Negoooo, da li vježbate? Pilates, joga, Kegelove? (jasno, tko smije)
Ili samo setate? 😁
Ja nistaaaaaaaa jos uvijek 🤪😩 Samo hodam, setam… A stalno gledam po internetu te prenatalne vjezbice(ima za svako tromjesečje)i nikako da krenem😁 Misici ce mi atrofirati😂😂😂😂
Joj, bas nista a sto puta sam rekla da bi trebala jer sam zakrzljala. Kad smo bili na moru, plivanje ni je jako pasalo ali kako su bazeni ne ne, nista od toga. Morat cu setati. Na sljedecem pregledu cu pitati ginica bi li smjela na jogu eventualno.
Jutreko
Ja se napokon dobro naspavala.
Deja hvala za ime. Vecina ljudi pozitivno reagira, ono, bas je cudno jer ga svi znaju, a nije cesto. Cak su nas i Ivaniševići skopirali 😂 Nijednom nije bilo na listi imena, iskopali smo ga nekako nakon sto smo oboje dobro popljuvali izbore od drugoga i stavilo veto na sve 🙈
Ja nist ne vjezbam, nisam bas tip od vjezbe... inace jedino bic vozim, ali to ne radim u trudnoci. Nekad nosim uteg od 11 kg, ako se ti pika 😆 Kegelove vjezbe mi stvarno nebi bilo od viska, vec sad mi pobjegne kad kasljem/kisem, ali eto, treba se natjerati...
Bas to sto kazete, misljenje je kao su*pak i svi ga imamo o svemu 😂 trudim se ne pametovati ako me se ne pita. Osim za neke stvari, tipa voznja djeteta bez sjedalice i trudnice koje se ne vezu u autu. Ali i tu nazalost nema bas previse pomoci, ako je osoba stava "i mi smo to tako kad smo bili mali" ko da zidu pricas...
Ali opet, treba si nekako u glavi sloziti da svi mislimo da smo najpametniji i da nitko ne daje savjete zato sto vama i bebi zeli zlo. Naravno, ne mislim da treba ih treba poslusati, samo ne shvacati ih negatvino, na jedno uho unutra, na drugo van. Inace odose zivci jer kad se beba rodi svi su prepuni savjeta 🤦🏼♀️
Evo kolegica je trudna, prvi put, i malo malo dode netko od kolega (muskih) i prosipa svoju pamet. On mene sigurno nije cula nijedno "ne smijes" i " moras" (osim "ne smijes jesti veceru prije vadenja krvi jer ti inace secer bude visok 😆). Ak se mene pita trudnica ne smije piti alkohol i drogirati se. Sve ostalo je stvar osobnog izbora
Luce cestitam na curki 🎉
Jutroooo! Evo da podijelim nes pozitivno u ovom gradu 😆 placala ja racune u posti i kaze meni stricek za salterom "Pa sta cekate red? Sad barem iskoristite situaciju." Aha, rekla sam mu u kratkim crtama kako funkcionira to kod nas pa se cudom cudio...
A vjezbanje 🤔 Redovita sam bila negdjr do sredine 5.mj i od tada samo setnja svaki dan kako jos kratko cuvam tog klinca pa nemam snage jos za vjezbanje jer mi dosta secemo, ali sad od 7.mj cu opet doma lagano krenut...
Moram pogledati, ali mislim da je preko 60 kn. Placa mi je inace dosta veca od toga. Pitat cu sljedeci puta kad nosim doznake na hzzo jer ne bi smjelo biti manje
Mozda nisi od 1. u mjesecu krenula na komplikacije?
Jutreko
Ja se napokon dobro naspavala.
Deja hvala za ime. Vecina ljudi pozitivno reagira, ono, bas je cudno jer ga svi znaju, a nije cesto. Cak su nas i Ivaniševići skopirali 😂 Nijednom nije bilo na listi imena, iskopali smo ga nekako nakon sto smo oboje dobro popljuvali izbore od drugoga i stavilo veto na sve 🙈
Ja nist ne vjezbam, nisam bas tip od vjezbe… inace jedino bic vozim, ali to ne radim u trudnoci. Nekad nosim uteg od 11 kg, ako se ti pika 😆 Kegelove vjezbe mi stvarno nebi bilo od viska, vec sad mi pobjegne kad kasljem/kisem, ali eto, treba se natjerati…
Bas to sto kazete, misljenje je kao su*pak i svi ga imamo o svemu 😂 trudim se ne pametovati ako me se ne pita. Osim za neke stvari, tipa voznja djeteta bez sjedalice i trudnice koje se ne vezu u autu. Ali i tu nazalost nema bas previse pomoci, ako je osoba stava "i mi smo to tako kad smo bili mali" ko da zidu pricas…
Ali opet, treba si nekako u glavi sloziti da svi mislimo da smo najpametniji i da nitko ne daje savjete zato sto vama i bebi zeli zlo. Naravno, ne mislim da treba ih treba poslusati, samo ne shvacati ih negatvino, na jedno uho unutra, na drugo van. Inace odose zivci jer kad se beba rodi svi su prepuni savjeta 🤦🏼♀️
Evo kolegica je trudna, prvi put, i malo malo dode netko od kolega (muskih) i prosipa svoju pamet. On mene sigurno nije cula nijedno "ne smijes" i " moras" (osim "ne smijes jesti veceru prije vadenja krvi jer ti inace secer bude visok 😆). Ak se mene pita trudnica ne smije piti alkohol i drogirati se. Sve ostalo je stvar osobnog izbora
Luce cestitam na curki 🎉
Hvala 😍
Ja ne vjezbam nista, setnje i plivanje su mi dovoljne 🤣🤣
Luce cestitke na curici.
Ayla sretno na pregledu.
I dobro jutro svima 😁 ja bome ne vjezbam nista, znam da bih trebala i kupila sam si i pilates loptu, ali nista od toga. Eventualno prosecem navecer ako mi se da. A s nekakvim posebnim vjezbanjem nisam ni htjela kretati jer nisam ni prije trudnoce vjezbala. Zacrtala sam si da cu se dovesti u red kad rodim i oporavim se.
I da, ja jedva cekam roditi. Trenutno sam bez straha i sve sam nestrpljivija upoznati to malo cudo 😊
Hej zenice hvala na savjetima ne brinite se nisa suncanicu nisam dobila... Samo sam izgorila po licu rukama prsima i ledjima hhahah nist strasno jos sam malo topla ali nije vise tako strasno. Mazem se kantarion uljem to mi se pokazalo kao najbolje ali probat cu danas i malo kokosom da brze prodje. Najgore mi je sto me lice pece i sto cu imat glupe tragove od majice.
Jutro ženice. Napokon je došao dan ultrazvuka, da i mi nakon 5 tjedana vidimo našu curku, ako je još uvijek curka
Što se vježbanja tiče, ja isto nisam baš neka od vježbanja, odem s mužem prošetati, trudimo se svaki dan otić pola sata barem. Doma se istežem malo jedino, jer me išijas ubija, pa me ponekad zna uhvatit ako se krivo legnem, pa me treba pogurati u drugu stranu Lagano sam se počela osjećati ko nasukani kit tako, a što će biti tek kasnije
Jutro curke!
Ayla, sretno na pregledu, donesi nam lijepe vijesti🤗.
Da, i mi kazemo da je misljenje kao su**k, svi ga imaju, osim mog svekra koji ima stomu🤣 (malo crnog humora😜).
A ja sam inace u obitelji crna ovca jer isto volim reci svoje misljenje i to mnogima smeta….ali jednostavno ne zelim biti ovca koja se priklanja stadu, jbg. Ne pametujem nikome, ali imam svoje neke stavove i drzim ih se. Ako me nesto pitaju, kazem ono sto mislim i to je to. Zato su mi i napravili dramu oko mojih svatova pa su mi pripreme bile jako stresne jer su svi bili nesto uvrijeđeni…ali meni je bilo vazno da se dragi i ja dogovorimo i slozimo oko svega (to je islo kao podmazano), a ostali su imali svoju priliku da sebi naprave svatove pa su to trebali i iskoristiti. Cak je bila i neka obiteljska drama u svatovima koju sam ja hladno izignorirala i taj dan je meni osobno bio ptedivan, a ostali (bliza obitelj) s**u da imaju gorka sjecanja….sami su si to napravili, sta da im ja radim, a i pokazali su veliko nepostovanje prema nama kad su si to dozvolili…to sam im i dala do znanja.
A vjezbanje…nista ne vjezbam iako me leđa bas bole.i mislim da bih trebala, ali nikad nisam bila dovoljno ustrajna da bih sama vjezbala…cak i kad sam isla na pilates, jogu i zumbu, morala sam imati neku prijateljicu s kojom bih isla. A na zadnjem pregledu mi je gin dao potvrdu pismenu da mogu ici vjezbati.
Ja sam isto takva s vježbanjem, meni treba neki gonič robova da se dere i onda ja mogu raditi I isto mi je nekako glupo ići sama.
Hvala curke, ja cekam reda sidim vec pol sata i evo da izvinete sve mi dole utrnulo od sidenja i cekanja 🤪🤪🤪
I tako krenem ja opet u banku unutra ljudi ko muva i naravno dode neka zenska izecila oci u mene kao da je duha vidla ja se pokupim i odem reko poslje cu 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji