Pa da, jedno je imati misljenje, ja ga nazalost imam o svemu i znam da je to iritantno ljudima, al jebiga. Ali ako je netko postao mama ja necu biti ta da pitam dojis li ili ne pa krenem objasnjavat zasto je najbolje dojiti. Osobito ja koja nisam radjala. Ali ako krene neka prica da li mislim da se treba potruditi oko dojenja onda cu reci svoje misljenje vrlo rado.
Shvacam neces nekome pametovati ali ako te pita za misljenje dat ces ga bez uljepšavanja 🤣 tako i ja isto. Zalosno je da neke nece iz sebicnih razloga dojiti tipa objesit ce im se sise, ali takve tek mame su najpametnije i pune znanja 🤦🏼♀️ Boze baci ciglu i budi precizan 😂
Ja bi voljela dojiti ukoliko je moguće, ako neće ići Boze moj......nećak je od rođenja bio na adaptiranim mlijeku i danas ima 17 godina, snažan je ko bik, 192 cm i 90 kg, mišićav toliko da mu se ocrtava trbušni zid Itd, nema alergija, organizam mu je oduvijek snažan i ko mali je uvijek bio napredan po procjeni pedijatra tak da sve je relativno. Tako da sve je relativno. Ja ću svakako početi sa uvođenjem voća, povrća Itd nakon 6 mjeseci.
Pa da, jedno je imati misljenje, ja ga nazalost imam o svemu i znam da je to iritantno ljudima, al jebiga. Ali ako je netko postao mama ja necu biti ta da pitam dojis li ili ne pa krenem objasnjavat zasto je najbolje dojiti. Osobito ja koja nisam radjala. Ali ako krene neka prica da li mislim da se treba potruditi oko dojenja onda cu reci svoje misljenje vrlo rado.
Shvacam neces nekome pametovati ali ako te pita za misljenje dat ces ga bez uljepšavanja 🤣 tako i ja isto. Zalosno je da neke nece iz sebicnih razloga dojiti tipa objesit ce im se sise, ali takve tek mame su najpametnije i pune znanja 🤦🏼♀️ Boze baci ciglu i budi precizan 😂
Ma i to poštujem, kaj me briga ko će s čim koga hraniti, ali da će nam cice bit obješene bit će bez obzira na dojenje, koga to bude bas peklo neka skupi novce i fino ode plastičaru......
Ma i to poštujem, kaj me briga ko će s čim koga hraniti, ali da će nam cice bit obješene bit će bez obzira na dojenje, koga to bude bas peklo neka skupi novce i fino ode plastičaru……
Bas to, ja napokon imam sise i to skoro trojku, a prije jadnu jedinicu😂 ali niti u jednom trenutku nebi Pikulici uskratila mlijeko 🥰
Nego imam pitanje: jel vas strah sto se vise blizimo nekako kraju?
Mene nekako zadnja 2dana bas uhvatio neki strah, mozda jer mi muzic otisao na teren i doc ce za mjesec i pol opet, mozda jer ne znam sto ocekivat, mozda jer necu znat prepoznat kad dodje vrijeme... Razmisljala sam zadnji mjesec da uzmem sator i kampiram ispred bolnice cisto preventive radi ako me uhvati da sam odmah tu 😂😂😂😂😂
Pa ja sam tek sad malo svjesnija da je ful blizu to sve, kažem mi doktor da se vidimo 11.7. i da ako sve bude kako treba a ne vidi razloga ne bude da mogu na more na tri tjedna i onda se vraćam u ZG radi Ćesića pregleda i tek mi je tad sjelo da odem na uzv i na more i to je u principu to, ostaje onda čekanje 😱
Sigurno da će me uloviti panika, neki dan kad sam išla na kontroli je došao jedan par, vidim nose torbu, on u vrećici nosi odjelo za rađaoni, paket pelena i mene uhvati strah, a nisam ja na tapeti 😂😂😂😂
Ja sam presretna jer moj dragi ide sa mnom, on će me umiriti i pružiti osjećaj sigurnosti.
Pa ja sam tek sad malo svjesnija da je ful blizu to sve, kažem mi doktor da se vidimo 11.7. i da ako sve bude kako treba a ne vidi razloga ne bude da mogu na more na tri tjedna i onda se vraćam u ZG radi Ćesića pregleda i tek mi je tad sjelo da odem na uzv i na more i to je u principu to, ostaje onda čekanje 😱
Sigurno da će me uloviti panika, neki dan kad sam išla na kontroli je došao jedan par, vidim nose torbu, on u vrećici nosi odjelo za rađaoni, paket pelena i mene uhvati strah, a nisam ja na tapeti 😂😂😂😂
Ja sam presretna jer moj dragi ide sa mnom, on će me umiriti i pružiti osjećaj sigurnosti.
Joj ja sam tek na pola a vec me strah... I mm ima zelju sudjelovat ali drugo su mogucnosti ako se potrefi njegov povratak na termin onda ce bit samnom... Weeeeee moja stijena 🥰
Meni je lijepo vidjet podrsku muzeva i brigu za svoje zene trudnice, bas mi se dan uljepša nekako 💕
Joj opet me peru hormoni i opet cu se rasplakat koliko sam sretna 🤭
Jutro 🦉, i ja sam bila u paniki radi poroda kako se blizim kraju jedva cekam da rodim tako cete i vi pocet razmisljat još malo 😁.. Ja dns na kontrolu 😊 jedva cekam cuti sta se desava dole i kako mi je curica,al dobro je jer me evo vec naveliko šuta 😂😂
Ja nista, nisam covjek od vjezbanja jedva sam se natiravala u setnju dok sam mogla 😂😂
Julie hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji