Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    04. Ožujak 2019. 18:58

Nove curke dobrodošle ☺️ Deja nemoj se zezati, pogotovo da pobereš temp, odvojite se na koju noć i vidim da je na pregledu bilo odlično  😍  Manich drago mi je da si otišla i da je sve ok. 

Hannica0 👧
    04. Ožujak 2019. 19:07

Chappie ti imas viae tockica u gestacijskoj od mene

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    04. Ožujak 2019. 19:31

Mamite moze info-sto se tiče komplikacija trudnoće nosim doznake do 5 iz prošlog mjeseca, samo predam hzzo-u.dal' šta moram nositi  poslodavcu,pošto sam mu već odnijela potvrda o nesposobnosti za rad

• marta07
    04. Ožujak 2019. 19:32

I kad prvi put nosim trebam zadnjih prosjek 6 plaća i šta još

Julie
    04. Ožujak 2019. 19:48

marta07

Mamite moze info-sto se tiče komplikacija trudnoće nosim doznake do 5 iz prošlog mjeseca, samo predam hzzo-u.dal' šta moram nositi poslodavcu,pošto sam mu već odnijela potvrda o nesposobnosti za rad

Kad prvi put predajes papire u hzzo tad nosis i prosjek, sto se doznaka ti e uvijek idu dvije, jedna u firmu na kraju mjeseca i jedna u hzzo. Takoderti za hzzo treba lista iz banke na koji racun dati uplacuju novac mism daje to sve. 

Julie
    04. Ožujak 2019. 19:50

Oprosti na greškama  🙄🙄🙄🙄🙄 morat cu sve citat prije nego posaljem jer ovakvo izgleda ko da sam ne pismena 😂😂😂

Julie
    04. Ožujak 2019. 20:04

Deja1988

Ne funkcioniram danas,pa ne razmisljam kak treba😂😂😂

Ja jos citam i mislim si kak ne na posao... ... sve je to od nasih bebica, skroz smo posasavile  😂😂😂😂

Ladybird2019
    04. Ožujak 2019. 20:12
    Evo u moje slikice kad je bilo 6+6, nismo culi jos nista, 😐🧐,kaze premalo, ali je rekla da izgleda sve dobro.  🤷‍♀️ valjda onda je
    Evo u moje slikice kad je bilo 6+6, nismo culi jos nista, 😐🧐,kaze premalo, ali je rekla da izgleda sve dobro.  🤷‍♀️ valjda onda je
    baby1
    04. Ožujak 2019. 20:18

Zenee, ako ides na komplikacije a radila si 3 mjeseca kod jednog poslodavca i zadnja 3 kod drugoga, znaci moram ici i kod bivseg poslodavca za prosjek da bi mi izracunali za zadnjih 6 mj?! I dali znate mozda jel se ide u hzzo prema mjestu prsbivalista ili boravista? Jer sam promijenila boraviste! Hvala 🤗

• marta07
    04. Ožujak 2019. 20:19

😂😂😂😂 ma skuzila sam kopija osobne kopija tekućeg i jedna doznaka poslodavcu i jedna hzzo-u, prosjek plaće za 6mj.
    Takav je dan😂😂😂 ponedjeljak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.