Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2019. 18:25

Zenice mojeee ja sam vam komaaa.. Nisam trebala ici raditi. Jeble me visnje.. Izgorila sam kao rak uzasnooo me peceee kupila jogurta i noc cu ocito provest tako da se mazem.. Osim toga mw noge boleee za poludit. Nije bilo onako kako su pricali i ljuta sam na sebe sto sam isla.. Ne idem vise nigdje nista raditi ni za kakve pare. Placeeeem koliko me peceeeee rukeee i ledjaaaa i liceee.. 😭😭😭😭😭 Sad pokusavam lezat ali tesko jer sve peceee.. 

18. Lipanj 2019. 18:51

Manich

Zenice mojeee ja sam vam komaaa.. Nisam trebala ici raditi. Jeble me visnje.. Izgorila sam kao rak uzasnooo me peceee kupila jogurta i noc cu ocito provest tako da se mazem.. Osim toga mw noge boleee za poludit. Nije bilo onako kako su pricali i ljuta sam na sebe sto sam isla.. Ne idem vise nigdje nista raditi ni za kakve pare. Placeeeem koliko me peceeeee rukeee i ledjaaaa i liceee.. 😭😭😭😭😭 Sad pokusavam lezat ali tesko jer sve peceee..

Ajajaj, odmaraj i uzivaj u trudnoci nemoj se forsirati toliko radi para, znam da je tesko i da ti trebaju al uspori tempo, sta bude lakse idi a tako teze izbjegavaj.. 

Frida88
    18. Lipanj 2019. 18:56

Kengurica, i ja sam u 17. tjednu pa nisam još osjetila...Ili bar mislim da nisam. Par puta sam osjetila nešto al ne znam jel to to, budući da mi je prva trudnoća. Nestrpljiva sam! :) 

Julie
    18. Lipanj 2019. 20:03

Krenula su sniženja, naravno ja nisam mogla odoljeti 🥰 kupili smo i pampersice 2+1 gratis u Bubamari..... i sad to stalno preslagujem i veseli me to...... često znam svu tu robicu koju smo kupili izvaditi i opet složiti ko nekakva luđakinja 🙈🙈🙈🙈 al to me tako veseli da sva pucam..... jedva čekam da dođe taj mali 🐭

Frajla
    18. Lipanj 2019. 20:31

Oprezno s aleo verom na izgorenu kozu, jer veeeelika vecina po trgovinama ima alkohol 😱 i to onda pece ko sam vrag. Iz iskustva govorim 🙈
    Sto vise hladiti kozu, mozes krpe/rucnike pokvasiti pa si napraviti obloge
    Aurora, ne planiram nista vece kupovati tamo, tj ni ne treba mi za bebu nista osim krevetica kojeg oni nemaju. Pa eto, ako iskoristis dobro, ako ne nikom nista.
    Julie, bas su slatke majicice. Ciljas na iduce ljeto? 
    I ja sam unaprijed kupovala, pa je to ovako zavrsilo 😆
    Majica je trebalo biti...

luce35
    18. Lipanj 2019. 21:10

Vecer cure, mi danas imali majstore po stanu, prasine na izvoz 🙄.
    Bili smo na anomaly ali je posteljica skroz sprijeda i nista skoro nismo vidili. Obavio je detaljan obicni uzv i sve je super s bebicom.

Eto ja nisam prvorotkinja pa sam prvi put osjetila tek sa 19 tj, a bebica je jako zivahna.
    I da, saznali smo da nam stize curica 💜

PatyDi
    18. Lipanj 2019. 21:23

Manich nije da te plasim, ali ovo ti je jako opasno i stvarno se nadam da si barem imala pokrivalo za glavu jer ako ti krene glavobolja mozda si stvarno navukla suncanicu...ja sam prije 2 tj malo po ramenima pocrvenila i mazala sam se s kokosovim uljem. I kantarionovo ti je super. 
    Luce i meni je posteljica skroz ispred, ali se sve lijepo vidlo na anomaly i inace na uzv...
    Hahaha Frajla prejaka je fotka 😂

PatyDi
    18. Lipanj 2019. 21:30

A ja imam danas cijeli dan osjecaj kao da mi je koza pretijesna na trbuhu 🤣🤣🤣 e sad ili se mali vecinu vremena guzi i nabija ili osjecam kako trbuh raste 🤣🤣🤣

18. Lipanj 2019. 21:41

Luce35 cestitam na curki 😍😍

luce35
    18. Lipanj 2019. 21:43

Leona29

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.