Gledam na grupi kod ljetnih beba kako je jeftina robica u Pepcu,ja se nadam da cu naci neku zenu na forumu,kada dodje vrijeme za to kojoj bi uplatila novac a ona da mi kupi robice i posalje postom.
Samy_lo, da ali nisu nešto kvalitetan pamuk, ja sam kupila nećakinji bijele potkošuljice pošto nije nasla nigdje njenu veličinu 2kom nekih18kn uzela sam 2 broja veće skupilo se da nije mogla obuć a oprala na 60.
Ima preslatkih stvari ali nisu nešto kvalitetno,to je za obući 1-2 i u kantu.
Ako zeliš meni je blizu od kuće pepco ako se odlučiš javi se
Gledam na grupi kod ljetnih beba kako je jeftina robica u Pepcu,ja se nadam da cu naci neku zenu na forumu,kada dodje vrijeme za to kojoj bi uplatila novac a ona da mi kupi robice i posalje postom.
Samy_lo, da ali nisu nešto kvalitetan pamuk, ja sam kupila nećakinji bijele potkošuljice pošto nije nasla nigdje njenu veličinu 2kom nekih18kn uzela sam 2 broja veće skupilo se da nije mogla obuć a oprala na 60.
Ima preslatkih stvari ali nisu nešto kvalitetno,to je za obući 1-2 i u kantu.
Ako zeliš meni je blizu od kuće pepco ako se odlučiš javi se
Znam da nije kvalitet,ali vjeruj kid nas u Bosni je jedino kvalitetno po skupljim radnjama.A mislila sam neke stvarcice koje ce se obuci par puta a da su slatke.Bodice cu i onako kupiti malo bolje da mi mogu bitu duze jer ce se otkuhavati.No,vidjet cemo kad saznamo spol kako ce biti,ako bude djecak samo cu onda dokupiti bodica,hlacica i par majica i pidjamica,jer imam i previse robice.
Rado cu kupiti od svojih prijateljica ocuvanu robu,ako bude djevojcica.
Da li vi imate neki osjecaj sta nosite.Ja sam proslu trudnocu od prvog dana imala osjecaj da je djecak i tako je i bilo,a sada jedan dan mislim djevojcicca,jedan djecak,ne znam nisam bas na cisto sama sa sobom.
Ja isto nekako mislim da nosim curicu al kak ti kažeš Aurora to je zbog priča, imam pristiće a nisam ih nikad imala, jedem slatko i sve one bapske fore. Sto god da je samo da je bebica zdrava 🥰
Manich, nadam se da je sve ok🍀
Evo mene... Pa zapravo nista jos neznam.. Dobila duphaston za piti.. Danas samo smeckasti iscjedak ali me tu i tamo probode. Doktorica rekla da usporim malo da mirujem pa cemo u cet na uzv znati vise. Ona je rekla da se to desava inace u trudnoci ali da ne brinem previse.. Nisam se previse smirila ni necu do cetvrtka onda cu znati vise.. I dalje zabrinuta ali nadam se da ce sve biti okej..
Evo mene… Pa zapravo nista jos neznam.. Dobila duphaston za piti.. Danas samo smeckasti iscjedak ali me tu i tamo probode. Doktorica rekla da usporim malo da mirujem pa cemo u cet na uzv znati vise. Ona je rekla da se to desava inace u trudnoci ali da ne brinem previse.. Nisam se previse smirila ni necu do cetvrtka onda cu znati vise.. I dalje zabrinuta ali nadam se da ce sve biti okej..
Ma hoće samo pozitivno,odmaraj. Lezi i wc ništa drugo, nemoj dizat ništa tesko i lezi na lijevom boku manje na leđima 😍😍 samo pozitivno 😍😍bit će sve ok
Evo mene… Pa zapravo nista jos neznam.. Dobila duphaston za piti.. Danas samo smeckasti iscjedak ali me tu i tamo probode. Doktorica rekla da usporim malo da mirujem pa cemo u cet na uzv znati vise. Ona je rekla da se to desava inace u trudnoci ali da ne brinem previse.. Nisam se previse smirila ni necu do cetvrtka onda cu znati vise.. I dalje zabrinuta ali nadam se da ce sve biti okej..
Po mojem misljenju, da je doktorica vidjela da je nesto ozbiljno u pitanju, pregledala bi te odmah, a ne kuci poslala. Nemoj se brinuti, bit ce sve ok!! ✊🤞
Pozdrav cure, prikljucujem se 😀.
5+3 sam, od danas na mirovanju zbog hematoma ali nadam se da cemo se pratiti do jeseni
Pozdrav cure, prikljucujem se 😀.
5+3 sam, od danas na mirovanju zbog hematoma ali nadam se da cemo se pratiti do jeseni
Dobrodosla!! :) 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji