Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2019. 22:07

Bitno da je bebica dobro, i ja svoju jako nisko osjetim i uzasno mi je imam osjecaj da hoce van 🤪 nekad je bas neugodno, nista neg odmaraj i uzivaj 😘

mc_zgb
    19. Lipanj 2019. 22:09

ayla

Bitno da je bebica dobro, i ja svoju jako nisko osjetim i uzasno mi je imam osjecaj da hoce van 🤪 nekad je bas neugodno, nista neg odmaraj i uzivaj 😘

Hvala ti 😘 Tako ce i biti. Radit cu od doma, necu se trgati od posla, i polako. Bitnija mi je bebica ❤

19. Lipanj 2019. 22:11

Naravno sve za bebu 😘😘

• ReginaP
    19. Lipanj 2019. 22:27

Julie,
    ja nemam ništa protiv dojenja kao dojenja u javnosti, meni samo nije jasno zasto se zene ne pokriju dok doje? Dođem na rođendan i nas 30 sjedi i dodje kraljica izbaci sisu i doji malu pa malo mala pusti sisu i njoj sisa tako stoji gola dok mi svi jedemo i ne znamo sto bi i cekamo da joj sisa upadne u jelo.. Meni bi bilo uzasno neugodno tako izbacit sisu na izvolte, uopce ne kuzim cemu to o.O

• ReginaP
    19. Lipanj 2019. 22:29

ayla, meni je doktorica savjetovala da si uzmem onaj pojas za stomak ako mi bude beba radila pritisak nisko. Kaze ako imam osjecaj kao da me stisnula dolje i kao da ce mi sve ispast da je to znak da se nosi nisko i da taj pojas moze pomoci

Julie
    19. Lipanj 2019. 22:29

ReginaP

Julie,
    ja nemam ništa protiv dojenja kao dojenja u javnosti, meni samo nije jasno zasto se zene ne pokriju dok doje? Dođem na rođendan i nas 30 sjedi i dodje kraljica izbaci sisu i doji malu pa malo mala pusti sisu i njoj sisa tako stoji gola dok mi svi jedemo i ne znamo sto bi i cekamo da joj sisa upadne u jelo.. Meni bi bilo uzasno neugodno tako izbacit sisu na izvolte, uopce ne kuzim cemu to o.O

O tome i pricam, dojenje da ali na kulturan nacin.....nitko ne zeli gledat nicije cice isto kao ni guzice i spolovila i prici je kraj...

PatyDi
    19. Lipanj 2019. 22:32

Mozda zabrijavam, al dosta nas nosi bebe nisko a? Znaci to je stvarno radi stajanja i hodanja 🤔 zato meni moja gin uvijek naglasi da trebam odmarati popodne 😬 A ja ko da imam crve u guzici, kako kaze moj dragi 😅 
    Nago, danas mi je pobjeglo i malo sam se upiskila kad sam kihnula 😬😬😬 ali ja sam kriva jer rijetko kad odem na vrijem na wc....i dalje zadrzavam dok ne postane frka, ne znam zasto 😕

19. Lipanj 2019. 22:37

ReginaP

ayla, meni je doktorica savjetovala da si uzmem onaj pojas za stomak ako mi bude beba radila pritisak nisko. Kaze ako imam osjecaj kao da me stisnula dolje i kao da ce mi sve ispast da je to znak da se nosi nisko i da taj pojas moze pomoci

Nije mi moj nis spominjo osim da lezim i ako imam kontrakcije da dodem primit infuziju 

19. Lipanj 2019. 22:49
    Moj malac narasao hihi..
    Moj malac narasao hihi..

danas sam objavila u udruzi da je uskoro spreman za udomljavanje i dusu sam isplakala koliko sam se rastuzila na pomisao da me nece vise gnjaviti ako ga netko udomi.. Ovo je najdivniki macic na svijetu... Legne mi na stomak maloprije a beban se rita a on se uplasi i onako gleda u stomak i ide sapicom po stomaku.. I naravno i na to sam tulila jer mi je bilo preslatko.. Sljedeci put cu ga snimiti. 

mc_zgb
    19. Lipanj 2019. 22:50

DijMar

Mozda zabrijavam, al dosta nas nosi bebe nisko a? Znaci to je stvarno radi stajanja i hodanja 🤔 zato meni moja gin uvijek naglasi da trebam odmarati popodne 😬 A ja ko da imam crve u guzici, kako kaze moj dragi 😅
    Nago, danas mi je pobjeglo i malo sam se upiskila kad sam kihnula 😬😬😬 ali ja sam kriva jer rijetko kad odem na vrijem na wc….i dalje zadrzavam dok ne postane frka, ne znam zasto 😕

Da, i ja to bas skuzila. Trebale bi zbilja smanjit te crve, ja sam isto takva. Sve bi i sve mogu 😂
    Jooj i meni nedavno pobjeglo kad sam kihnula, ista situacija bila 😂 sama sam se sebi smijala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.