Evo da se i ja javim noćas sam imala temperaturu 38. kad tableta prestane djelovati skoči i temperatura. Evo i jutros sam imala, sve me živo boli,posla sam doktorici poruku radi popodne pa ću vidjeti šta mi kaze.
Ništa jučer nisam mogla jesti samo malo juhice,al sam zato popila 2.5L vode,makar nesto.
Ja sam jedino cula za carape za vene al nisam za oticanje..vidjet cu kako ce biti dalje pa cu i ginekologa pitat..ja nemam nikakve grceve za sada hvala Bogu ☺
Ja sam ga imala prije par tjedana i pitala sam ginekologa on je reko da je to normalno..tako da mislim da je to sve u redu
Ja koristim utrogestan 3x2 tako da i da imam iscjedak neznam🙃,al mislim po sekinim pričama da je to normalno,jer je i ona imala.
Ja pijem vitamine prenatal,folnu i magnezij. Ja sam pila i prije trudnoće 3mj sad samo sam nastavila,jer mi je doktorica rekla da pijem slobodno.
Baby, ja pijem folnu do 12. tjedna kako mi je rekao gin, a kupila sam solgarov prenatal i dodatno omegu jer je nema u tim prenatalima…tako mi je gin preporucio. Imam jos za par dana folne i taman mi je 12 tjedana.
Manich, sumnjam da ti je to implantacija jer tek nakon nje brze raste hormon trudnoce zahvaljujuci kojemu mozes ocitati pozitivan test, a ocitala si ga prije tjwdan-dva. Svakako otici do gin. Ne mora biti nista strasno, ima nas tu par koje su slicno dozivjele i sad su na terapiji. Sto se tice hitne, svakako bi morala za Osijek jer ti u Belom ne radi ni jedna ljekarna u kojoj bi podigla terapiju u nedjelju.
Iva, Deja, javite nam kako je prosao pregled😊
Ladybird, i ja razmisljam o jogi ali nikako da krenem. Isla sam prije i znam da su trudnice neke vjezbe radile prilagođeno pa je vazno da instruktoru kazes da si trudna.
Sto se tice probira, mm i ja smo odlucili da necemo raditi nifty a ne znam ni bih li radila kombinirani. U cetvrtak imam taj detaljniji uzv pregled pa cemo vidjeti sta ce gin reci. Dosli smo do zakljucka da sto nam je suđeno, tako ce biti. Gin mi je rekao da ako imam namjeru svakako roditi bez obzira na nalaz da je to samo stres i bacanje novaca sto se tice nifty testa.
Marta, svakako pij puno tekucine i probaj jesti puno voca s c vitaminom.
Curke, imate li kakav iscjedak? Meni se jucer pojavio mlijecno bijeli…znam da je normalno imati iscjetke a valjda je ovaj ok
Stalno se sve cisti pa samim time imamo ir iscjezke, ako te ne prve ili ima neugodan miris onda je ok. I ja ti stalno nosim dnevni, neka imam nekad ne. Sve je to ok.
Hjooooj. 🙄🙄🙄🙄 Opet taj autocorrect. Ugl ako te ne pece sam mislila napisati. 😂😂😂😂
Aurora87 da i ja sam skontala da nema sanse da je implantacijsko jer sam radila test prije dva tjedna i bio je pozitivan.. Vidjet cemo sta ce reci doktorica.. Upravo idem. A sto se tice radjanja i toga da dragi ide samnom cisto sumnjam da bi on htio a nismo ni vjencani pa neznam kako bi to bilo.. A i iskreno nekad ga zbilja mrzim valjda hormoni pa mi cak i pase sto je daleko od nas zasad..
Gledam na grupi kod ljetnih beba kako je jeftina robica u Pepcu,ja se nadam da cu naci neku zenu na forumu,kada dodje vrijeme za to kojoj bi uplatila novac a ona da mi kupi robice i posalje postom.
Gledam na grupi kod ljetnih beba kako je jeftina robica u Pepcu,ja se nadam da cu naci neku zenu na forumu,kada dodje vrijeme za to kojoj bi uplatila novac a ona da mi kupi robice i posalje postom.
Ja ti nisam osobno za Pepco, vuklo se po novinama da se od njihove robice dobije svrab. Ja cu za pocetak narucivati preko Minigreeny, Ethereal, Ma-desire, Emporiuma i kupovati u C&A i S'Oliveru.
Sortiraj odgovore
Najstariji