto mi kod ginekologinjice sad na ultrazvuku pise 5+5 😐🧐?

Martarok za rođenje bebice 😊

Termin 20.10

Julie
    05. Ožujak 2019. 06:56

Ladybird2019

samy_lo

Martarok za rođenje bebice 😊

Zato jer aplikacija mjeri tvoj ciklus i eventualno nagrada plodne dane, dakle nije 100% precizna, a ultrazvuk pokazuje velicinu bebice odnosno CRL i prema tome se racuna kolika je trudnoca. Recimo meni je isto po aplikaciji i po doktoru razlika 2 dana. Sve je to ok. Samo 5% trudnica rodi tocno na termin  😂😂😂😂

Julie
    05. Ožujak 2019. 06:59

Dobro jutro svima, cure koje danas idu na preglede zelim da sve bude uredu.  😉
    Nakon tjedan dana konacno spavala do pol 7, a ne do 5 ko inace.  💪🏼

• irma123
    05. Ožujak 2019. 07:18

Manich

Ladybird2019

Deja1988

Skupljamo se polako,jupiii😁😁😊 A koliko imate godina? Znam da je pitanje malo neukusno…..😬 Ja cu navrsiti 31 god. u osmom mjesecu😊

Evo ja cu 30 u 9.mjesecu 😁

Da se ubacim sto se tice godina… Ja cu u 6 mj 27 godinica.. Jesam li najmladja ovdje?

Mene nije bilo par dana pa kasnim haha ja sam napunila 20 prije 2 mj

• marta07
    05. Ožujak 2019. 07:36

Jutro curke javite se koje idu na kontrole😍
    Ja noćas nisam imala temperaturu 💃💃💃 hvala bogu.
    Jedino mi jutros tlak 90-60 omg vrti mi se u glavi,odma sam morala pojesti nešto slano.
    Julie ja već danima spavam ko top😂😂😂

Julie
    05. Ožujak 2019. 08:04

marta07

Jutro curke javite se koje idu na kontrole😍
    Ja noćas nisam imala temperaturu 💃💃💃 hvala bogu.
    Jedino mi jutros tlak 90-60 omg vrti mi se u glavi,odma sam morala pojesti nešto slano.
    Julie ja već danima spavam ko top😂😂😂

Zavidim ti. 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.