Ja jucer isla privatno na 3d, jutros kod svoje gin na palpaciju i uputnicu za ogtt.
Ona pogledala njegov nalaz i samo me sekund na uzv zbog ciste koju imam. Curka je na zadak, to mi je jucer zaboravio tj presutio jer sam tupila o prirodnom porodu 🤣🤣.
Ja svojoj gin ne pričam kad idem privatno jer kažu cure da ne voli kad se ide mimo nje. A to kak su sad okrenuti se mijenja iz dana u dan hehe ako ne i više puta tokom dana
Vrijeme za listu 😉
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11 - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Joj sad bas razmisljam o tim hormonima poslije poroda sto ste spomenule i ja mislim da cu ja biti nepodnosljiva. Vec sad ne znam kako me dragi podnosi. Preko dana dok sam sama mi je ok, zabavim se svim i svacim, ali kad se priblizi trenutak da on treba doci s posla ja poludim jednostavno. Potrudim se u pocetku dok jedemo bit ok, ali ne izdrzim dugo, uvijek nesto krivo napravim. Jucer se pokupio u setnju sam.. inace ga trebam satima nagovarati da idemo setati. Da ne pricam kak sam tek omda posizila, nismo ni razgovarali od tada. A jadan, zao mi ga je, dobar je prema meni, ali ne mogu si pomoci 😕
Sa svojima se skroz slabo cujem jer mi se tako ne daaaaa, ne da mi se ni ici do njih, kad se sjetim da se moram druziti s roditeljima uhvati me takva zivcanoca. Jednostavno mi samoca sad bas odgovara.
Sta ce me lupiti poslije poroda majko mila 🙈🙉
Ja jucer isla privatno na 3d, jutros kod svoje gin na palpaciju i uputnicu za ogtt.
Ona pogledala njegov nalaz i samo me sekund na uzv zbog ciste koju imam. Curka je na zadak, to mi je jucer zaboravio tj presutio jer sam tupila o prirodnom porodu 🤣🤣.
Ja svojoj gin ne pričam kad idem privatno jer kažu cure da ne voli kad se ide mimo nje. A to kak su sad okrenuti se mijenja iz dana u dan hehe ako ne i više puta tokom dana
Ona me i poslala na 3d uzv,njen uredjaj je prilicno star. Inace ne idem privatno,ona mi vodi trudnocu
Ona me i poslala na 3d uzv,njen uredjaj je prilicno star. Inace ne idem privatno,ona mi vodi trudnocu
Ahaaa onda je to druga stvar
Ja nekad kazem da sam bila privatno, nekad ne kazem, ovisno o mojoj procjeni 🙈
Generalno moj gin nema nista protiv, ali je stava da nema smisla raditi preglede svako malo
Zadnji put mi je dao uputnicu za anomaly i to sam odmah rekla da nemam vremena ici u bolnicu, pa budem privatno. Kako ce razmak izmedu pregleda biti 5 dana odmah smo se dogovorili ako bude sve ok da nece on opet raditi uzv nego ce samo nabrzinu provjeriti jel srce kuca
Mc_zgb, sretno i tebi na pregledu😘.
Da, mislim da ja najbolje vjezbam prstice na rukama surfajuci po netu i citajuci ovaj forum…tu mi ne treba drustvo😁.
Imate li vi jos uvijek neke promjene raspolozenja? Ja jedva cekam da se vratim u normalu…jucer mm uzeo moj prljavi rucnik kojim sam pokrila kavez od zeca da ne ronda i obrisao se njime poslije tusiranja jer me pitao jel to njegov rucnik, a ja bez ikakvog razmisljanja rekla da je….i tako on kad se obrisao i shvatio da je rucnik prljav malo zap….io, ali kako mi jen rekao da je nasao komad sijena na njemu ja sam zamrla od smijeha….i to onako luđacki, nisam se mogla prestati smijati da bih u istom trenu dok sam se smijala pocela plakati jer sam osjecala krivnju sto sam mu ja rekla da je to njegov rucnik….nakon toga me.opet.uhvatio smijeh🙊🙈. I mogu vam reci da cesto imam takve ispade….najgore je bilo kad sam se smijala na sahrani prijateljicine bake jer je nekom liku zazvonio telefon i on poceo psovat i ljutiti se sam na sebe…a ja ko kakav debil nisam se mogla sizdrzati….mislim, otisla sam tamo negdje na parking i sakrila se iza auta, ali bila je bas neugodna situacija😳. A to me hormoni pucaju sve u 16
Evo bas mi mm rekao da sam ko nevrijeme s raspolozenjem. Nazove me da popricamo malo i s pocetka sam sva vesela pa sam mu se pojadala i rasplakala zbog nekih ljudi a najuza su mu obitelj sto me i ne pitaju kako sam nit me nazovu vec nekako uvijek ja njih, bas hladan odnos od njih, a postujem ih vise neg njihova djeca😔 a znaju da mi muzica nema po mjesec i pol i prepustena sam sebi i svojoj obitelji.... Onda me mm nakon toga tako lijepo oraspolozi da se nanovo zaljubim u njega, nakon toga bude ozbiljnija tema pa me strah uhvati i onda opet se smijem da bi se ujedno i rasplakala od srece 😂
Sve to u 20min razgovora... 🙄
Inace sam jaka osoba i ne pokazujem izvan svoja 4zida svoje emocije ali ovo se otelo kontroli jer hodam Ilicom i dodje mi da placem ma oci pune suza jer sam nesto tuzno vidjela 🤦🏼♀️
Ja sam dugo bila precool, ali zadnjih par tjedana sam isto ko vrijeme, čas mi se plače, čas sam super.....ljuti me svašta pa me za 10 minuta briga za to Itd.......primjetila sam kako sam doma solo po čitave dane da od tog sveg silnog vremena očito dođem do stanja depresije posto sam sama. Dragi se zaista trudi oko mene, svako jutro doručak donese, prošeće mi peseke da mogu spavati, pošalje porukicu punu ljubavi i kad ja odg nazove me ma to je samo dio..... ali ja svejedno upadam u to negativno raspoloženje ma zapravo nije negativno već depresivno i sama ne znam kako si pomoći 😕
Hej curke 😘
Vidim pricate o hormonima, setnjama... Mene isto puca, cas se smijem, cas placem, ako dragi kaze nesto sta mi nije po volji dignem nos pa ne pricamo ili se pak proderem na njega 🤭 uglavnom katastrofa, i idem sama sebi vise na zivce.. A to za vjebe, setnje... Ja nisam nikad vjezbala, lijena sam 🤭 a u zadnje vrijeme ni ne setam nego po stanu samo, a inace nisam tip koji ce bit doma, volim setnjice i zrak, a sad totalno sam se ulijenila a nikako se pokrenut 😂😂 a zivcana sam i od tog stana vise i svaki dan jedno te isto 😂
Ja sam dugo bila precool, ali zadnjih par tjedana sam isto ko vrijeme, čas mi se plače, čas sam super…..ljuti me svašta pa me za 10 minuta briga za to Itd…….primjetila sam kako sam doma solo po čitave dane da od tog sveg silnog vremena očito dođem do stanja depresije posto sam sama. Dragi se zaista trudi oko mene, svako jutro doručak donese, prošeće mi peseke da mogu spavati, pošalje porukicu punu ljubavi i kad ja odg nazove me ma to je samo dio….. ali ja svejedno upadam u to negativno raspoloženje ma zapravo nije negativno već depresivno i sama ne znam kako si pomoći 😕
E tako i meni, bas sam dragom rekla da imam filing ko da cu u neku depru pasti
Sortiraj odgovore
Najstariji