Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Ja sam imala, al sam skinula kad sam saznala da sam trudna. Rekli su mi da rupica nece zarasti ni nakon trudnoce jer sam ga kao dugo imala
Ma nece meni nije zarasla nakon prve trudnoće odma sam ga vratila mj dana nakon poroda
Mislim da to nekako dode samo po sebi, ja bi isto htjela dojiti, ali ako bude problema Boze moj, ne zelim se bedirati zbog toga. Bitno je da nam porodi produ lakde i da dobijemo svoje zdrave bebice u narucje. Ja sam prvo cekala tih famoznih 20 tjedana pa onda 25, sad pak cekam 30. 30 tjedana je nekako ono trcanje u cilj, ne znam. To je samo dva i pol mjeseca. Treba onda zaista sve pripremiti, pospremiti, oprati itd....da si spreman za 36. tjedan i onda cekas 😊😍🍼 jedva cekam kad krenemo sa porukicama kako ne spavamo po noci zbog tih malaca , pogotovo mi iz skupine 🦉 mi vec sad treniramo. 🙈🙈🙈🙈
Julie, ne samo da razmišljam nego i svako malo pogledam koji video...bolje da ne gledam i ne čitam niš o tome pa kako bude bude...mislit pozitivno i to je to
Evo kako sam neki dan pitala za žgaravicu, sad je već dva dana nema...ne znam o čem ovisi, ali ako bude tako, bit će dobro hehe a to s kosom sam prvi put čula od jedne cure koja je bila već 5 mj trudna kad sam ja bila oko 3 i kaže ona da je bebi sigurno kosica kod želuca pa zato ima žgaravicu
A što se bapskih priča tiče, ja ko da sam ispala iz njih na početku nisam imala mučnine, jelo mi se samo slano, nosim nisko, debljam se samo u trbuhu (za sad), tko god me vidi kaže da sjajim i sve je upućivalo na dečkića što na kraju i jest
Iako mi je sve to smiješno jer sve ovisi od osobe...
A sad malo da raspalim po turistima i ostaloj ljudskoj gamadi koja se vozi po cesti/ulici bilo autima ili biciklima - ne samo da ne staju na pješačkom trudnici, nego ne staju ni trudnici sa djetetom (još uvijek čuvam klinca), a po glavnoj ulici u gradu di je inače pješačka zona, oni jure s biciklima i baš ih briga...tako da se vozim i ja i nek mi samo proba netko reći nešto Ali sve curke koje žive na moru znaju kako je svake godine...misle da ako su došli na odmor i masno plaćaju da se mogu ponašati kako žele...a o dućanima da ne pričam - ne postoji vrijeme kad bih mogla mirno otići obaviti kupnju bez da se bojim kako će me netko sa prepunim kolicima udariti...
Ja samo cekam 36 🙂 da kazu mi svi da to dode samo od sebe sve i da se naucis al ipak nebi htjela opet toliko nista neznati, ja se vec vidim medu prvim sovama ovde i prva sam na popisu, nadam se da ce biti vremena za zalopoljke ovde a u zivo znam da hoce 😂😂 znam da sam pola ljudi iz svoga zivota izbacila otkako sam trudna tako da je popis za druzenje skracen 😁😁
Ja ne gledam te videe o porodu jer bi me samo preplasili, meni jako ouno znaci to sto mi zarucnik ide jer je on jako smiren karakterno, nije neki panicar i moze moze podnijeti krv i to, ja sam papak ×100 tako da sama bi ubrijala svasta i nista 🙈 treba mi netko normalan uz mene taj dan, kad vec ja nisam 😂😂😂😂
To je istina, nekako kad dobijes dijete filtriras te ljude, nemas vise toliko vremena i zaista ga onda trosis na one koji ti zaslužuju, barem ja tako i ne samo sada vec od prije nekoliko godina vidim kako sam suzila krug ljudi s kojima se druzim.
Ja sam inace tip koji drzi do svojih prijatelja al sam shvatila da oni ne drze do mene, jer ja sam lezim i nista ne radim i meni je dosadno mislim se helloo ja sam trudna sta bi ja trebala ako nekoga pitas kako je odma kao da sam nezz sta pitala, ma jooj samo se nazivciram od pomisli na takve "prijatelje"...
Video o porodu ne zelim gledati jer mi to uzasno
Curke, ja sam svoje "prijatelje" počela gubiti prije 4 god sam preselila kod dečka, a prije 2 sam ih totalno izbrisala...tada su se svi pokazali kakvi su zapravo bili i nisam ostala u kontaktu s nikim iz svog mjesta...u početku sam povremeno poslala poruku i pitala šta ima pa smo se i viđali kad sam došla kod svojih, ali meni se nikad nitko nije prvi javio...sad kako sam trudna i pucaju me hormoni, a i vraćam se privremeno opet u svoje selo malo, nekako mi dođe želja obnoviti sve to, ali kad postanem svjesna situacije, shvatim kako nema smisla...ovdje sam počela stvarati novi krug, ne mogu reći prijatelja jer teško je to u ovim godinama i "ubacit" se u društvo, ali imam oko sebe ljude koji me cijene i zaslužuju moje poštovanje više nego ljudi s kojima sam odrasla...ukoliko netko od bivših dođe vidjeti bebu, a vjerujem da hoće, jer kod nas je kao glupi običaj "vratiti posjet" pošto skoro svi imaju djecu, a ja sam ih posjetila, situacija će biti više nego napeta...dečko je jako protiv toga jer je bio uz mene i zna kako su se ponijeli prema meni, ali opet, ne mogu nikome zabraniti da dođe...
Znam vuce te nostalgija za njima i ja sam to prosla i shvatila da nema smisla uopce, i prijatelji s kojima sam od predskolske do kraja srednje bila i njih sam izbrisala jer nevrijedi letati za nekim ko nije toga vrijedan tako da pravog prijatelja je tesko naci
Jooooj cure, pa zast gledate porode 🙈
Ni kod sebe nisam vidila sta se dogadalo dolje, pa ne zelim ni kod drugih 🙄
A sto se drustva tice skroz vas razumijem, i moje se jako osulo kad sam se preselila, a jos vise kad sam dobila malog. Nisam osoba koja stalno odbija pozive, stvarno sam fleksibilna, al ljudi mi se jednistavno ne jave jer eto pretpostave da ja sad nemam vremena i ne mogu valjda iz kuce izaci
Drage ,čitam vas. Nekako sam navikla pročitati sto se desava s mojim trudnicama..
Pričate o prijateljima... Evo ja moram reći da nakon neke tragedije vidis tko će s tobom plakati.
Meni se dogodila strahota koju nikom ne zelim, ali u ovoj situaciji vidim na koga mogu računati ,tko će plakat samnom. Najlakše je bit prijatelj dok je sve dobro. Konkretno osoba koja je trebala biti kuma mojoj djevojčici niti ne pita za mene. Znam da je svima zao i tesko zbog svega sto mi se desilo i da ljudi neznaju kak bi pristupili ali u današnje vrijeme vibera ,whats appa i svega ostalog da nemogu pitati nista... Ajmee bas sam razočarana..A imam toliko prijateljica !!!! Ispada da osobe koje nisam ni smatrala tolko bliskima su bile spremne doći u bolnicu i biti uz mene i plakat samnom. Oprostite, morala sam si olaksati dušu. Sjedim na terasi sama, pijem času pive i pušim. Muz je u noćnoj.
Propušila sam odmah od muke.. zao mi je ali eto...
Sortiraj odgovore
Najstariji