Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    18. Lipanj 2019. 17:29

A sto ja znam, dize se velika prasina oko tih maramica, oko dojenja i adaptirane hrane pa znam da mozda navucem neciji bijes zbog svojih izjava ali ja to uvijek stoički podnesem 😂 

• Kengurica
    18. Lipanj 2019. 17:53

Pa to si u pravu, ali mislim da su tu cure obzirne. Jako se danas uplice u majcinstvo i to je u biti ono najgore. Mame novorodjencadi su ionako u jednom od najosjetljivijih razdoblja pa im jos pritisak publike zbilja ne treba.

18. Lipanj 2019. 18:00

Cure mislim da se netreba pretjerano obazirati na to ko sto kaze, svatko sam odlucuje sta zeli i kako mu je lakse,kada pogledamo nista nije zdravo niti prirodno ali eto svi smo zivi.. 

Julie
    18. Lipanj 2019. 18:08

Ma svi smo mi tu svaki dan i dopisujemo se pa smo se nekako i povezale s obzirom da smo u istim "mukama" 😂😊🙈 ali opet svi mi imamo svoje stavove a dojenje je jedno od diskutablnijih tema pa se tu zna cak i kritizirati, pricam naravno generalno..... Znam da me sad nitko nece razapet zbog blazinica, zato sam to i izjavila kroz salu 😉

• Kengurica
    18. Lipanj 2019. 18:10

Nisam dugo tu zato nisam skuzila. Ja svakako necu nikog kritizirati. Je dojenje je najbolje, ali i mama zdravog razumna je najbolja mama. 

18. Lipanj 2019. 18:25

Zenice mojeee ja sam vam komaaa.. Nisam trebala ici raditi. Jeble me visnje.. Izgorila sam kao rak uzasnooo me peceee kupila jogurta i noc cu ocito provest tako da se mazem.. Osim toga mw noge boleee za poludit. Nije bilo onako kako su pricali i ljuta sam na sebe sto sam isla.. Ne idem vise nigdje nista raditi ni za kakve pare. Placeeeem koliko me peceeeee rukeee i ledjaaaa i liceee.. 😭😭😭😭😭 Sad pokusavam lezat ali tesko jer sve peceee.. 

18. Lipanj 2019. 18:51

Manich

Zenice mojeee ja sam vam komaaa.. Nisam trebala ici raditi. Jeble me visnje.. Izgorila sam kao rak uzasnooo me peceee kupila jogurta i noc cu ocito provest tako da se mazem.. Osim toga mw noge boleee za poludit. Nije bilo onako kako su pricali i ljuta sam na sebe sto sam isla.. Ne idem vise nigdje nista raditi ni za kakve pare. Placeeeem koliko me peceeeee rukeee i ledjaaaa i liceee.. 😭😭😭😭😭 Sad pokusavam lezat ali tesko jer sve peceee..

Ajajaj, odmaraj i uzivaj u trudnoci nemoj se forsirati toliko radi para, znam da je tesko i da ti trebaju al uspori tempo, sta bude lakse idi a tako teze izbjegavaj.. 

Frida88
    18. Lipanj 2019. 18:56

Kengurica, i ja sam u 17. tjednu pa nisam još osjetila...Ili bar mislim da nisam. Par puta sam osjetila nešto al ne znam jel to to, budući da mi je prva trudnoća. Nestrpljiva sam! :) 

Julie
    18. Lipanj 2019. 20:03

Krenula su sniženja, naravno ja nisam mogla odoljeti 🥰 kupili smo i pampersice 2+1 gratis u Bubamari..... i sad to stalno preslagujem i veseli me to...... često znam svu tu robicu koju smo kupili izvaditi i opet složiti ko nekakva luđakinja 🙈🙈🙈🙈 al to me tako veseli da sva pucam..... jedva čekam da dođe taj mali 🐭

Frajla
    18. Lipanj 2019. 20:31

Oprezno s aleo verom na izgorenu kozu, jer veeeelika vecina po trgovinama ima alkohol 😱 i to onda pece ko sam vrag. Iz iskustva govorim 🙈
    Sto vise hladiti kozu, mozes krpe/rucnike pokvasiti pa si napraviti obloge
    Aurora, ne planiram nista vece kupovati tamo, tj ni ne treba mi za bebu nista osim krevetica kojeg oni nemaju. Pa eto, ako iskoristis dobro, ako ne nikom nista.
    Julie, bas su slatke majicice. Ciljas na iduce ljeto? 
    I ja sam unaprijed kupovala, pa je to ovako zavrsilo 😆
    Majica je trebalo biti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.