Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2019. 10:31

Aurora87

Mc_zgb, sretno i tebi na pregledu😘.
    Da, mislim da ja najbolje vjezbam prstice na rukama surfajuci po netu i citajuci ovaj forum…tu mi ne treba drustvo😁.
    Imate li vi jos uvijek neke promjene raspolozenja? Ja jedva cekam da se vratim u normalu…jucer mm uzeo moj prljavi rucnik kojim sam pokrila kavez od zeca da ne ronda i obrisao se njime poslije tusiranja jer me pitao jel to njegov rucnik, a ja bez ikakvog razmisljanja rekla da je….i tako on kad se obrisao i shvatio da je rucnik prljav malo zap….io, ali kako mi jen rekao da je nasao komad sijena na njemu ja sam zamrla od smijeha….i to onako luđacki, nisam se mogla prestati smijati da bih u istom trenu dok sam se smijala pocela plakati jer sam osjecala krivnju sto sam mu ja rekla da je to njegov rucnik….nakon toga me.opet.uhvatio smijeh🙊🙈. I mogu vam reci da cesto imam takve ispade….najgore je bilo kad sam se smijala na sahrani prijateljicine bake jer je nekom liku zazvonio telefon i on poceo psovat i ljutiti se sam na sebe…a ja ko kakav debil nisam se mogla sizdrzati….mislim, otisla sam tamo negdje na parking i sakrila se iza auta, ali bila je bas neugodna situacija😳. A to me hormoni pucaju sve u 16

Imam i ja dalje ispade planem za tren i rasplacem se i onda za min budem toliko bjesna da bi sve porazbijala 😂😂😂

Frajla
    19. Lipanj 2019. 10:48

Nece proci  i poslje poroda, onda tek krece vrtuljak hormona 🤦🏼‍♀️

PatyDi
    19. Lipanj 2019. 11:11

Sretno curke na pregledima, javite se kak je prošlo
    Hahahh pitala sam i ja kolegicu kad prolaze te promijene raspoloženja, a ona kaže da još traje (to je bilo par mj nakon poroda), ali inače mene ne peru hormoni sreće nego kad me "opere" onda su negativne emocije i jednostavno se nekad moram par min isplakati i bude lakše...
    Danas sam dobila neku robicu od rođakinje, okej nošeno je, ali taman da nosi za po doma par puta, ja zadovoljna...samo što ne  znam kak bih to složila haha sve malecko joj joj Još mi ovaj tj stiže neš kaj sam naručila iz Emporiuma, imaju okej stvari dosta povoljne.
    Sad me uhvatilo i odmah bih pokupovala sve, ali u našem gradu nema pola dućana ili pak izbor nije neki, a do Pule mi se ne ide po ovim toplinama tak da ću se malo stopirati dok ne dođem u Čk jer znam da tamo i u Vž ima veći izbor nek u cijeloj Istri
    A gledajte, bitno nam je da se krećemo ukoliko ne moramo mirovati, a i šetnja jako puno znači kao i plivanje, nije da moramo sad mahat utezima i svašta nešto, što sam ja radila prva 4 mj bitno mi je da mi se mišići na rukama ne opuste pa ću utege opet ubaciti pod obavezno...i gle čuda, od prošlog tjedna nije narastao ni trbuh, a nisam dobila ni onih mojih pola kile tjedno, sve ostalo isto

luce35
    19. Lipanj 2019. 11:22

Ja jucer isla privatno na 3d, jutros kod svoje gin na palpaciju i uputnicu za ogtt.
    Ona pogledala njegov nalaz i samo me sekund na uzv zbog ciste koju imam. Curka je na zadak, to mi je jucer zaboravio tj presutio jer sam tupila o prirodnom porodu 🤣🤣.  

• ReginaP
    19. Lipanj 2019. 11:26

Ja sam prije trudnoće vježbala i onda mi je gin preporucila da cekam anomaly scan pa ako je sve u redu da onda pocnem vjezbat i taman docekam to i prokrvarim iz nepoznatih razloga. Danas idem na pregled pa se nadam da ce dopsutiti barem neki blagi oblik vježbe iako isto nisam bas jedna od tih koji dosljedno sami vjezbaju i sve mi jaaako brzo dosadi.

Nego imam jedno pitanje, sad sam vec luda :D Ima li koja od vas problema s bolovima ispod rebara. Boli me s desne strane od ispod grudi sve do kraljeznice na desnu stranu i to ne stalno nego dolazi u valovima. Prvo su mislili da je žuč u pitanju no krvni nalazi u ok i sad je svima glavni odgovor da se širi stomak. Mene to boli vec 2 mjeseca i sve je gore, jedino mi prodje kad legnem na ravno na ledja sto nije preporucljivo. I kad imam taj "napad" onda me ispod rebara bas na dodir boli, a inace ne. Sinoć sam ko manijak neki dok sam kuhala večeru jedno 15 puta isla lec tako na kauc da me popusti dok mm nije skuzio sta radim pa je bio lud na mene, ali ja stvarno nemam zivaca sad samo lezat ko fikus neki.. ne znam sta da radim vise

PatyDi
    19. Lipanj 2019. 11:41

luce35

Ja jucer isla privatno na 3d, jutros kod svoje gin na palpaciju i uputnicu za ogtt.
    Ona pogledala njegov nalaz i samo me sekund na uzv zbog ciste koju imam. Curka je na zadak, to mi je jucer zaboravio tj presutio jer sam tupila o prirodnom porodu 🤣🤣.

Ja svojoj gin ne pričam kad idem privatno jer kažu cure da ne voli kad se ide mimo nje. A to kak su sad okrenuti se mijenja iz dana u dan hehe ako ne i više puta tokom dana

Angelina
    19. Lipanj 2019. 11:43

Vrijeme za listu 😉
    KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Angelina
    19. Lipanj 2019. 11:53

Joj sad bas razmisljam o tim hormonima poslije poroda sto ste spomenule i ja mislim da cu ja biti nepodnosljiva. Vec sad ne znam kako me dragi podnosi. Preko dana dok sam sama mi je ok, zabavim se svim i svacim, ali kad se priblizi trenutak da on treba doci s posla ja poludim jednostavno. Potrudim se u pocetku dok jedemo bit ok, ali ne izdrzim dugo, uvijek nesto krivo napravim. Jucer se pokupio u setnju sam.. inace ga trebam satima nagovarati da idemo setati. Da ne pricam kak sam tek omda posizila, nismo ni razgovarali od tada. A jadan, zao mi ga je, dobar je prema meni, ali ne mogu si pomoci 😕
    Sa svojima se skroz slabo cujem jer mi se tako ne daaaaa, ne da mi se ni ici do njih, kad se sjetim da se moram druziti s roditeljima uhvati me takva zivcanoca. Jednostavno mi samoca sad bas odgovara. 
    Sta ce me lupiti poslije poroda majko mila 🙈🙉

luce35
    19. Lipanj 2019. 11:58

DijMar

luce35

Ja svojoj gin ne pričam kad idem privatno jer kažu cure da ne voli kad se ide mimo nje. A to kak su sad okrenuti se mijenja iz dana u dan hehe ako ne i više puta tokom dana

Ona me i poslala na 3d uzv,njen uredjaj je prilicno star. Inace ne idem privatno,ona mi vodi trudnocu

PatyDi
    19. Lipanj 2019. 12:06

luce35

DijMar

luce35

Ona me i poslala na 3d uzv,njen uredjaj je prilicno star. Inace ne idem privatno,ona mi vodi trudnocu

Ahaaa onda je to druga stvar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.