Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2019. 17:25

Luce dobrodosla... Urednu i skolsku trudnocu zelim.. 
    Ma da zenice i ja si mislim da ce sve biti okej jer doktorica nije bila zabrinuta. A i u cetvrtak cemo vidjeti bebu pa cemo znati na cemu smo.. Do tada lagano i bez naprezanja.. 

luce35
    04. Ožujak 2019. 17:27

Aurora87

Manich, odmaraj i ne naprezi se, bit ce to ok😉.
    Luce,dobrodosla!😊
    I ja imam hematom otpocetka i na zadnjem uzv se smanjio, a i gestacijska se povecala pa nije neka prijetnja vise. U cet cu vidjeti je li nestao. Znas li gdje se nalazi, iznad gv, pored? Jesi li na strogom mirovanju ili umjerenom?

Koliko sam uspjela vidjeti, ispod gestacijske je ali prilicno veci od nje. Rekla mi je da lezim koliko god je to moguce, odmah mi otvorila bolovanje i kontrola za 2 tjedna. Dobila sam utrogestan 3x2 vaginalno pa se nadam najboljem ishodu

felicita28
    04. Ožujak 2019. 17:35

Manich, drago mi je da nije nista strasno :) znas sto ti je ciniti. Curkee, ja sutra popodne idem na 2. Pregled i ultrazvuk. Bas sam  uzbudena i nadam se ca sve biti ok :) ja nekako isto imam osjecaj da nosimcutu, ne znam jer to vise zbog zelje ili osjecaja al kako kazu samo nek je zivo i zdravo za ostalo lako

Hannica0 👧
    04. Ožujak 2019. 18:20

luce35

Pozdrav cure, prikljucujem se 😀.
    5+3 sam, od danas na mirovanju zbog hematoma ali nadam se da cemo se pratiti do jeseni

Dobro dosla. ;) i ja sam 5+3 isla aam na uzvi vidjela se malena bijela tockica 0.20cm. Zasada

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• mamaoddanas
    04. Ožujak 2019. 18:22

Bok cure! Čestitke svim novim trudnicama.
    Kod mene novosti - išli smo danas i na 2. ultrazvuk, čuli smo i srce! Sada smo 6 tjedana 6 dana. Sve je savršeno!
    Kad smo kod osjecaja trudnoce, meni su se pojačale mučnine, tako da sam imala i prva povraćanja ujutro prije par dana. Osjecaj mucnine mi je prisutan i tijekom dana, ali pomaže kad nešto pojedem. Kako se vi nosite sa mučninama i povraćanjem? 

Hannica0 👧
    04. Ožujak 2019. 18:26

E da. Mene je narucila poprilicno rano na uzv. 5+3, tj da vidi jel u maternici smjesteno,  i oke smjesteno je. Ali zasto me narucila odma u petak sad. To ce biti 6+1. :/ 

Uzv 5+3
    Uzv 5+3

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    04. Ožujak 2019. 18:46

Sretno ko ide sutra na kontrolu javite se s ishodom. Deja1988,ako ti je muz prehlađen moj savjet idi u drugu sobu završiti ćeš ko ja. Evo već se dva dana borim s temperaturom 🤧🤕🤒 uzas, sad sam i počela kašljat i kihat. Katastrofa!!!
    Haniccao čudnovato zasto te je ponovno naručila s obzirom na tvoju trudnoću plod ti je dobre veličine jer je i meni bio 5+6 veličine 0.22cm  i bitno je da je smještena u maternici, ja se iskreno čudim, čačkat će po tebi svaki 4-5  dana. Ali ajde oni su doktori valjda znaju za to su plaćeni i išli u školu

Hannica0 👧
    04. Ožujak 2019. 18:53

Ocekivala sam reci ce, vidimo se za dva tj minimalno. Kad ona u petak mene naruci. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Chappie
    04. Ožujak 2019. 18:55

Hej cure i ja danas bila na uzv, danas je 7+4, culi srceko 🤗🤗🤗

🧔39
    👧31

Chappie
    04. Ožujak 2019. 18:56

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.