Nove curke dobrodošle ☺️ Deja nemoj se zezati, pogotovo da pobereš temp, odvojite se na koju noć i vidim da je na pregledu bilo odlično 😍 Manich drago mi je da si otišla i da je sve ok.
Chappie ti imas viae tockica u gestacijskoj od mene
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mamite moze info-sto se tiče komplikacija trudnoće nosim doznake do 5 iz prošlog mjeseca, samo predam hzzo-u.dal' šta moram nositi poslodavcu,pošto sam mu već odnijela potvrda o nesposobnosti za rad
Mamite moze info-sto se tiče komplikacija trudnoće nosim doznake do 5 iz prošlog mjeseca, samo predam hzzo-u.dal' šta moram nositi poslodavcu,pošto sam mu već odnijela potvrda o nesposobnosti za rad
Kad prvi put predajes papire u hzzo tad nosis i prosjek, sto se doznaka ti e uvijek idu dvije, jedna u firmu na kraju mjeseca i jedna u hzzo. Takoderti za hzzo treba lista iz banke na koji racun dati uplacuju novac mism daje to sve.
Oprosti na greškama 🙄🙄🙄🙄🙄 morat cu sve citat prije nego posaljem jer ovakvo izgleda ko da sam ne pismena 😂😂😂
Ne funkcioniram danas,pa ne razmisljam kak treba😂😂😂
Ja jos citam i mislim si kak ne na posao... ... sve je to od nasih bebica, skroz smo posasavile 😂😂😂😂
Zenee, ako ides na komplikacije a radila si 3 mjeseca kod jednog poslodavca i zadnja 3 kod drugoga, znaci moram ici i kod bivseg poslodavca za prosjek da bi mi izracunali za zadnjih 6 mj?! I dali znate mozda jel se ide u hzzo prema mjestu prsbivalista ili boravista? Jer sam promijenila boraviste! Hvala 🤗
😂😂😂😂 ma skuzila sam kopija osobne kopija tekućeg i jedna doznaka poslodavcu i jedna hzzo-u, prosjek plaće za 6mj.
Takav je dan😂😂😂 ponedjeljak
Sortiraj odgovore
Najstariji