Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    04. Ožujak 2019. 20:23

baby1

Zenee, ako ides na komplikacije a radila si 3 mjeseca kod jednog poslodavca i zadnja 3 kod drugoga, znaci moram ici i kod bivseg poslodavca za prosjek da bi mi izracunali za zadnjih 6 mj?! I dali znate mozda jel se ide u hzzo prema mjestu prsbivalista ili boravista? Jer sam promijenila boraviste! Hvala 🤗

Da moraš donijeti plaće za 6 mj prosjek. Moras ići i kod jednog i kod drugog poslodavca.u HZZO se ide po mjestu prebivališta ja mislim,jel si u HZZO imaš upisano prebivalište ili jedino ako si promjenila već u HZZO boravište. A mozes i to ako ti je blize

• marta07
    04. Ožujak 2019. 20:43

😂😂😂ja sam super da kucnem u drvo😂😂😂nit mučnine,malo napočetku zgaravicu sad više ni to😂😂.samo me sise bole i narasle 2broja😂😂 ja se super osjećam ko da ni nisam trudna
    Samo me ova temperatura zbunila al doktorica mi je rekla dok je 38, nema opasnosti spuštati odma na 37 i to je to 
    Rekla mi je do 3l vode svaki dan i često mjeriti temperaturu i paziti ne piti više od 3 tablete dnevno. Ako bude 39 i veća da idem na hitnu.
    Eto da znate ako koja bude u mojoj situaciji.

Ladybird2019
    04. Ožujak 2019. 20:51

Deja1988

Totalno🙈😂😂😂 Jooooj,bebe nase😍😍
    Super mi je sad par dana,nema mucnina. Ali taman kad se pohvalim ,budem kaznjena od jutra do mraka😂😂😂😂 Primjetila sam bas da se jako smanjuju mucnine…jedino jos idem cesce na wc. A grudi nista,nista narasle😩😭😭😭😭😭 Tome sam se najvise veselila😂😂😂 Jedino bradavice osjetljive,i svrbe dosta,nemam pojma😁

Hahaha, sisama sam se i ja veselila, a kako ce se to odvijati, 😂 vidjet cemo, za sada ne mogu jos nista rec 😂😂. 
    A kako ide te babske price oko curice i djecaka? Meni se trenutno bas nista ne jede, i ako da, vise slano nesto. Sto mi je cudno. I voce volim.
    Marta kada imas rok?

luce35
    04. Ožujak 2019. 20:53

Ja sam u prvoj trudnoci 2 puta imala visoku temperaturu zbog upale uha i grla. Nisam dobila antibiotik, nego samo pila puno tekucine, paracetamol za spustanje temp a u uho sam kapala toplo maslinovo ulje i sok cuvarkuce protiv bolova. Za grlo grgljanje cajem kadulje. Eto i to mozda nekom bude od koristi

luce35
    04. Ožujak 2019. 20:55

Babske price oko curica su ako imas pristice da ti to curka krade ljepotu 😀,  za decke kazu  stomak ide usko i ispupceno 🤣

Ladybird2019
    04. Ožujak 2019. 20:55

luce35

Ja sam u prvoj trudnoci 2 puta imala visoku temperaturu zbog upale uha i grla. Nisam dobila antibiotik, nego samo pila puno tekucine, paracetamol za spustanje temp a u uho sam kapala toplo maslinovo ulje i sok cuvarkuce protiv bolova. Za grlo grgljanje cajem kadulje. Eto i to mozda nekom bude od koristi

Super Luce, hvala za info, mene bas to muci. 
    Kako si to radila, moze detaljniji opis? 
    Ponekad mi je neki cudan pritisak u usima, i boli me kada se pipnem ispod/iza uske. Da li si imala nesto slicno?

Ladybird2019
    04. Ožujak 2019. 20:57

luce35

Babske price oko curica su ako imas pristice da ti to curka krade ljepotu 😀, za decke kazu stomak ide usko i ispupceno 🤣

Haha, moja koza je osjetljiva i bez trudnoce...tko mi tada krade ljepotu?! 😂🙈

luce35
    04. Ožujak 2019. 20:59

Maslinovo ulje treba samo lagano zagrijati, umociti vaticu i onda iz vatice iscijediti u uho, ostati tako par minuta da ne iscuri. Cuvarkuca ima hrskave socne listove i prepolovi se i kapa direktno u uho. Legnes na bok da ne iscuri i ostanes tako par minutica

baby1
    04. Ožujak 2019. 21:22

marta07

baby1

Zenee, ako ides na komplikacije a radila si 3 mjeseca kod jednog poslodavca i zadnja 3 kod drugoga, znaci moram ici i kod bivseg poslodavca za prosjek da bi mi izracunali za zadnjih 6 mj?! I dali znate mozda jel se ide u hzzo prema mjestu prsbivalista ili boravista? Jer sam promijenila boraviste! Hvala 🤗

Da moraš donijeti plaće za 6 mj prosjek. Moras ići i kod jednog i kod drugog poslodavca.u HZZO se ide po mjestu prebivališta ja mislim,jel si u HZZO imaš upisano prebivalište ili jedino ako si promjenila već u HZZO boravište. A mozes i to ako ti je blize

Hvalaaa ♥️

baby1
    04. Ožujak 2019. 21:24

Cureee ne vjerujem ni ja u te bapske price.. pristici, slatko, mucnine i sve ostalo, ali eto meni su se potvrdile! Svi ti simptomi i eto moje curice 😉🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.