Ja znam da je zgaravica povezana s kosom nisam znala da je i stucanje, vidit cemo kada dode curka oce li imati kose do guzice na mamu 😂😂😂🙈🙈
Meni su baš interesantni ti alati za pogađanje naših baka 😂
Šta se tiče žgaravice, poznam jednu koja je non stop imala užasne žgaravice pa ima malog celavca 😁😁
A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁
Šta se tiče žgaravice, poznam jednu koja je non stop imala užasne žgaravice pa ima malog celavca 😁😁
A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁
Mozda bude onda istina s stucanjem 😂
Ja sam mozda dva, tri puta imala zgaravicu i to samo na bilo koje marke sokice vocne crvene boje pa ih izbjegavam 🤭
Ja sam mozda dva, tri puta imala zgaravicu i to samo na bilo koje marke sokice vocne crvene boje pa ih izbjegavam 🤭
Držim fige da štucanje radi i da bude mala čupavica 😍
samo da se ubacim na brzinu
moja mama je u trudnoći samom imala užasnu žgaravicu
rodila sam se s toliko kose da me na Prvo sisanje vodila sa 6 mjeseci jer vise nisam prst pred nosom od kose vidila 😂😂😂
Onda neka bude puno kosice 😋👧 gusta,malko kovrcava na mamu 🤗🤗 zgarica me nije mucila (bar do sad, da pokucam😂 ).. ali sam dobila pristice, sitne male, ne toliko puno, ali dovoljno da ih primjetim.. to je bio prvi znak na koji sam posumnjala da nosim curku.. vec u 16 tt je doktor rekao da misli da je curka, a u 20tt potvrdio...
Držim fige da štucanje radi i da bude mala čupavica 😍
Vidjet cemo pa javimo 😂
Jel se na 4D vidi kosica ako ju ima? Tamo negdje 24tt?
Hahhah ja sam sebi bila ruzna u prva 3 mj kako sam stalno povracala imala sam stalno podljeve po licu i ispucale kapilare u ocima..kako sam prosla 3 mj sve se pocelo mjenjat.. Lice se ocistilo dobila neki sjaj... Koza mi je mekanaaaaa kao da se svaki dan mazem losionom.. I osim malo podocnjaka i osjetljivosti koze nakon brijanja nikakvih problema nemam. Osim sto me pocela probava zezati pa se zna desiti da ne idem po dva dana i onda mukeeeeee... Iiiii zgaravicu dobijem nekad navece ako pojedem jabuku ili jedem nesto zacinjeno.. I nadaaaam se po svemu da bi mogao biti deckiiic nekako deckica sada vise prizeljkujem kad me pitaju.. Ali naravno i ako bude cura bit cu sretna.. To je moja mala dusa tako da je nevazno sto je sve dok je zivo i zdravo
Hahhah ja sam sebi bila ruzna u prva 3 mj kako sam stalno povracala imala sam stalno podljeve po licu i ispucale kapilare u ocima..kako sam prosla 3 mj sve se pocelo mjenjat.. Lice se ocistilo dobila neki sjaj… Koza mi je mekanaaaaa kao da se svaki dan mazem losionom.. I osim malo podocnjaka i osjetljivosti koze nakon brijanja nikakvih problema nemam. Osim sto me pocela probava zezati pa se zna desiti da ne idem po dva dana i onda mukeeeeee… Iiiii zgaravicu dobijem nekad navece ako pojedem jabuku ili jedem nesto zacinjeno.. I nadaaaam se po svemu da bi mogao biti deckiiic nekako deckica sada vise prizeljkujem kad me pitaju.. Ali naravno i ako bude cura bit cu sretna.. To je moja mala dusa tako da je nevazno sto je sve dok je zivo i zdravo
To mi sve baca na deckica ☺️☺️ ja sam sebi i dalje bljak, kose su mi uzas inace su do guzice i sad ih planiram osisati jer su uzasne a svi govore kako im kosa bude ljepa u trudnoci nezz sta se s mojom desilo
Mato za zgaravicu nije pravilo. Ja sam rodena sa puno kose, moju mamu subabice zezale dace me odvest na sisanje a mama nije imala zgaravicu nikako, rodila je nas tri cure i nikad nije povratila, akazu da kadk povracas da nosim zensku djecu. Sestra moja je jela na kile sode jer ju je zgaravica mucila citavu trudnocu i rodila celavca tako da mislim da je to sve individualno.
Sortiraj odgovore
Najstariji