Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    19. Lipanj 2019. 01:26

Julie

Pa ja sam tek sad malo svjesnija da je ful blizu to sve, kažem mi doktor da se vidimo 11.7. i da ako sve bude kako treba a ne vidi razloga ne bude da mogu na more na tri tjedna i onda se vraćam u ZG radi Ćesića pregleda i tek mi je tad sjelo da odem na uzv i na more i to je u principu to, ostaje onda čekanje 😱
    Sigurno da će me uloviti panika, neki dan kad sam išla na kontroli je došao jedan par, vidim nose torbu, on u vrećici nosi odjelo za rađaoni, paket pelena i mene uhvati strah, a nisam ja na tapeti 😂😂😂😂
    Ja sam presretna jer moj dragi ide sa mnom, on će me umiriti i pružiti osjećaj sigurnosti.

Joj ja sam tek na pola a vec me strah... I mm ima zelju sudjelovat ali drugo su mogucnosti ako se potrefi njegov povratak na termin onda ce bit samnom... Weeeeee moja stijena 🥰
    Meni je lijepo vidjet podrsku muzeva i brigu za svoje zene trudnice, bas mi se dan uljepša nekako 💕
    Joj opet me peru hormoni i opet cu se rasplakat koliko sam sretna 🤭

19. Lipanj 2019. 05:54

Jutro 🦉, i ja sam bila u paniki radi poroda kako se blizim kraju jedva cekam da rodim tako cete i vi pocet razmisljat još malo 😁.. Ja dns na kontrolu 😊 jedva cekam cuti sta se desava dole i kako mi je curica,al dobro  je jer me evo vec naveliko šuta 😂😂

19. Lipanj 2019. 06:34

Budem.. 😊
    Samo bez panike, eto nama nasih bebica 😍

Julie
    19. Lipanj 2019. 06:51

Jutro svima, Ayla sretno na uzv..... 

19. Lipanj 2019. 06:58

Ja nista, nisam covjek od vjezbanja jedva sam se natiravala u setnju dok sam mogla 😂😂 
    Julie hvala 

Julie
    19. Lipanj 2019. 07:01

Niti ja, ne da mi se....sve sto napravim je setnja sa psima i ti je to.....  🙈

luce35
    19. Lipanj 2019. 07:08

Jutro cure, zaspala sam tek oko 2 jer se gospodjica toliko vrtila da nije dala spavati.

Moj nece sa mnom na porod, postuje moju zelju da idem sama. Na preglede idemo skupa a kad se beba rodi sudjelovat ce koliko i ja, zapravo i vise kao s prvom bebom. Sve lijepo obavi, presvuce, da mi na podoj i nastavi hopsati po sobi dok bljucne 😁.
    Meni je to sve tako daleko, tek smo na pola puta

• renata.koscec
    19. Lipanj 2019. 07:52

DijMar

DijMar

Meni je sjelo kako spada i do sad uvijek tako…satnice tvoje? Ovo ti je prvi put nakon otvaranja kompl?

Zaboravih citirati Renatu

Da, prva. Mozda je razlika jer sam nakon spontanog koristila 5 mj roditeljskog koji mi je ostao pa sam 3 mj radila da dobijem prosjek, s time da veljacu nisam radila cijelu 

• renata.koscec
    19. Lipanj 2019. 07:54

Frajla

renata.koscec

MaybeBaby

Cure jedno pitanje samo ..
    dal komplikacije sjedaju svima isti dan ili ?
    nisam ih primala do sada pa mi je nejasno malo
    ja sam u OTP Banci

Meni u erste sjele jucer. Jedino nisu 4250, nego mi je sjelo 4079 kn, ne znam jel to do satnice ili cega ali fali mi tih 150 k

Ovisi kolika ti je satnica po prosjeku. Ako ti je inace placa dosta veca od tog cenzusa nebi smjelo biti razlika….

Moram pogledati, ali mislim da je preko 60 kn. Placa mi je inace dosta veca od toga. Pitat cu sljedeci puta kad nosim doznake na hzzo jer ne bi smjelo biti manje

• renata.koscec
    19. Lipanj 2019. 07:55

Frajla

renata.koscec

Sto se tice pelena, ako se dobto sjecam, u vinogradskoj su davali violeta pelene. To je bilo prije 3,5g, ne znam kako je sada. Sa kceri sam koristila Trudi pelene, nikad propustile. Vlazne maramice takodjer trudi a to cu i sa ovim djetetom.
    Nego, stalno zaboravim pitati, koliki su vam otkucaji srca? Meni uz sad, recimo normalan, cak i nizi budu izmedju 85 i 99 sto mi zna bas smetati u smislu nedostatka daha i nervoze.
    Znam da su poviseni otkucaji u trudnoci normalni ali me smetaaaa.

Meni su uglavnom izmedu 70 i 80
    Tlak ti je sad ok?
    A tlak se mjeri nakon kratkog odmora, tako kaze moj gin, ne iza pranja kupaone, penjanja stepenicama i svade s mužem 🙈

Da, tlak mi bude oko 110/70 u prosjeku, naravno, kod ginica uvijek visi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.